Şimdi Ara

Sevgilimi aldatmak üzereyim, ne yapacağımı bilmiyorum. Kararsızım. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
11.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sevdiğin bir kızın da sana aynısını yapması dileğiyle. Iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Kizlarin yaptigini yap daha iyisini buldu isen bas tekmeyi sonra de ki ben seni haketmiyorum ayni bole yap

İşte tam olarak bu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonnoYuuki -- 8 Nisan 2015; 11:22:21 >
  • Aldattın ve aldatma iki taraflıdır.Aldatmayı biliyorsan aldatılınca birşey demeyeceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş kadınlar aldatılmayı sonuna kadar hakeden varlıklardır.Bunla alakalı çürütülemez sayfalarca şey yazarım.
  • seni aldatmayacağını adın gibi bildiğin bir insanı aldatmayı düşünmende bence biraz şey..
  • işine gücüne bak kızlardan uzak dur abi tavsiyesi
  • bir cok kızın bana yaptığını yap terk et gitsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Take That

iki senelik sevgilini bırakma bence. eğer sana karşı yanlışı yoksa ve cinsellik varsa. kız fedakarlık etmiş sonuçta. yeni olanlada arada takıl işini gör. benim fikrim. ha ilk sevgiline karşı hiçbirşey hissetmiyorsan varlığı seni mutlu etmiyorsa aldatmadan ayrıl bir an evel.

arada takıl işini gör mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

quote:

Orijinalden alıntı: Take That

iki senelik sevgilini bırakma bence. eğer sana karşı yanlışı yoksa ve cinsellik varsa. kız fedakarlık etmiş sonuçta. yeni olanlada arada takıl işini gör. benim fikrim. ha ilk sevgiline karşı hiçbirşey hissetmiyorsan varlığı seni mutlu etmiyorsa aldatmadan ayrıl bir an evel.

arada takıl işini gör mü

2. kuma gelmiş abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playas

Kardeş kadınlar aldatılmayı sonuna kadar hakeden varlıklardır.Bunla alakalı çürütülemez sayfalarca şey yazarım.

Misal ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

İkisinide dene tarafını seç

İstemsizce güldüm.
  • senin kızdan sıkılmanın sebebi kız arkadaşının sana iyi davranıp neredeyse her şeye tamam demesi... eğer biraz peşinden koştursaydı seni bak gör nasıl peşinden ayrılmıyordun. Yani seninki rahat batması bi nevi yeni bi eğlence istiyorsun... eden bulur bunu unutma
  • potur kullanıcısına yanıt
    +1
  • Bizim oralarda bi laf var, derlerki ne doğrarsan aşına, o gelir tabağına. Yani sen diğer kızı seç ve o kızın ne zaman kendisini daha mutlu eden bi adamı seçip seni bırakacağı günü bekle. Bu böyledir, değişmez. Ben de sevgilimin bazı davranışlarından rahatsızım ama tutup onu aldatmaya yeltenmem, bu şerefsizliklerin en büyüğüdür çünkü

• Sevgilisini aldatan bizden değildir

Ayrıl sonra kimle birlikte oluyorsan ol. Ama aldatmak kadar berbat bişey yok. O kızı düşün gıcık etme adamı en sevmediğim şeydir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamda ki lükse bak
  • konu başlığı : aldatıyorum vicdanımı rahatlatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minoxilkullanıyom -- 8 Nisan 2015; 13:26:51 >
  • Bak kardesim dis gorunus kultur vs bir yere kadar kiminle nasil anlastigin nasil mutlu oldugun onemli. Sevgi faso fiso gec onlari eger evlilik dusunuyorsan anlastigin kisiden vazgecmek yerine onunla daha farkli seyler yapmayi deneyebilirsin. Sonra benim gibi gecmiste dis gorunusu kulturu sectigim icin cok uzulebilirsin. Bunun kiymetini kizdan ayrildiktan sonra anlarsin. Sen sen ol ilerde mutlu bir evlilik gozun arkada kalmayacak bir es istiyorsan anlastigin guvendigin kisiden vazgecme

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

İkisinide dene tarafını seç

ahuahuauha Sandalyeden düştüm
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.