Şimdi Ara

Sevgilimi aldatmak üzereyim, ne yapacağımı bilmiyorum. Kararsızım. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
223
Cevap
3
Favori
11.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşın düğünü vardı, kız arkadaşımdan yanımda gelmesini istedim. Başlarda her şey yolundaydı. Son gün "Ben oynamasını bilmem. Düğün ortamlarını sevmem. Ya aşkım zaten hastayım bla bla" yan çizmeye başladı. Bende iyi dedim, tek başımıza gideriz. Ama insanın içine oturuyor. Arkadaşlar nişanlısı, sevgilisi gelmiş ben bi kötü oldum. Düğünde belli etmesem de kötü oldum. Daha önce onlara tanıştıracağımı filan da söylemiştim.

Neyse efenim düğünde sarı saçlı, boyu uzun, hafif kilolu biri bana bakıp duruyor. Arkadaşım dedi enki bu kız seni kesiyor diye. Ben aldırış etmedim. Oyunumuzu oynadık filan düğün bitti. Tam çıkacakken, garson bi kız bana seslendi. Bende yanına gittim. Müdürümüz numarasını yolladı dedi. Teşekkür edip kağıdı alarak uzaklaştım. Arkadaşlar üstüme gülmeye başladı. O an gaza gelip işim olmaz diyerek numarasını yırtıp attım. Hatta keşke almasaydım diye pişman bile oldum. Madem yırtacaksın daha niye alıyosun. Karizma bi milyon tabii. Sonra bu kızı arayıp ilişkimizi bitirdim. Kız bana sitem edince buna hakaret etmeye başladım. Netice de o iş de bitti.

Ondan sonra işler bir ters gitmeye başladı bir ters gitmeye başladı, ben bile inanamadım. Dehşet pişmanlığa düştüm. Geri dönmeyi denedim ancak nasıl kalbini kırmışsam artık o da elimizde patladı.

Bazen bir ortama girdiğimizde birinden hoşlandığımda "Burası düğün salonu mu?" diye maytap geçiyorlar. Bi an erkeklik ettik, şimdi sap sap dolanıyoruz.

Demem o ki bazen insanın eline şans bir kere geliyor. Kırk kez ölç, bir kez biç derim başka da birşey demem :)

• Boyle seyler okudukca hayret ediyorum. Ask nedir bilmez mi bu insanlar? Ask o kadar yuce bir duygudur ki en cirkini en guzel, en fakiri en zengin eder senin gozunde. O'nsuz bir birliktelik... Saniyorum ki cogu insanin zannettigi ask ile benim bildigim cok farkli. Hoslanmak, onu cok begenmek degildir ask. Kalbinin, zihninin, bedeninin ona tapmasidir adeta. Zannediyorum ki her insan bu "ask" i tadamiyor. Bu sebeple olsa gerek manavdan meyve secer gibi sevgili seciyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb hemde babası....

• yola çıktıklarınla yolda bulduklarını değişme
  • ben 1 ini bulamıyorum adam 2sini birden götürüyor
    bro bence ilk kızdan sıkılmışsın devam etmenin anlamıyok bence ayrıl ve o kızı bana ayarla sen mutlu ben mutlu onlar da mutlu olur
  • Gelen gideni aratır derler hocam bence birinciyi bırakmayın.
  • Önemli olan senin mutlu olman değil mi ?
    Sen dünyaya başkalarını mutlu etmek amacıyla mı gönderildin ?

Gözlem yap,zaman geçir seni en mutlu edicek insanı bul ve hayatını mutlu geçir.
    Evlen demiyorum bak arasında fark var.Mutlu edenle ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torika

Umarım 2 yıllık'sevgilin'gerçek yüzünü görürde bi daha suratına bakmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim28 -- 8 Nisan 2015; 20:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

Yeni kızdan max 2 ay sonra sıkılıp ''Bir aptallık edip 2 senelik sevgilimi kendimden soğuttum'' başlığı açacaksın gibime geliyor ..

kesinlikle!
    bir kişiyle 2 yıl birlikte olmak kolay değil, yani bu tesadüf olamaz. Ancak ayrılman taraftarıyım çünkü kız bu yönünü görmemiş belli ki, ayrıl da kurtulsun.
  • Hayır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikroplu.sabun

Hayır.

o zaman CSB
  • Tebrik ederim. Mantığın hayırlı olsun.

• Kafanda bu tip şeyler varsa zaten bitmiştir. Sen işin saygı boyutunu sorguluyorsun şu an. Benim de uzun bir ilişkim oldu ama son zamanlarda beni heyecanlandırmadığını, gözümün dışarı kaydığını hissettim. Ayrılır ayrılmaz başkalarına koştum özlemişim yeni heyecanlar yaşamayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Yerimden zıpladım vallahi ahahahhaha en baba yorumu yazmış cidden.
  • Ee ben seviyordum, kız da bana deliler gibi aşıktı... Hatta dün de nikah günümüz vardı, evlenecektik ama geçen ay annem biraz rahatsızlandı, arayıp "geçmiş olsun" demesini istedim, "demeyecem" dedi... ben de bastım tekmeyi gitti...

İlk gün çok üzüldüm, sonra sabrettim, taki düne kadar, dün takvimde işaretli "nikah tarihi:evleniyorum, mutluyum" yazısını görünce yine çok üzüldüm... Ama asla ama asla geri atmadım atmam da... Zaten o dediklerimden sonra kız da 1 aydır arayamıyor... ilk gün bir 100 defa aramıştı.. ama baktım halen inat yapıyor özrünü kabul etmedim, zaten bir de "beni ortada bıraktın" iye hakaret etti, ya insan evleneceği adama gerizekalı der mi? varsa bir yanlış anlam düzelt, dinlemiyorsam yaz yine düzelt... Hem ne demek annemle geçinememek, benden başka çocuğu yok ailemin... Kaldı ki onca masrafı da tek başlarına onlar üstlendi, kızın ailesi maaşallah elini cebine bile atmadı, ha bir de neymiş efendim ailesine gelirken neden elim boş gitmişim ulan gözünüz doysun Allahsızlar.. Daha ne yapalım, nikahıma mı alayım ananla babanı... Onlar bana soracağına, cebime para sıkıştıracaklarına bulduk kerizi mantığı güdüyor... ulan tamam para varsa ortanın üst, ya da üstün altı sınıfındayım, ama ona göre de giderim var, zaten sizin kız da doymuyor, evler arabalar, 4 kapılı buzdolapları falan, ulan diyoruz "yatırım yapıcam işim için, para lazım, hepsini harcamayalım" dümbelek son kuruşuna kadar bitirmeye uğraşıyor, ama enayi değiliz... :) Oh be rahatladım...

Güya onların oralarda nişan yapılırsa ayrılmanın tek yolu ölümmüş de falan... neden kimse gelip bir şey diyemiyor... Ailesi de biliyor kızının ne mal olduğunu da ondan... Hoş bence asıl aklı veren onun o köylü kafalı anası... Ne diyeyim Allah'ından bulsunlar... Olan benim hayallerime oldu... 1 aydır günde 5 paket sigara içiyorum...

Bir de anneme "senin yüzünden ayrıldık, ölsen üzülmem" dedi... Saygısız iyi ki ayrılmışım... Ben kendim düşündüm diyor ama bence kendi köylü kafalı annesi verdi bence bu saçma sapan akılları ona, yoksa böyle değildi "anneciğim anneciğim" diye dibinden ayrılmıyordu... Alsın şimdi kızını başına çalsın...

Ben buna rağmen 1 aydır başka kızlara yan gözle bakmadım ve ben 33 yaşımdayım... Ama bundan sonra ciddi birini bulursam evlenmeyi düşünüyorum... Evlenirken de kimse kusura bakmasın ben ne kadar masraf yapıyorsam o da o kadar masraf yapacak... "kız alıyorsun kız alıyorsun" diye kızı resmen satmaya kalkmasınlar... Evleniyoruz biz, ikimiz... ben erkek olarak evlenirken kimseyi satın almıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 8 Nisan 2015; 23:38:29 >

• Sen nasıl bi embesilsin lan. Herkes ciddi, adam akıllı ilişki bulma derdinde, sen bokunu çıkartmaya kalkıp bi de anlatıyorsun. Senden ikisine de sap olmaz yarın öbürgün yenisini de beğenmezsin sen. Allah onlara sabır versin. Akıl yaşı max 17
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Şuna emin ol eğer kız arkadaşın bu durumda kalsaydı senden ayrılır ve yeni tanıştığı kişiyle devam ederdi.

5 senelik birlikteğim vardı, yaklaşık olarak 3. senemizde senin yaşadığın duyguları yaşadım. 1 hafta gizli saklı gezmeler tozmalar yaşayıp, gittiğim yol,yol değil diyip eğlendiğim kızı saf dışı bırakıp yoluma devam ettim.

5. sene sonunda hiç bir sebebi olmadan,o beni çok seven kız bırakıp gitti.

Kimle mutlu olacağını düşünüyorsan yoluna onunla devam et. Karşındakini değil kendini düşün.

Belki bir daha bu şansı bulamazsın.

Konuda ki tek mantıklı cevap. Bu adamı dinle.

Kız senden bıkarsa veya daha iyisini bulursa arkasına bakmadan gider. Kimse senden daha değerli değildir kardeşim. Konuda ki hakaretlere de aldırma, sevgili dönemi birbirini tanıma dönemidir. Kimseyi nikahına almadın. Daha mutlu olacağın yolu seç ve ardına bakma. O da olmazsa da pişmanlık duyma.

• Aldattiktan sonra aldatmak uzereyim deme. Eğer kötü bir şey yaparsan elbet yaşarsın. Şu ana kadar yaptığın bile ayıp kendine hakim olmayı ogrenmen lazim. Sen zaten yapacagin hatayi yapmissin yani bundan sonra her türlü yanlis bir şeyler yapacaksın o yuzden oluruna bırak

• Senin durumunda 2 senelik kız arkadaşın olsa, anında popona tekmeyi basardı haberin olsun.
    Kız milletine fazla güvenmeyin derim.
    O masum ve bebek gibi sandığınız kızlar aslında hiç ama hiç masum değiller haberiniz olsun.

Yorumlara bakıyorum hepsi ergen 16-17 yaşında. Erkek adam fazla duygusal olmaz ve bağlanmaz, çok acı çekersiniz.

Hayatınızı yaşayın, en son evlendiğiniz de durulursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.