Şimdi Ara

Sevgilimin Geçmişi( Sevgilimle konuştum edit geldi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
3
Favori
9.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamane sevgililiklerin çoğu laylaylom olduğu için iş ciddiye binince evlenme durumuna gelince arkadaşın bildijlerini anlatmıştır, neden yalan söylesin ki senle yaşayan oburuylede yaşamıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olivier17 kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar onlarca kez kavga ettik çok büyük kavgalarda ettik.2 gün boyunca soğuk soğuk konuştuğumuzda oldu.Lütfen bilip bilmeden konuşmayın sevgilisi 3-4 sene olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: marjiiii

Şuana kadar onlarca kez kavga ettik çok büyük kavgalarda ettik.2 gün boyunca soğuk soğuk konuştuğumuzda oldu.Lütfen bilip bilmeden konuşmayın sevgilisi 3-4 sene olmuş.

dostum nerden biliyorsun soğuk soğuk konuştuğunuzda onun yanında olmadığını? çok güvenmeyin kızlara.
    Hocam dalgamı geçiyorsunuz ? Az çok anlaşılır konuşmalarından hareketlerinden.Kimseyle bağlantısının kalmadığından eminim.Kız eski sevgilisiyle beraber olmak için mi istemediği bir bölümü benle gelmek için yazdı ?

• quote:

Hocam dalgamı geçiyorsunuz ? Az çok anlaşılır konuşmalarından hareketlerinden.Kimseyle bağlantısının kalmadığından eminim.Kız eski sevgilisiyle beraber olmak için mi istemediği bir bölümü benle gelmek için yazdı ?

olabilir,sen yine de güvenme dostum kızlara 5-6 yıllık deli gibi aşık olan kızlar bir mesajta silebiliyor.
    yanlış anlama ben sadece olabilicekleri söyledim,kızlar öyle kör kütük güvenilicek varlıklar değil.
  • Kız sağlam değil mi diyorsun yani?
    Yok hocam herbir yorumunuza ihtiyacım var :)

• Dostum sen Hacettepeye giden arkadaşsın değil mi bugün görmüştüm sanki mesajını. Her neyse bak sende böyle etki yaptıysa her hatırladığında kız arkadaşında nasıl bir etki yapıyordur onu düşün. Her hatırladığında büyük ihtimalle sana anlatmak istiyor ama seni kaybetmekten korkuyordur. Senin yapman gereken ona bunu bildiğini söylemek ama telefonda falan değil ha mesela bir bankta baş başa otururken falan ama onu rencide etme sakın ve her ne olursa olsun onu sevdiğini ve her zaman da seveceğini belirt. Hem böylece aranızdaki bağ çok daha güçlenmiş olur ve ileride de yeni bir hata yaptığınızda hem o hem de sen birbirinize olan güveninizi kaybetmeden söyleyebilirsiniz. Gelişmelerden haberdar edersen sevinirim.

• Okudunuz mu hocam yazdıklarımı ??

• The Mcp kullanıcısına yanıt
    Evet hocam hacettepeye gidiyoruz.Benim tek korkum ona bunu sorup aramızın açılması bu konuyu konuşmak.Gerçekten sevmiyorum ben bu konuyu konuşmayı merak da etmiyorum neler olduğunu.Zaten arkadaşım pek bir şey söylemedi ayrıntıya inmedi.Dahada kurcalamak istemiyorum.Kendi kendime unuturum diyorum.

• quote:

Okudunuz mu hocam yazdıklarımı ??

Okudum. Sağlam değilden kastım bakirelik.
  • Çok marjinal bir hikaye kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıl kardeş bu devirde evlenilmez. Tabi eğer benim için önemli değil kafamı kurcalamaz böyle şeyler diyorsan başka.

• Yok hocam allah korusun o kadar ileri değil.Sanıldığı kadar kötü değil

• quote:

Yok hocam allah korusun o kadar ileri değil.Sanıldığı kadar kötü değil

Dudaktan öpüşme falansa taktığın şeye bak
  • Unutmazsın dostum onun sahip olduğu tüm ojeleri, parfümleri, gülüşünü hatırlamak istediğin anda hatırlayabiliyorsan böyle bir bilgiyi de ancak beyninde bir kasaya kitler orada bırakırsın. Ama o kasa sinir dinlemez be üstad her insanoğlu gibi elbet siz de birbirinize bazen kızacaksınız ki zaten yazdıklarından daha önce de böyle küçük darılmaları atlattığınız belli oluyor. Sen istemeden bile böyle anlardan birinde bunu ağzından kaçırırsan düşün nasıl bir güvensizlik oluşacağını. Sen biliyordun da unutmaya çalıştın falan daha mı iyi olacak Allah aşkına? Kıza sormana falan gerek yok aynen olduğu gibi söyle evleneceğiz ama birbirimize her şeyi anlatmamız gerektiğini düşündüğümden şunu sormak istiyorum ben şöyle böyle bunu duydum ne diyorsun? Doğru mu falan diye sormayabilirsin ama bu konuyu açıklığa kavuşturmanız lazım yani söyleyeyim. Tam olarak ne duyduğunu söylememişsin ama sence bu kadar senelik ilişki sırf bu duydukların yüzünden bitebilir mi sence? Bence bitmez. Birbirinizi bilirseniz eğer, bitmez.

• Benim de sevgilimin gecmisi leş. Burda sorun yok sonucta benden once olan seyler ama haklisin insan duyunca okuyunca yikiliyo resmen, o duyduklarini aklinda canlandiriyo falan igrenc bi durum. Ama gercekten seviyosaniz birbirinizi bi de evlenmeyi dusunuyosaniz boyle seylerin hic onemi yok bence. Simdi kimin yaninda oldugu, kimi sevdigi onemli, sana her zaman sadiksa hicbi sey takilmasin kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: mirvaha

Benim de sevgilimin gecmisi leş. Burda sorun yok sonucta benden once olan seyler ama haklisin insan duyunca okuyunca yikiliyo resmen, o duyduklarini aklinda canlandiriyo falan igrenc bi durum. Ama gercekten seviyosaniz birbirinizi bi de evlenmeyi dusunuyosaniz boyle seylerin hic onemi yok bence. Simdi kimin yaninda oldugu, kimi sevdigi onemli, sana her zaman sadiksa hicbi sey takilmasin kafana

Leş derken? 1 den fazla sevgilisi falan mi olmuş? yoksa ilişkisi mi olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok benden once yemis iste bi boklar

• İkinizde birbirinizi seviyosanız geçmişi kurcalama derim.öte yandan arkadaşın senle kafa da yapıyo olabilir.ama mesele ciddiyse olan olmuştur yani herkes hata yapabilir.mühim olan bundan sonrası

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.