Şimdi Ara

Sevgilimin Geçmişi( Sevgilimle konuştum edit geldi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
3
Favori
9.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yanlız arkadaşlar o kadar söylendik ettik, belki kızın günahını da aldık ama şöyle birşey var. Kim neyi kınarsa başına gelecektir.. Haberiniz ola :)
  • abi yazık ya bu çocuk da ayrılacak gelicek gözleri yaşlı ah ahh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Chrome geçmişi zanettim
  • ilişkiler yaşlardan büyük, nasıl bir nesil yetişiyorsa artık. biri de çıkıp demiyor ki, ağa bu gönül maceralarına harcadığım eforla, bilime irfana bir katkı da ben yaparım diye...

1 karınca manyak hareketler yaparken, diğer iki karınca ona bakıp gülüyormuş.
    3 karıncayı izleyen bir insan gülmemiş.
  • Ulan hepside aynı ayağa yatıyor ya yok saftım yok beni kullandı falan ciddiyim hocam hepsi aynı ayağa yatıyor sanki elini kolunu bağlayıp öptü anasını satiyim çatır çatır isteyerek öpüşmüş işte hocam bunu bil yani bıraksın o saftım çocuktum beni kullandı ayaklarını bide ağlamış falan ulan hepsi aynı ya
  • Bide şunu ekliyim kardeşim evlenicem ayakları boş ayaklar görüceksin 1-2 sene içinde sıkıldım falan diyecek buna emin ol yani kural gibi birşey bu
  • Kardeşim kızlara çok inanma derim yalan atmasını çok iyi biliyolar
  • erkekler ikna edilmek için yaratılmış resmen

bu kızların her zaman bir bahanesi bulunur
  • iyi bari dürüst davranmış sevgilin en azından.bir de bu kızların ''aşkım küçükken bisikletten düştüm'' diyenleri de var tabi yersek :D
  • Kardeşim sevgilinin eski sevgilisiyle cinsel yaklaşım yaşamamasına çok sevindim. Belli ki çok mutlu ve birbirinizi cok seviyorsunuz. Keyfinizden sakin taviz vermeyin ve ellerinizi hic birakmayin. Kimsenin ne dedigine aldiris etme sadece birbirinizden keyif alin. Kimseye nasip olmuyor boyle sevgili hemde karsilikli aşkta cabasi. Ömür boyu mutluluklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 27 Temmuz 2015; 23:52:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim şu kadar olumsuz yorumdan sonra bu yorum çok iyi geldi kimsenin lafı umrumuzda değil zaten ne derlerse desinler hocam

• Aşk maşk hikaye mantıklı hareket et, aşk karın doyurmaz bir laf parasızken kadın paralıyken erkek belli olurmuş derler. ben 6 yıldır evliyim paran bittimi ne aşkı evdeki düşman sensin sanki :)
  • Kapattır bence konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Her an ayrilacakmis gibi cool evlenecekmis gibi efendi ol

Al sana 28 yildan kısa özet

Bu da benden ilave olsun;

Karşınızdaki insana önce saygı duyun. Saygı simidini yanınıza almazsanız, o büyük aşkınızın içinde boğulursunuz.

• "Ummadığın taş baş yarar." diye bir söz var. Bunu çok iyi gördüm üniversitede. Aklı başında, hanım hanımcık duran kızlardan korkarım.

• Antares kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl kapattırıcam ?

• o kızla evlenmeyeceğinden adım kadar eminim

ona göre yaşa hayatını
  • Konu adini ve mesajı silinsim diye editle sonra şikayet de edebilirsin

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.