Şimdi Ara

Sevgilimin Geçmişi( Sevgilimle konuştum edit geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
278
Cevap
3
Favori
9.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marjiiii

Yok hocam arkasından konuşmuyor hala.Kız beni seviyor hiçbir sorun yok aramızda çok çok iyiyiz şuanda.Evlilik planları yapıyoruz ya biz.İt bir arkadaşım geldi benim moralimi bozdu.Unuturum ben onun yanındayken herşeyi unuturum.

Boşver ozaman dediğim gibi olabiliyo böyle gereksiz durumlar herkesin saygı duyulması gereken bir geçmişi var.Kızıda sen tanıyosun sen biliyosun kişiliğinde bu türden bir sorunda sezmemişsin,keyfinize bakın
  • .Undomiel. kullanıcısına yanıt
    Kızın tabiki bir suçu yok.Ben onu böyle kabul edicem beni ne kadar sevdiğinden eminim.Sevgilisi olduğunu biliyordum bana söylemişti ama ben o yaşadıklarına imkan vermiyorum.Aklınıza gelen kötü şeylerden değil ama yaşamış bir şeyler arkadaşım dediğine göre.Aslında ben arkadaşıma güvenmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler içimi rahatlattınız.Sonuçta geçmiş geçmişte kalır

• Tek bir çözüm var duyduklarıni ona sorman

• Bence CSB hemde ağır ama yine de yazayım.Yav olum kim olursa olsun ister anan baban olsun direk gidip soracak birinci ağızdan öğreneceksin yok kırılırmış bozulurmuş geç bu işleri.Adam gibi çık böyle böyle de yalansa zaten arkadaşınla arkadaşlığı kesersin doğruysa ona göre karar verirsin hayat senin hayatın en önemlisi kişi bu dünyada sensin niye kendini yiyip bitiresin canını sıkasın.

Edit:

Tabi bilmen gerek dedi ama sen sormadan anlatmadı çelişkiye bak hemen aramış kafanı karıştırmış sonra tatlıya bağlayıncada sağlam olsun diye iki ağlamış.Gelecek planları falan filan yav arkadaş madem bir halt yaşadın neden anlatmazsın klasik kız yalanı öpüşmekten öte geçmedik olgun değildim falan filan sen inandıysan sıkıntı yok ama ben yemedim okudukça güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UsainBolt -- 27 Temmuz 2015; 16:43:44 >

• Hocam aramız bu kadar iyiyken ben bu konuyu ona sormak istemiyorum bu konuyu konuşmak istemiyorum o kadar güzel şeyler konuşurken

• UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey olsa bile tam olarak bilmeden unutmak yerine sizce o kadar güzel şeyler konuşurken bu konuyu mu açayım aramızın açılmasına izin mi vereyim kız benim için bu kadar fedakarlık yapmışken.Arkadaşımın iddaa ettiği olayda 3-4 sene önce ve o kadar ortak arkadaşım olmasına rağmen kimse bana bunu demedi bir kişi söyledi bunu bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: marjiiii

Kızın tabiki bir suçu yok.Ben onu böyle kabul edicem beni ne kadar sevdiğinden eminim.Sevgilisi olduğunu biliyordum bana söylemişti ama ben o yaşadıklarına imkan vermiyorum.Aklınıza gelen kötü şeylerden değil ama yaşamış bir şeyler arkadaşım dediğine göre.Aslında ben arkadaşıma güvenmiyorum.

eski sevgiliden konu açarak ne kadar yakındınız nasıl bir ilişkiniz vardı merak ediyorum diye sorabilirsin.
  • Buraya sormakla olmaz o iş. Kim ne derse desin, ne kadar boşvermeye çalışsan da içinde sürekli bir şüphe olacak maalesef, arkadaşın salmış zehiri

Gidip kız arkadaşına uygun bir dille sorman ya da ağzını araman en iyisi.
  • Aranız bozulmasın diye doğrulardan kacamazsin. Gecmisini tam olarak bilmedende gelecek kuramazsin cunku hep aklını kurcalar. Kimsenin lafina bakmadan benden gizledigin ne var diye sor sadece her seyi öğren. Sonrasinda inaniyosan kabulleniyosan icin rahatsa devam et. Ama icinin rahat olmadigi bi iliskiye asla devam etme derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi sorma ömür boyu içini yesin dursun acabalar keşkeler zaten ayrılırsın bu kafayla gidersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Alman Hayranı Adam

ıyyy sevgilin kesin türbanlı

Ne alaka

• Hacettepeli takma kafana bak dalgana okul açıldıktan sonra birlikte kalmanız çok zor zaten evlilik filan hayallerini de boşver keyfine bak

• Kendi tecrubemden bahsedeyim 2 yillik bi iliskim ufak tefek takintilarimdan dolayi bitti aklindan bi an bile atamazsin yol yakinlen uzaklas kizdan hatta soyle soyleyeyim eninde sonunda bunu onun suratina vuracaksin sen istemesende su an kiza bakisin saygin degisti bunu simdi anlaman zor ilerde anlayacaksin . Anlayinca mesajimi alintila

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 26 Temmuz 2015; 18:48:45 >
  • Tutucu aile
    Arkadasin anlattigi kotu gecmis
    Kizin ayrilmamak icin okula gelmesi

Seni saf gormus birakmak istemiyor bundan baskasi benle evlenmez demistir

• Şimdi malum bizim ülke kız konularında çok sallar. En son bir tanesi diyor yurtta aynı odada kalan 3 kız vardı hepsiyle aynı anda çıktım. Yav he he dedim. Bir de hepsine gol atmış

Kaç cm diye sorsan kafası hariç 18 der hepsi. O kadar büyük ki kafasını bile ölçmüyor mübarek. Ama gelgelelim ülke ortalaması 14 :D Yani kardeşim ben bu kızı amuda kaldırdım, 69-70 ne varsa yaptım vs diye sallamış olması kuvvetli ihtimal.

Ama öte yandan baş örtülü olup, dindar olup patlak olan kızlar var bunu da biliyoruz hepimiz. Yani hayır, bu yapmaz dediklerimiz bile yapabiliyor. Çünkü biz allem edip kallem edip mağaraya giriş izni alıyoruz abi, burada suçun büyüğü bizde

Kafanın karışması doğal o yüzden. Kıza bunları açık açık sor. De ki olduysa oldu, geçmişte kaldı dürüst ol de. Birbirinizi olduğunuz gibi kabul etmiş olursunuz böylece. Biliyorsun 50 tane erkekle yatıp Meryem ana muamelesi yapanlar oluyor. Kızın geçmişte bir hata yapmış olması onu kahpe vs yapmaz. Sen iyi tanıyorsun zaten ve güveniyorsun da. Öyle birisi olsa anlardın. Eğer bir hata varsa da affet. Çünkü hatanın devamının gelmeyeceğine inanmışsın, evlilik planları yapıyorsun sonuçta.

• Bunu sevgiline sorsana ciddi bir konuşma yaparak hem yalan mı değil mi anlarsın eğer kız sana yalan söylerse zaten durumu anlarsın direk
  • İlerde ayrılacaksın

• geçmiş olsun,ilk kavganızda eski sevgilisine dönecek.
    evlilik hayalleri felan boş işler bunlar.
  • Unborn kullanıcısına yanıt
    Hocam niye okul açıldıktan sonra birlikte kalmamız çok zormuş ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.