Şimdi Ara

Sevgisi azalmış taktik verin beyler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlişkide ip normalde erkeklerin elinde midir? İlişkide her şeyden önce iki taraf da bir birey bunu unutmamak gerek. İp diye bir olay yok.Sahiplenme duygusu denilen şey bi kadına bunu giyme,oraya gitme, onunla konuşma vs. değildir, bunlar baskıdır. Sahiplenmek bambaşkadır,lütfen baskıyı sahiplenmek adı altında hafifleştirmeyin. Elbette bir erkeği yedeğe alan kadınlar da vardır ve ben bunu asla savunmuyorum. Sadece bu bunalım döneminde dahi size sadık kalıp düzeltmeye çalışan kadınlardan söz ediyorum. Kadını sürekli kalıplara sokmaktan vazgeçin lütfen, "kezban" diye aşağılamak hiç hoş değil.
    Ve ilişki ne bir tarafın at koşturabileceği ne de bir tarafın ipleri eline alabileceği bi şey de değildir fikrimce. Temeli sevgiden gecen hiçbir şey böyle şeylerle yürütülmez. İp değil gönül bağı olsun. At koşturmak değil, yan yana yurebilmek olsun dediğiniz kavramlar.Ne siz "kıçına tekmeyi basarım" diyecek kadar cirkinleşin ne de bir kadın sizi yedeğe alacak kadar çirkinleşsin.
    Tecrübelerinize her zaman saygım var. Fakat kadınlar ve iliski hakkında bu kelimeleri kullanacak birinden tecrübe dersini kabul edemem. Kusura bakmayın.İyi günler, daha fazla uzatmayacağım:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yenge gönül karmaşası yaşıyor.senin için üzülerek söylüyorum ki devam edersen daha çok üzülürsün.dost acı söyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş çok Yüksek ihtimalle aklımda başka biri var aklını karıştırıyorlar ya sahip çık ya da ilişkini gözden geçir gözüm senden başkasını görmüyorolsaydi bu duruma gelmiyor olmanız lazımdi. Gerçekten sevdiğini söylüyorsun Senin gözün Başka kızları görüyor mu o da senin kadar seviyorsa başka erkekleri görmemesi lazım.

• Biri kafasını karıştırmış olabilir. Nerde oturuyorsun, İstanbul' daysan tavsiyem var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir66 -- 6 Mayıs 2017; 12:46:0 >
  • Sen hayatıma girebilecek en mükemmel erkeksin

klasik kadın yalanı.Başkasına göz kırpmış.Kadınları hayatinizin merkezine koyarsaniz daha cok aglarsaniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sana aşık olarak dönmesini istiyorsan derbeder takılma. Ilk tanıştığın zamanlardaki gibi hayatını yaşa o eski öz güvenli halin gibi. Eğer geri döndürmek için uğraşırsan geçmiş olsun. Ondan ayrılmanın sana koyduğunu gösterirsen o kız sana bakmaz net söylüyorum. Baksa bile öylesine bakar.

• Sakın sürpriz falan yapayım deme sen yapıcağını yapmışssın zaten üstüne gitme. En iyi yapacagın şey onun haberi olacak şekilde başka kızlarla takılıp keyfine bakmak. Çok ciddiyim bunu yap
  • Ayrıl oğlum kızdan hamile kalmadın ya ayrıl gitsin sıkma canını
  • Bir büyüğün olarak bırak gitsin yeni birini bul. Hemde o ne kaybettiğini anlarr
  • Sevgilisi azmış diye okudum

• Siz ayrılmışsınız henüz senin haberin yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.