Şimdi Ara

Sevgilimin Geçmişi( Sevgilimle konuştum edit geldi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
3
Favori
9.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

Orijinalden alıntı: mirvaha

quote:

quote:

Yok benden once yemis iste bi boklar

uğruna ölecek kadar sevmiyosaniz ayrilin derim

Ama benden once yasamis?

kimi insanlar var sevdiğini geçmişiyle kabullenmek ister.Mesela ben öyle bir insan değilim evlensem bile her gün bu olay kafamı kurcalar bir süre sonra işin içinden çıkamam psikolojim bozulur.Kabullenebilecek bir insansan devam et yok aklımın bir köşesinde kalacak diyorsan hemen ayrıl.

Bilmiyorum ya bazen felaket dusunuyorum aklimda canlandiriyorum kotu oluyorum ama bu durumun dogru olmadigini da biliyorum yani mantikli olanin bosvermek oldugunu biliyorum o yuzden kestirip atmiyorum hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marjiiii

Konuyu açıp güzel ilişkimize bir darbe vurmak istemiyorum hocam

Bak arkadaş bu şüphe ile buraya konu açtığına göre bir süre sonra da kıza açacaksın bu konuyu. bari saplantı olmadan başta konuş ki etkisi hafif olsun. Bir süre sonra iş daha da içinden çıkılmaz bir hal alacak. Bu arada konuşmana dikkat et. Gidip de kıza sen o oğlana vermişsin o... gibi değil de ufaktan bu tür konulara gir sonra dönüp geçen ufak bir konu duydum kesinlikle inanmadım ama ister İstemez moralim biraz bozuldu, hani içimde de bir kuşku oluşsun istemiyorum sana karşı ama birisi şöyle şöyle konuştu... Bu konuyu bir anlatır mısın? tarzında devam et eğer sana karşı dürüst davranırsa cevap ne olursa olsun devam et ama aldığın cevap kötü ise gerekli uyarıları da yap ama ufak da olsa bir kıvırma hissedersen direk yol ver

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ama benden once yasamis?

kimi insanlar var sevdiğini geçmişiyle kabullenmek ister.Mesela ben öyle bir insan değilim evlensem bile her gün bu olay kafamı kurcalar bir süre sonra işin içinden çıkamam psikolojim bozulur.Kabullenebilecek bir insansan devam et yok aklımın bir köşesinde kalacak diyorsan hemen ayrıl.

Bilmiyorum ya bazen felaket dusunuyorum aklimda canlandiriyorum kotu oluyorum ama bu durumun dogru olmadigini da biliyorum yani mantikli olanin bosvermek oldugunu biliyorum o yuzden kestirip atmiyorum hemen

alıp karşına konuş o zaman başka nasıl çözüm üreticen? Alıp karşına ben bunları bunları duydum var mı böyle bir şey de? Mantıklı olan zaten boşvermektir ama kafanın bir köşesinde durması ileride büyük sorunlara yol açabilir.

• kardeş yaşadıklarımdan degıl fakat görduklerım kadarı ıle kızlardan özellıkle Turk kızlarından ığrenme geldı,

Anal denılen yolla cınsel ılıskı yaşayıp bakireyim ayağa çekmelerı kusma hıssı uyandırıyor bende
    Ben bulabılırsem yabancı bırıyle evlenmek ıstıyorum, hıç olmazsa geçmişini gizlemıyor yaşamıssa yaşamış oluyor,ve Türk kızlarının Ben bulunmaz,eşşsız bır elmasım, önumde eğılın havaları olmuyor onlarda
  • Garajina tır mı girmiş

• quote:

Konuyu açıp güzel ilişkimize bir darbe vurmak istemiyorum hocam

ozelden bana bi yaz bakalım
  • Kardesim kari milleti islandiysa duramaz utangacliga bakmaz o

• klasik ergen arkadaş önce sizi ayıracak sonrada kız arkadaşınla çıkacak en azından planı bu.
  • 1- Aklin neyi almiyor ? Senden once yasadiysa sanane. Sen mi vardin hayatinda ? Hayir.

2- E kiz utangac diyorsun, biz de yiyistik diyorsun. Bu nasil tezatlik ?

3- Kiza bunu sormadiysan sana niye soylesin ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Her an ayrilacakmis gibi cool evlenecekmis gibi efendi ol

Al sana 28 yildan kısa özet

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ama benden once yasamis?

alıp karşına konuş o zaman başka nasıl çözüm üreticen? Alıp karşına ben bunları bunları duydum var mı böyle bir şey de? Mantıklı olan zaten boşvermektir ama kafanın bir köşesinde durması ileride büyük sorunlara yol açabilir.

Haklisiniz konusmayi dusunuyodum zaten

• bak erkek dediğin 1 e 1000 katarak anlatır konu kız olunca
    kız dediğin 1000 i 1 yapıp anlatır konu erkek olunca.
    Ayrıca tutucu ayaklarını geç, ne tutan sevgililerim oldu. ( kız+aile )
    Yaş 18 daha çok şey var önünde, kıza sole senin için hayatını yönlendirmesin.
    Sende kız için yönlendirme hayatını.
    Temizin günahına girme, kirlinin günahı ile kendini karalatma,.
    Gençsin sap kal demiyorum ama herşeyin bi yordamı var.
    Emdiğine gömmeye, gömdüğüne gömdürmeye çalışma.
    İlişki dediğin 2 kişi arasındadır yaşanır ve biter. Kurcalama...
    Benliğini oturtmadan da asla evlenme, önce karakterin otursun...
  • Abi daha 18 yaşınızdasınız :D ne evliliği :D 1 yıl sonra ayrılırsınız. Kız da istemediği bölüme senin yüzünden geldiği için sana her gün lanet okur. Sende 2-3 yıla ölürsün. Kız da benim yüzümden öldü der intihar eder.

Senaryo bu. 2-3 yıl sonra editlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everest fromtheWest

Abi daha 18 yaşınızdasınız :D ne evliliği :D 1 yıl sonra ayrılırsınız. Kız da istemediği bölüme senin yüzünden geldiği için sana her gün lanet okur. Sende 2-3 yıla ölürsün. Kız da benim yüzümden öldü der intihar eder.

Senaryo bu. 2-3 yıl sonra editlerim

Tam bunu söylemek için girdim. 18 diyorsun daha ne evliliği ne ciddisi. Şuan bu yorumu "seviyorsan hiç takma devam et" olarak yazsam hoşuna giderdi çünkü insanoğlu doğası gereği onay almak istediği konuyu dile getiriyor. Merak etme hayat daha çok şekillenecek, yapamam edemem diye kendini psikolojik travmalara sokma. Önceliğin üniversiten olsun.

• Benimde eskiden sevdiğim kızın ailesi çok tutucuydu hocam benimde bir arkadaşım anlattı geçmişini şok olmuştum. Gayet utangaç gibi görünebiliyorlar.Bence bu konu sürekli aklinizi karıştıracak

• Hocam ne oldu pm den yazsana

• Sevgili muhabbetine istemedigi universiteyi yazan var mi hala ya yazik bu genclere yasta 18 daha

• Her iliski gibi senin iliskin de bir gun bitecek maalesef.
  • unutulur dostum senin hikayeni bilmiyorum kızın yaptığınıda ama ben beterini yaşadım zamanla alışılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Kızın puanı çok daha iyi yerlere tutuyordu.Sene başından beri dalga geçtiği mesleği başka hangi sebeple seçebilir ?

Yaziklar olsun kiza.. sevgili icin bolum mu secilir hic. Sirf bu beyinsizlik icin bile terkedebilirsin kardes kizi. Kizin zeki olani makul

Konunun özeti
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.