Şimdi Ara

Sevgilimi aldatmak üzereyim, ne yapacağımı bilmiyorum. Kararsızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
11.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Kız beni gerçekten çok seviyor, yapamayacağı şey yok benim için. Evlensem gözüm arkada kalmaz asla ama artık sıkıldım mı desem, sevmediğim yönleri beni uyuz ediyorum mu desem bilemiyorum ama bunaldım son zamanlarda. Şu ana kadar birlikte olduğum kızlar arasında en çok gülüp eğlendiğim kişi bu kız. Yanındayken kendim olabiliyorum, evli gibiyiz. Ona yaptıklarımı başka kıza yapsam beni anında terk ederdi belki ama onunla çok rahatım. Ayrı şehirlerde okuyup aynı şehirde yaşıyoruz bu arada.

Birkaç gün önce başka bir kızla tanıştım. Tanıştığımızda saat yanlış hatırlamıyorsam sabah 10 civarıydı ve tanıştığımız andan itibaren gece 12'ye kadar birlikteydik. Konuştuk, yemek yedik, oyun oynadık, çimlere uzandık, yürüdük.. gezdik.. Birçok şey yaptık. Sanki sevgili gibiydik. İlk izlenimime göre yeni tanıştığım kızın sevgilime oranla artısı kültür seviyesi ve dış görünüşü. Fakat dış görünüş o kadar da önemli değil, fikir edinmeniz için söyledim sadece. Yeni tanışmamıza rağmen birbirimize çabucak ısındık. Düşünce tarzı, hayalleri vb. çoğu şeyi benimle aynı.

Günlerdir ne yapacağımı düşünüyorum. Aklıma bir ton şey geliyor. Yeni tanıştığım kıza sevgilim olduğunu ama yakın zamanda ayrılacağımı mı söylesem yoksa gizlesem mi. Her şeyi anlatıp sevgilimi fazla sevmediğimi ama onunla(yeni tanıştığım kız yani) yakın bir arkadaş olarak kalmak istediğimi mi söylesem bilemedim. Bu kızı kaybetmek istemiyorum gerçekten. Hiç olmazsa arkadaş olarak kalmak istiyorum ama böyle olması onu da beni de üzecek, biliyorum. Keşke sevgilim olmasaydı diyorum hep ama var maalesef.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Eğer sevgilimden ayrılırsam kendine bir şey yapmasından ya da diğer kıza bir şey yapmasından korkuyorum. Bir yandan üzülüyorum onun için ama diğer yandan da kendimi düşünüyorum. İki arada bir derede kaldım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Edit: Şimdi şöyle düşünüyorum; sevgilim gerçekten sevdiği ve birlikte olmak istediği kişi ile birlikte, mutlu şu an. Ben ise çok sevmediğim biri ile birlikteyim, yani o benden iyi durumda şu an. Ben ise sevgilimden daha çok mutlu olabileceğim birini buldum, bu da şu soruyu doğuruyor. Sevgilim ile birlikte olmaya devam edersem onu mutlu edeceğim, diğer kızla birlikte olursam hem kendimi hem de büyük ihtimal onu mutlu edeceğim. Kendimi düşünürsem ayrılmam mantıklı, sevgilimi düşünürsem ayrılmam fakat ayrılırsam sevgilim için üzülürüm onu üzdüğüm için. İşin içinden çıkamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikroplu.sabun -- 7 Nisan 2015; 19:11:01 >

• Aldatmak üzereyim değil. Aldattım olacak o başlık.

Aldatma dediğin şey illa yatırıp sevmek değil. Kız arkadaşının hiç tanımadığı bir kız ile ona belli etmeden diğer kızla bir gününü paylaşmışsın. Kız arkadaşın o gün ne yaptığını sorsa cevap veremezsin. İşte o noktada aldatmış oluyorsun.

Olay bu kadar basit. Eğer onun öğrenince üzüleceğini darılacağını kalbinin kırılacağını biliyorsan ve bunu bile bile bir şeyler yaptıysan bu aldatmaktır.

O ilişki bitmiş haberin olsun. Bitmedi desen bile yalan söylüyorsun çünkü hem ona yalan söylemeye devam edip hem onu sevemezsin.. İkisi bir arada olmaz.
  • Kizlarin yaptigini yap daha iyisini buldu isen bas tekmeyi sonra de ki ben seni haketmiyorum ayni bole yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinide dene tarafını seç

• Emmeye odaklan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikroplu.sabun M kullanıcısına yanıt
    YAPMA PANPA
  • ilk kizla bir sure ara ver digeriyle devam et baktin yeni tanistiginla olmuyor ayril ve eskisine git

• Niye tanidik geliyor bu bana? Sanki daha once ayni sey paylasilmisti forumda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani? İkisini de dene derken?
  • Klasik cevap benden gelsin. Anana bacına yapsalar hoşuna gider mi?

• sorun sende değil bende de

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

İkisinide dene tarafını seç
    Yeni kızdan max 2 ay sonra sıkılıp ''Bir aptallık edip 2 senelik sevgilimi kendimden soğuttum'' başlığı açacaksın gibime geliyor ..
  • Sevgilini birakip o kiza gidersen kisa vadede mutlu olucaksin fakat o kizla aran sevgilini biraktiktan sonra buyuk ihtimal bozulucak ve ileride cok pisman olucaksin.Aldatirsan ki benim ahlakim aldatmaya musait degil ama seninkini bilemicem yakalandigin taktirde yine guzelim iliskini bitireceksin.Sana tavsiyem hayatinda hic kiz yokmus gibi otur dusun bu iliskiyi istiyor musun mutlu musun.Ben bu kizla iliski yasamazsam daha mutlu olurum dersen birak sonra hangi kiza gidiceksen git.Kizla gercekten mutluysan kesinlikle baska kiz icin iliskini birakma tanistigin kizdan hevesini alinca kopek gibi pisman olursun.Ben iliski istemiyorum kizla birlikte degilken daha rahat mutlu olucam diyorsan bitir baska kizlari hesaba katma kesinlikle.

• Biz yarım bulamıyoruz adam tam'ını aldatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

Yeni kızdan max 2 ay sonra sıkılıp ''Bir aptallık edip 2 senelik sevgilimi kendimden soğuttum'' başlığı açacaksın gibime geliyor ..

Alıntıları Göster
    Şuanki kızlar senin yerinde olunca daha iyilerine layıksın diyip tekmeyi basıyor masum, düzgün olmak sadece üzülmek demektir. Eğer gerçekten sıkılıyorsan bu kız benim diyorsan kafa denginse ayrıl sevgilinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

İkisinide dene tarafını seç
    E ona bakarsan yeni tanıştığından da daha iyileri olacak.Onlardan biri karşına çıktığında bu sefer yenisini de mi bırakacaksın? Takam kafana. Eğer böyleysen hiç sevgili yapma derim sana da yazık ona da yazık.
  • demirciler kullanıcısına yanıt
    Belki sevgilim kadar samimi birini bulamayacağımdan dolayı biraz üzülürüm ama artık beni pek mutlu etmiyor. Sıkıldım aynı şeylerden, bir de uzak mesafe olunca iyice bıktım sürekli telefonla uğraşmaktan. Yeni kızla sadece arkadaş bile olsak yine mutlu olurum ama biz arkadaşken sevgilisi olursa bu beni üzer. Sevgilisi olmasını engelleme hakkım olmadığı için de mecburen onunla sevgili olmak zorundayım gibi bir şey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-45C8CAF3E

Şuanki kızlar senin yerinde olunca daha iyilerine layıksın diyip tekmeyi basıyor masum, düzgün olmak sadece üzülmek demektir. Eğer gerçekten sıkılıyorsan bu kız benim diyorsan kafa denginse ayrıl sevgilinden.

Alıntıları Göster
    Eden bulur bunu hiçbir zaman unutma. Bugün sen başkasını, yarın seni başka birisi...
    *Ayrıca bu karaktersizliği gösterip tüm aldatan kişiler cehennemin en derinlerine sonsuza dek cayır cayır yanması dileğiyle.
  • rezil herif gözüm görmesin seni

• Sen çoktan aldatmisin.12 saat başka kızla singirdas missin

• quote:

Orijinalden alıntı: `CatMan

rezil herif gözüm görmesin seni

Guldum ama ayni fikirdeyim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.