Normal hız, yavaş sosyal medya
Selamlar,
1 - 2 haftadır internet hızım ve ping değerlerim aşırı normal olmasına rağmen sosyal medyada fotoğraf vs. yüklenmeleri eski 100kb/s internetimiz olan dönemi aratmaz hâle geldi, sanki DNS problemi varmış gibi.
Docsis 3.0 Infinity 401 kullanıcısıyım, sıkıntıyı hem ethernet kablosuyla kullandığım PC'mde hem de telefonlarımda yaşıyorum. Modem ya da cihazlar üzerinde herhangi bir DNS ayarı yapmadım, zaten modemi fabrika ayarlarına döndürmek de fayda etmedi, bunu yaşamış çözmüş olan var mı?
Bunun dışında da zaten 5ghz internetimin her gün tam olarak 04:11 saatinde kopması problemi de yaşıyorum yaklaşık 4 yıldır. Bir türlü çöz(e)mediler, belki modemi değiştirmek fayda edebilir diye düşünüyorum.
Docsis 3.0 kullanıp modem tavsiye edebilecek var mıdır?
Kablonet internetimi kullanamıyorum
1 yıldır KabloNet kullanıcısıyım, 1 yıldır sık sık aralıklarla pingimde dalgalanma yaşıyorum. Çoğu arıza kaydı oluşturuşumda ekipler gelip modem değiştirdi, yaklaşık 3 kere modemim değiştirildi ancak çözüm olmadı. Son 4 gündür internetim kullanılamaz biçimde yavaşladı, günün sabah ve öğleden sonra saatlerinde düşük sinyalden kaynaklı kopmalar ve yüksek ping, akşam 5-6'dan gece 2-3'e kadar ise internetim TAMAMEN sinyal alamaz hâle gelip, kullanılamıyor. 4 gündür her gün arıza kaydı oluşturuyorum, ve her seferinde çözüldü yazılıp geçiştiriliyor, ancak hiçbir çözüm söz konusu bile değil. Bugün tekrar arıza kaydı oluşturduğumda 5 saat içerisinde sistemin otomatik olarak çözüldü bilgisi attığını öğrendim. Ben artık her gün telefon açıp arıza kaydı oluşturmaktan ve ayda 150 TL para verdiğim internetimi kullanamamaktan sıkıldım. Lütfen bana yardımcı olun.

TTNet VDSL vs Superonline VDSL Ping
|
BenQ XL2430T mi yoksa XL2411Z mi?
|
Yanlış region için alınmış DLC
|
Rasgele donma
|
Kablo ve Refresh Rate sorunsalı
|
Ping rezaleti
|
Alınık key 20 tane tanesi 4,5'ten.
|
2 dakika yağmur yağdı internet falan kalmadı
|
Meslek: Lojistik
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.563
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 14.742 (Bu ay: 605)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 277 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun