Şimdi Ara

Sevgilimi aldatmak üzereyim, ne yapacağımı bilmiyorum. Kararsızım. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
11.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şunu biri açıklasın bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

İkisinide dene tarafını seç

Minibüste anlamsızca güldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni seyi kiz arkadasinin yaptigini dusun ona gore bi karar ver bakalim ne olacak.vicdanin sizlar belki

• quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Sen çoktan aldatmisin.12 saat başka kızla singirdas missin

Ağır CSB

Yok sabah 10 da tanışmışta gece 12 ye kadar beraberlermiş

Öyke bi kız iyi değildir zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: mikroplu.sabun

2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Kız beni gerçekten çok seviyor, yapamayacağı şey yok benim için. Evlensem gözüm arkada kalmaz asla ama artık sıkıldım mı desem, sevmediğim yönleri beni uyuz ediyorum mu desem bilemiyorum ama bunaldım son zamanlarda. Şu ana kadar birlikte olduğum kızlar arasında en çok gülüp eğlendiğim kişi bu kız. Yanındayken kendim olabiliyorum, evli gibiyiz. Ona yaptıklarımı başka kıza yapsam beni anında terk ederdi belki ama onunla çok rahatım. Ayrı şehirlerde okuyup aynı şehirde yaşıyoruz bu arada.

Birkaç gün önce başka bir kızla tanıştım. Tanıştığımızda saat yanlış hatırlamıyorsam sabah 10 civarıydı ve tanıştığımız andan itibaren gece 12'ye kadar birlikteydik. Konuştuk, yemek yedik, oyun oynadık, çimlere uzandık, yürüdük.. gezdik.. Birçok şey yaptık. Sanki sevgili gibiydik. İlk izlenimime göre yeni tanıştığım kızın sevgilime oranla artısı kültür seviyesi ve dış görünüşü. Fakat dış görünüş o kadar da önemli değil, fikir edinmeniz için söyledim sadece. Yeni tanışmamıza rağmen birbirimize çabucak ısındık. Düşünce tarzı, hayalleri vb. çoğu şeyi benimle aynı.

Günlerdir ne yapacağımı düşünüyorum. Aklıma bir ton şey geliyor. Yeni tanıştığım kıza sevgilim olduğunu ama yakın zamanda ayrılacağımı mı söylesem yoksa gizlesem mi. Her şeyi anlatıp sevgilimi fazla sevmediğimi ama onunla(yeni tanıştığım kız yani) yakın bir arkadaş olarak kalmak istediğimi mi söylesem bilemedim. Bu kızı kaybetmek istemiyorum gerçekten. Hiç olmazsa arkadaş olarak kalmak istiyorum ama böyle olması onu da beni de üzecek, biliyorum. Keşke sevgilim olmasaydı diyorum hep ama var maalesef.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Eğer sevgilimden ayrılırsam kendine bir şey yapmasından ya da diğer kıza bir şey yapmasından korkuyorum. Bir yandan üzülüyorum onun için ama diğer yandan da kendimi düşünüyorum. İki arada bir derede kaldım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Edit: Şimdi şöyle düşünüyorum; sevgilim gerçekten sevdiği ve birlikte olmak istediği kişi ile birlikte, mutlu şu an. Ben ise çok sevmediğim biri ile birlikteyim, yani o benden iyi durumda şu an. Ben ise sevgilimden daha çok mutlu olabileceğim birini buldum, bu da şu soruyu doğuruyor. Sevgilim ile birlikte olmaya devam edersem onu mutlu edeceğim, diğer kızla birlikte olursam hem kendimi hem de büyük ihtimal onu mutlu edeceğim. Kendimi düşünürsem ayrılmam mantıklı, sevgilimi düşünürsem ayrılmam fakat ayrılırsam sevgilim için üzülürüm onu üzdüğüm için. İşin içinden çıkamadım.

Bu yaşam şekliyle hiç güzel bi aile hayatın olmayabilir. Senln başka birine yaptığın bu kötülük üstüne kalır zannediyosun ya, işte en beklemediğin zamanda en güzel dediğin vakitte senin en sevdiğin insan aynısını sana yapar. Müstahak ta olur. Eğer bir ilişkin varsa bırakben böyleyim de çek git. İhanet çok alçakça bir davranış. Her ihanet karşılık bulur ayrıca.

• Guzel kardesim yasin daha erken bu tip ciddi konular icin evlilik vs.ama kimseyide uzmemeye gayret et eger 2 senelik olan hala seeni ilk gunku gibi sevdini sanmiyorum cunki o yaslarda sip sevdilik vardir cogu insanda sende dahil. Azini aramaya bak baktin ki oda mesafeli o zaman uzatma bitir derim.digeriylede gorursursen onun gormicegi yerlere gotur.ben hep ayni cafeye getirirdim

• İlk kızı bırak, ona layık değilsin.
  • ilk kızı bırakmak gibi bir şey yapma ( tecrübe konuşuyor )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

Yeni kızdan max 2 ay sonra sıkılıp ''Bir aptallık edip 2 senelik sevgilimi kendimden soğuttum'' başlığı açacaksın gibime geliyor ..

kesinlikle katılıyorum arkadaşa. Tecrübeyle sabit.
  • sevdiğinle değil seni sevenle mutlu olursun
  • dostum 19 aylık bir ilişkim vardı. bu yaz staj yaptığım otelde benden 2 yaş küçük bir kızdan hoşlanmaya başladım. bunu anladığım an kız arkadaşımdan düzgün bir şekilde ayrıldım. 1 defa başka bir kızı düşündüysen emin ol o, sevgilinden başka hoşlandığın son kız olmayacak.
    bu arada o kızla normal takıldık sevgili olmadık ama eski sevgilime de dönmedim ondan ayrılmam için başka birini düşünmem yeterliydi. sen de sana düşeni yap ayrıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patient93 -- 8 Nisan 2015; 9:49:15 >
  • 2 Yıllık bir ilişkiyi böylesine bitirmenin pişmanlığını ilerleyen zamanlarda anlayacaksın, kimsenin ilişkisi romantik-komedi filmlerindeki gibi değil, kavga, tartışma herşey olur tuzu biberidir önemli olan tadında bırakmak, o yeni tanıştığınla da birlikte olsa 2 sene sonra zaten olumsuz yönlerine katlanamayacaksın, sevgi zaten 2 kişinin birbirine tahammül edebilmesidir.

İlk günleri, ayları düşün bırakma sevgilini, keza senin ki zorunlu bir sebepten bırakmak değil, karaktersizlikten, sırf yenisinin daha iyi olduğunu düşündüğün için bu durumdasın.
  • iki senelik sevgilini bırakma bence. eğer sana karşı yanlışı yoksa ve cinsellik varsa. kız fedakarlık etmiş sonuçta. yeni olanlada arada takıl işini gör. benim fikrim. ha ilk sevgiline karşı hiçbirşey hissetmiyorsan varlığı seni mutlu etmiyorsa aldatmadan ayrıl bir an evel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 8 Nisan 2015; 10:01:54 >
  • Güzel kardeşim, öncelikle sadece 1 gün geçirdiğin bir kız için 2 senelik emeğinden vazgeçmen senin maymun iştahlı olduğunun bir kanıtıdır. Belkide diğer kızıda 2 sene tanısan onda da sevgilinde bulduğun kadar belki daha fazla kusur bulup uzaklaşacaksın. Kusura bakma ama sevgilisini tercih meselesi yapan senin gibi bir öküze 2 sene katlanan bir kızı, çok büyük ihtimalle sadece hoşlandığın bir kız için bırakma, sen diyosun 2 senede kıza neler yaptım diye aynı şeyleri bu yeni hatuna yapsan belkide ilk günden kapının önüne koyacak ne biliyosun huyunu suyunu bilmiyosun. 2 gününde 48 saatini bir insanla geçirsen yinede onu tanıdım diyemezsin özellikle kadın milleti ayrı bir olay.
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Guldum kardes supersin :)

• Aldatmışsın sen zaten.
  • mikroplu.sabun M kullanıcısına yanıt
    Sevmediğin biriyle mutlu olamazsın eskisini bırakman daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 8 Nisan 2015; 11:03:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydaaaaaa
  • Arkadas senin yaptigin olay harbiden cok yanlis.Ayrica diger arkadaslarin da dedigi gibi aldatsam mi olayi falan kalmamis ki,sen halihazirda kizi aldatmis bulunuyorsun zaten.Diger kizla bir gun gecirdikten sonra nerden anlayabildin hemen huyunu da tam benlik diyorsun.Ayrica burda seni gercekten seven kizin hicbir sucu yok.Ne ona ne kendine yazik et.Sonradan tanistigin kizi dusunme bile.

• git la burdan yada ben gidiyorum bu nasıl konu

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.