Şimdi Ara

Sevgilimi aldatmak üzereyim, ne yapacağımı bilmiyorum. Kararsızım. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
11.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: filozofreyiz

Eğer trollemiyorsan, böyle bir şeyi yaparsan en adi şerefsizden farkın kalmaz. 2 sene o kıza ümit verip gitmek erkek adama yakışmaz. Seni bunaltsa, hayatı sana zindan etse anlarım bir nebze. O durumda bile aldatamazsın. Gidip güzelce anlatırsın durumu.

Ama gidip rahat olduğun bir ortamda gözün dışarıyı görüyorsa gerçekten şerefsizlerin safına katılacaksın bunu bil. Ve inancın var mı bilmiyorum ama aldığın ah ile de yaşayamazsın buna emin ol. İnancın yoksa da evrendeki negatif enerji senin hayatını alt üst edecek. Böyle konuşsam belki inanırsın.

Kısacası yapma güzel kardeşim. Uçkuruna sahip ol. 2 sene olmuş. 2 senelik sevgiline "kız" diye hitap etmek adamlığa sığmaz. Yaşın kaç bilmiyorum ama belli ki tecrübe etmediğin bir sürü şey var.

Bir de şöyle düşün, 2 yıllık sevgilim mutlu olsun diye ömrümün geri kalanını mutsuz ya da yarı mutlu geçirmek mantıklı mı? Tamam, ben de biliyorum eğer ayrılırsam kötü bir şey yapmış olacağımı, onu üzeceğimi fakat kendimi de düşünmek istiyorum biraz.

• dostum memeleri büyük olanı seçeceksin boşuna tatava yapma burda
  • Ilk kızı sevseydin ikincisine bulasmazdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer kalbin yeterince büyükse iki kişiyi de sığdırabilirsin

şaka lan şaka. bitmiş sizin iş. güzel olana git kültürlüymüş de
  • Aldatmak üzereyim değil, aldatmışsın zaten.

Daha birkaç gün önce tanıştığın bir kızla mevcut kız arkadaşına oranla daha mutlu olabileceğini nasıl anladın onu da merak ettim. Son zamanlarda sıkıldım filan bahane, anlattıklarına göre sen o kızı takılmalık ve arada faydalandığın bir obje olarak görüyorsun. Seviyor olsaydın başkasına dönüp bakmazdın zaten. En azından kızın gönlüne saygı duysaydın da ilişkini sonlandırdıktan sonra yapsaydın yapacağını.

Yarın öbür gün diğer kız için beni aldattı veya terketti diye konu açmazsın umarım. Geçmişinde ne yaptıysan gelecekte de onu yaşarsın, keser döner sap döner hesabı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Kizlarin yaptigini yap daha iyisini buldu isen bas tekmeyi sonra de ki ben seni haketmiyorum ayni bole yap

2 3 tane kiz size basmış tekmeyi bütün kizlari ayni kefeye koyuyosunuz.
    Ne desin adam? Benden daha iyi birini bulunca beni terkediceksin o yüzden seni terkediyorummu desin delikanli adam böyle yaparmi?

Dostum dedigine gore kizla cok yakinmissiniz ayrilirsan bence 2 3 haftaya ask acisi cekmeye başlarsin.
    Temiz bir kiz bulmussun dediğine göre bence devam et.
    Aldatmada,eğer aldatirsan daha iyisini bulup aldatan kizlardan hicbir farkin kalmaz

• En kötü karar kararsızlıktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy Vulmer

quote:

Kizlarin yaptigini yap daha iyisini buldu isen bas tekmeyi sonra de ki ben seni haketmiyorum ayni bole yap

Ne desin adam? Benden daha iyi birini bulunca beni terkediceksin o yüzden seni terkediyorummu desin delikanli adam böyle yaparmi?

Dostum dedigine gore kizla cok yakinmissiniz ayrilirsan bence 2 3 haftaya ask acisi cekmeye başlarsin.
    Aldatmada,eğer aldatirsan daha iyisini bulup aldatan kizlardan hicbir farkin kalmaz

Gecin bu isleri ya alayi ayni bunlarin 27 yasindayim kac tane gordum bunlarda ask sevgi yok paraya taparlar kimde para cok ise ona kacarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke bizimde böyle sorunlarımız olsa

• quote:

quote:

quote:

Gecin bu isleri ya alayi ayni bunlarin 27 yasindayim kac tane gordum bunlarda ask sevgi yok paraya taparlar kimde para cok ise ona kacarlar

Hocam büyüğümsun eminim benden daha tecrubelisindirde bizde kizlarin yaptığı gibi daha iyisini bulunca birakirsak onlardan ne farkimiz kalir kaldiki arkadasin iliskisi uzun ciddi bir iliskiymis

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam büyüğümsun eminim benden daha tecrubelisindirde bizde kizlarin yaptığı gibi daha iyisini bulunca birakirsak onlardan ne farkimiz kalir kaldiki arkadasin iliskisi uzun ciddi bir iliskiymis

Eyv. Haklisin ama acirsan acinacak hale gelirsin kizlara guvenmiyorum maalesef sensiz yapamam edemem olurum diyenler baskasini bulunca pat diye kaciyor eger arkadas oteki kizdan etkilenmis ise gitsin konussun baglanmasin kimseye evlenecegi kisi cikar ona baglanirsin sonra benim gibi tekmeyi yersin anlarsin bunlarin ne oldugunu ben cok cektim siz cekmeyin kizlara acimayin yoksa onlar size hic acimaz aci ceker pesinden kosarsiniz ben uyarayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ellie Goulding

Keşke bizimde böyle sorunlarımız olsa

Oha bu nicki ne zaman aldin da 0 mesaj

• RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    efsane yorum ya hala gülüyorum adam bide nasıl yani demiş
  • Sen sevgilinden ayrılırsın kız belki dağılır ama toparlanır illa ki

Sonra yeni tanıştığın kızla aran iyi oldu diyelim ki muhtemelen geçici bir şey olacak onunla da isler ciddilesmeden biter o kız da yoluna bakar ve sen hatalarinla kalirsin.

Gönlün yeni kıza kaptırmış gibi de hissediyosun. Kisaca geçmiş olsun

• mikroplu.sabun M kullanıcısına yanıt
    Yeni kızın senden hoşlandığını nerden biliyosun da arkadaş kalırsanız üzüleceğini düşünüyosun?

Bak arkadaş, bahar geldi. Bedenin baya bi hormon basıyo şu an. Aşk kimyasal bi hödö bunu unutma. Huzur ise gerçekten sevdiğin, güvendiğin insanın yanında. İyi düşünmek gerek. Ben kız arkadaşımı asla aşk gibi duygulara değişmem mesela. Çünkü o benim sevgilim, annem, kardeşim, kızım ve arkadaşım. Sen böyle hissetmiyosan eğer zaten bi sıkıntı var o işte.

• Ne tarafi secersen sec, mutluluk bu durumda seni bulamaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: filozofreyiz

quote:

quote:

quote:

Genelleme yapmayacaksın arkadaş. Sen bu laf ile anana da iftira ve çamur atmış oluyorsun. Seni doğuran ana şu an veya gençliğinde v.b. biraz daha fazla para ve güce kapılıp babanı terkedecek kadar aşağılık mı ? Değil. O yüzden genelleme yapma. Birtakım kızlar böyle yapıyor de.

Bir takim kizlar bole yapiyor.

• 23 yaşındayım. Nasıl anlatsam bilmiyorum. Beni de sevgilimi de yakından tanısan "Sevgilin sana göre değil, diğer kızla birlikte olsan daha iyi olur." dersin galiba %80. Ayrıca dediklerini tam aksine onun yerine ben yapıyorum diyebilirim kendi adıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

İkisinide dene tarafını seç

respect+
  • aptalmısın sen 2 yıllık ilişkini bitirme 1 günlük kız için 2 yıl sürdügüne göre bişiler sağlam ki devam ediyor geri döner köpek gibi pişman olursun sonra söylemedi deme
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.