Şimdi Ara

Sevgilimi aldatmak üzereyim, ne yapacağımı bilmiyorum. Kararsızım. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
11.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni tanistigin kizla belli zaman mutlu olucaksin sonra onunlada manatonlasacak hayat ve her zaman daha iyisi cikar ve daha iyisi ciktikca ozaman digerlerinemi aldanican- Hayat seni sevenle güzeldir sevicek ki nazini ceksin senide mutlu etsin- Dis güzelligi perfect olanlar yada olmayanlar diye ayirmak anlamsiz ónemli olan ihanet etmesin sadik olsun evinin hanimi olsun- iyi bir dost sirdas arkadas olsun bu onemli gerisi yalan gecici hevesler bunlar- kaldiki baska kizla 12 saat gecirmis olman sevgiline ihanettir bence, yani okadar rahat olunmamali cimlere uzanacak 12 saat ayni yerde kalip vekit gecirecek kadar falan filan ama unutma yenisiylede evlensen hep daha guzelini gorup of of dyeceksin hayat boyle cunku gerisi sana kalmis bu konuda
  • Yedeğini ayarlamadan teke düşürme...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıllık kız arkadaş böyle terkedilmez ... yapma! Adamı hasta etme!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terius -- 8 Nisan 2015; 13:56:03 >
  • Forumda neden kiz arkadasimiz yok diye isyan eden bircok tip ve yine forumda kizlarin kezbanligindan yakinan bir cok tip. Tamam sizlerde haklisiniz bazen fakat yorumlarin geneline soyle bir goz gezdirdigimde kizlara yazik lan diyesim geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

İkisinide dene tarafını seç

Öff öff öfff son zamanların en iyisi

• Böyle kaypak karaktersizleri görünce ağzınızı burnunuzu kırasım geliyor
  • Dostum ne eskisi ne yenisi sana tavsiye eskisi olan ile arana mesafe koy uzak durun birbirinizden 1 2 hafta işim çıktı de önemli işlerim var filan de ben sana döneceğim de seni arayıp sormasın 2 hafta yenisine ise ya ilişkin olduğunu söyle yada her Türlü irtibatı kes bu 2 haftalık süreçte. 2 hafta sonra eminim ki 2 yıllık sevgilini özleyeceksin kolay gelsin

• mikroplu.sabun M kullanıcısına yanıt
    Aldatmışsın zaten. Rezil herifin tekisin kusura bakma. Karaktersizlik bu. Eğer ayrılırsan 2 haftaya kalmaz sevgilini özleyeceksin ve kafanı dağlara taşlara vuracaksın. Cidden nasıl bir karaktersizlik kaypaklık bu anlam veremiyorum. Şerefsizliklerin başında gelir bu yaptığın.

Şurada kızlar da aynı şeyi yapıyor sen de yap diyenler konuyu açandan da daha karaktersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 8 Nisan 2015; 15:30:44 >
  • Kardeşim elbette senin mutluluğun önemli.Ama kesinlikle aldatmaya kalkışma,önce sevgilinden ayrıl,anlat işte,ben mutlu değilim de,sonra diğer kızla devam et yoluna.Ama kesinlikle aldatma kızı.
  • Adamdaki lükse bak elinde var birde başkalarıyla yakınlaşıyo.

• ADAMDAKİ LÜKSE BAK YOK SEÇİM YAPAMIYORMUSDA BLA BLA BLA ULAN BENİM HİÇ SEVGİLİM OLMADI HİÇ BİR ZAMAN SEVGİ GÖRMEDİM HİÇ BİR KIZDAN . Neyse tavsiyem kendinden başka birisinide düşünüyorsan yeni kıza sevgilim var de ve eskisiyle devam et.

• Şuna emin ol eğer kız arkadaşın bu durumda kalsaydı senden ayrılır ve yeni tanıştığı kişiyle devam ederdi.

5 senelik birlikteğim vardı, yaklaşık olarak 3. senemizde senin yaşadığın duyguları yaşadım. 1 hafta gizli saklı gezmeler tozmalar yaşayıp, gittiğim yol,yol değil diyip eğlendiğim kızı saf dışı bırakıp yoluma devam ettim.

5. sene sonunda hiç bir sebebi olmadan,o beni çok seven kız bırakıp gitti.

Kimle mutlu olacağını düşünüyorsan yoluna onunla devam et. Karşındakini değil kendini düşün.

Belki bir daha bu şansı bulamazsın.
  • Demekki iyilikte yaramıyor.Sen git yeni sevgilini seç sonra olacaklarla baş başa kal.
  • no ss no güven joe

• İlk kızı tanıyorsun. 2 senedir birliktesin. Her şeyini biliyorsun , davranışlarını , bunun sonucunda ne olacakları da az çok tahmin ediyorsundur. Ama ikinci kızı daha tanımıyorsun. 1 günde bir insanı ne kadar tanıyabilirsin ki? Sadece sana gösterdiği tarafını. Onun sana nasıl davranacağını bilmiyorsun. Her neyse ilk kız , seni çok seviyormuş. İstemediğin , sevmediğin davranışı varsa ona uygun bir şekilde söylediğinde anlayacağını düşünüyorum. İyi düşün.
  • Nick-konu ilişkisi

• Sevgilini bırakman lazım şu durumda. Zamanında herkesi mutlu etmeye çalıştım. Başta kötü bir amacın olmasa da arada kaldıkça hem geriliceksin hem de birileri çok üzülücek. Zaten başkasıyla bunları yaşayabiliyorsan. Bir daha olabilir. Zaten bir şeyler bitmiştir. Bırak gitsin eski sevgilini.

• Arkadaşım sen zaten sevgilini aldatıyorsun. Aldatmak için başka bir kişiye ihtiyacın yok. Sen onu seviyormuş gibi görünerek yapıyorsun bunu zaten. Vicdan yapma. Sonunda hem kendi hem sevgilinin zamanını yiyorsun. Ayrıl önce. Sonra git ne yaparsan yap.

Ama şu an ki ilişkini devam ettirmek gerçekten alabileceğin en yanlış karar!!
  • mikroplu.sabun M kullanıcısına yanıt
    İki kişi arasında kaldıysan ikinci seç demiş atalarımız.
  • Bunun gibiler yüzünden yalnızız beyler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.