Şimdi Ara

Sevgilimin Geçmişi( Sevgilimle konuştum edit geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
3
Favori
9.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeffS -- 28 Temmuz 2015; 19:14:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baştan sölesene be kardeşim sevgilinin internet geçmişi olmadığını bende başlığı görünce internet geçmişinde birşeyler var sandım
  • Napmiş

• Kapağı atmış sana. Enayi yerine koyuluyorsun

• Ne yapmış hocam onu bir de hele. Çok ciddi şeyler mi? Kafanı o kadar kurcalıyorsa git sevgilini sor. Fakat öyle güzel sor ki kaçabileceği bir nokta kalmasın. Sen bana güvenmiyor musun vs.. olmasın. Ek olarakta sana bence yeteri kadar güven verememiş ve kanıtlayamamış. Sen kendini kandırmaya çalışıyorsun şu an
  • Hocam bana güven verdi.Ona güvenim sonsuz.Ama ben hiç eski sevgilisi hakkında bişey sormadım sormamda.Arkadaşımdan bunu duymam aklımı karıştırdı sadece.Ona gidip soramam bunu.

• bize soracağına ona sorsana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok çok eski bir döneme ait bir konu ise ve işin ucu namus konusunda değilse devam et kardeş. Şimdi çıkıp asarım keserim diyenler çıkabilir ama maalesef artık bütün kızlar bu durumda. En basiti son aynaya bak sanki sen ondan daha mı temizsin? Tabi gidip birlikte olma gibi bir durum varsa kıza konuyu aç konuş kabul ederse yol ver yok derse içimde bir şüphe senden soğutmasına izin veremezdim de, biraz aranızda açılır bir süre ama en azından o ayağını denk alır sen de güven tazelersin

• O zaman kafana takmayı bırakacasın hocam. Belki arkadaşın yalan söylüyordur? Belki ayrıldığı çocuk sinirinden arkasından atıp tutmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjiiii

Arkadaşlar öncelikle belirteyim konu çok ciddi lütfen ciddi cevaplar verelim.Öncelikle sevgilimle durumumuzdan bahsedeyim.4 senedir tanışıyoruz 6-7 aydır birlikteyiz yaşlarımız 18.Kız benimle aynı üniversiteye gelmek için aklında olmayan bir bölümü yazdı kendi rızasıyla ben hiçbir şey demeden.Aşırı kıskanç beni herşeyden kıskanıyor bende öyle.Beni sevdiğinden eminim.Ailesi çok tutucudur hatta yazın dışarı tek başına hiç çıkmadı hep ailesiyle çıkıyor baya tutucular anladınız siz.Ama ailesi bile beni biliyor ciddi olduğumuzu.İlerde ciddi ciddi evlenmeyi düşünüyoruz.

Şimdi asıl konuya gelelim: Benim samimi olduğum bir arkadaşım sevgilimide tanıyor.Bana garip şeylerden bahsetti.Sevgilimin 3-4 sene önce bir sevgilisi olmuştu ve sevgilisini de bu arkadaşım tanıyor.Ve sevgilisinden benimkiyle ilgili ileri geri şeyler duymuş.Neler yaşadıklarından bahsetmiş.Arkadaşımda bana bunlardan bahsetti ben daha fazla devam etmemesini istedim gerçekten kan beynime sıçradı.Ben duyduklarımı aklımdan atamıyorum sevgilimin beni sevdiğinden eminim bizde az çok şeyler yaşadık.Bana olan hislerini onlarca kez kanıtladı.Yaptığı fedakarlıkta ortada.Ama bu anlatılanlar benim aklıma karıştırıyor.Sevgilimin şimdi erkek arkadaşı bile yok sadece biz varız.Arkadaşımla sürekli görüşüyoruz.Anlatsa niye hemen anlatmasın beni uyarmasın.Evleneceğimizden bahsettiğim anda bana bunu söyledi.Sizce arkadaşım yalan söylüyor olabilir mi ? Sevgilim gerçekten çok utangaç ben böyle birşey yaptığına inanmıyorum inanmak istemiyorum.Bana olan hislerinden eminim.Sizce bu durumda ne yapmalıyım aklımdan nasıl atıcam bu düşünceleri paranoyak gibi oldum binbir türlü senaryo geliyor aklıma ? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.Teşekkürler

Hocam özelden yaz.Aynısı başıma geldi hatta daha kötüsü bile diyebilirim.

• addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben açıkçası arkadaşımın söylediklerine güvenmiyorum.Ama aklıma soktu **** . Gidip sevgilime sorsam aramız açılır bunu hiç istemiyorum hemde hiç.Kız benim için çok büyük fedakarlıklar yaptı şuraya konuşma dökümanlarımızı koysam kızın hislerini anlarsınız.Ben ona böyle bir konuyu açamam olamaz.Geçmiş geçmişte kaldı diyip içimden önüme mi bakayım sizce ? Zamanla unuturum galiba.

• Evlenicezden sonra söylediyse ve iyi arkadaşınsa muhtemelen doğrudur seni uyarmak istemiştir

• bak dostum rahat ol şimdi kızla önüne bak ona bu konuları açıp onuda üzme. Çok yaşadım bu tarz şeyler duvarları yumrukladım ama boş dostum şuan bir sıkıntı yoksa önüne bak. Eleman hala arkasından konuşuyorsa onada bi ders verirsin.İçin rahat eder.
  • Kardeş burda karar sana kalmış. Ya aranızın açılması pahasına git sor ya da unutmaya çalış ama zor olur bence ukte kalır içinde. Ama çok da şaapmamak gerekir seni seviyormuş ablamız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjiiii

Hocam ben açıkçası arkadaşımın söylediklerine güvenmiyorum.Ama aklıma soktu **** . Gidip sevgilime sorsam aramız açılır bunu hiç istemiyorum hemde hiç.Kız benim için çok büyük fedakarlıklar yaptı şuraya konuşma dökümanlarımızı koysam kızın hislerini anlarsınız.Ben ona böyle bir konuyu açamam olamaz.Geçmiş geçmişte kaldı diyip içimden önüme mi bakayım sizce ? Zamanla unuturum galiba.

Bilemiyorum kardeş, arkadaş ile arandaki durum da çok önemli karşıdaki elemanın da kim olduğu önemli. Gidip kıza konuyu aç ve ciddi bir şekilde konuş, sonuçta beni de sen anla de

• ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam arkasından konuşmuyor hala.Kız beni seviyor hiçbir sorun yok aramızda çok çok iyiyiz şuanda.Evlilik planları yapıyoruz ya biz.İt bir arkadaşım geldi benim moralimi bozdu.Unuturum ben onun yanındayken herşeyi unuturum.

• Her an ayrilacakmis gibi cool evlenecekmis gibi efendi ol

Al sana 28 yildan kısa özet

• Em onu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmişte yaşadıkları yüzünden yargılayamazsın. sen sormamışsın ve sana yalan söylememiş sonuçta yaşayıp yaşamadım dememiş. onu böyle kabul edersin veya etmezsin o ayrı bir konu da kızın bir suçu varmış gibi konuşmamalısın.
  • LIKE A BOSS L kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ona gidip soramam bunu.Beni ne kadar sevdiğin biliyorum eminim bundan.Unuturum unutmasına.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.