Şimdi Ara

Sevgilimi aldatmak üzereyim, ne yapacağımı bilmiyorum. Kararsızım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
11.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gizle bi sure, yıllarca birlikte oldugun biriyle yeni tanistiginin arasinda kisa surede secim yapmak olmaz aga garantiye al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibi yapanlara tek bi sözüm var. Ne yaşattıysanız allah size 10 katını versin. Bazılarına dua bazılarına beddua
  • bak dostum, temel cümlen şu: "Keşke sevgilim olmasaydı diyorum hep ama var maalesef."
    bu cümleyi kurduktan sonra sevgilinle bir gelecek planlaman imkansız. çok geç olmadan ve kızı daha fazla üzmeden ayrılmaya çalış. buna benzer şey benim de başıma gelmişti. ve yazdıklarını okurken bir nevi kendimi gördüm. ben bu durumdayken sevgilimden ayrılmak istedim. ama aynı sende olduğu gibi, ne yaparsam yapayım beni terk etmedi. hep mücadele etti. ilişkimizi devam ettirmemiz için savaştı. sonunda da kazandı. hala beraberiz ama bu benim değil, onun sayesindedir.
    sen de sevgiline durumu anlat. savaşırsa, mücadele ederse devam edin. o kızın da kıymetini bil. yok, sevgilin durumu kabul edip ayrılmayı kabul ederse bitir işi. ama o zaman da ah alacağını unutma. bu kızın da ahını alırsan da pek mutlu olacağını sanmıyorum. sana tavsiyem sonuç ne olursa olsun sevgiline durumu anlat.
  • öncelikle riske atılıp atılmayacağını bil.ve insanlarla ayrılmada da kedinin fareyle oynadığı gibi oynama.çok iyi bir fırsat gelse veya gerçekten değecek fırsat gelse o zaman terket sevgilini.bana bu yeni kızın sevgilinden ayrılacak kadar iyi olduğu izlenimi sende yok gibi geldi.bence bu yeni kız çok iyi fırsat gibi gelmedi.bana çünkü seni terkedebilir ve sevgilini üzmenin o kadar kolay olmayacağını bilmen gerek arkadaşım.ayrıca yeni tanıştığın kıza sevgilin olduğundan bahsetme.çünkü kız sevgilin olduğu halde neden bunları yaptın der ve bu olayı sevgiline bir şekilde ulaşıp yetiştirebilir dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olursun.
  • Zaten kendin cevabını vermişsin. "Keşke sevgilim olmasaydı"
  • Aldatmak üzereyim değil. Aldattım olacak o başlık.

Aldatma dediğin şey illa yatırıp sevmek değil. Kız arkadaşının hiç tanımadığı bir kız ile ona belli etmeden diğer kızla bir gününü paylaşmışsın. Kız arkadaşın o gün ne yaptığını sorsa cevap veremezsin. İşte o noktada aldatmış oluyorsun.

Olay bu kadar basit. Eğer onun öğrenince üzüleceğini darılacağını kalbinin kırılacağını biliyorsan ve bunu bile bile bir şeyler yaptıysan bu aldatmaktır.

O ilişki bitmiş haberin olsun. Bitmedi desen bile yalan söylüyorsun çünkü hem ona yalan söylemeye devam edip hem onu sevemezsin.. İkisi bir arada olmaz.
  • yenisiyle takıl eğlen sevgili olunca eskisine yol verirsin
  • Ne aşkı lan

Ask titanicle birlikte battı

• Umarım 2 yıllık'sevgilin'gerçek yüzünü görürde bi daha suratına bakmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torika -- 7 Nisan 2015; 19:08:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk kez tanistigi insanla bu kadar yakin olandan hayir gelmez

• Zaten yapmadığın şey kalmamış diğer kızla hala aldatmak uzereyim diyor. Sevgilin olsam yüzüne bakmam bir daha asla. Bir de ona acıyorsun senin merhametine ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum

• Bir süre durumu idare edip yeni tanıştığın kızı tanımaya çalış. Gerçekten sana gelecek vadettiğini düşünüyorsan, şu anki sevgilini kendinden soğutmayı dene. Sıkıldığını belli et.

İlerde kesinlikle vicdan yapmayacağına inanarak yap bunları. Bunun diğer senaryosu ise şimdiki sevgilinin senden bıkıp seni ilerde terkettiğinde yaşayacağın pişmanlıktır ve nefrettir. Hayat acımasız malesef. Ha bu dediğim olacak diye bir kural da yok ama olursa eğer; şimdi neden kendini daha mutlu etmek için adım atmadığına pişman olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amacsizbiri

bak dostum, temel cümlen şu: "Keşke sevgilim olmasaydı diyorum hep ama var maalesef."
    bu cümleyi kurduktan sonra sevgilinle bir gelecek planlaman imkansız. çok geç olmadan ve kızı daha fazla üzmeden ayrılmaya çalış. buna benzer şey benim de başıma gelmişti. ve yazdıklarını okurken bir nevi kendimi gördüm. ben bu durumdayken sevgilimden ayrılmak istedim. ama aynı sende olduğu gibi, ne yaparsam yapayım beni terk etmedi. hep mücadele etti. ilişkimizi devam ettirmemiz için savaştı. sonunda da kazandı. hala beraberiz ama bu benim değil, onun sayesindedir.
    sen de sevgiline durumu anlat. savaşırsa, mücadele ederse devam edin. o kızın da kıymetini bil. yok, sevgilin durumu kabul edip ayrılmayı kabul ederse bitir işi. ama o zaman da ah alacağını unutma. bu kızın da ahını alırsan da pek mutlu olacağını sanmıyorum. sana tavsiyem sonuç ne olursa olsun sevgiline durumu anlat.

Kız beni çok seviyor. Ondan ayrılacağımı söylesem beni de o yeni kızı da parçalar resmen. Bırakmaz peşimi. Şimdi şöyle düşünüyorum; sevgilim gerçekten sevdiği ve birlikte olmak istediği kişi ile birlikte, mutlu şu an. Ben ise çok sevmediğim biri ile birlikteyim, yani o benden iyi durumda şu an. Ben ise sevgilimden daha çok mutlu olabileceğim birini buldum, bu da şu soruyu doğuruyor. Sevgilim ile birlikte olmaya devam edersem onu mutlu edeceğim, diğer kızla birlikte olursam hem kendimi hem de büyük ihtimal onu mutlu edeceğim. Kendimi düşünürsem ayrılmam mantıklı, sevgilimi düşünürsem ayrılmam fakat ayrılırsam sevgilim için üzülürüm onu üzdüğüm için. İşin içinden çıkamadım.

• yatağa girdikten sonra yenisinin o parıltısı gidecek ve gözüne çirkin gelecek sonra eski sevgilinin ne kadar güzel oolduğunu göreceksin ve yenisine tekmeyi basacaksın şmdiden hayırlı olsun.
  • Whose side are you on? Choose your side,join the fight!!
  • Valdiantore kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa katılıyorum yeni tanıştığın kızı 2 senelik sevgiline tercih etme sakın. Ayrıca kız 2 senedir arkadaş olduğun biriyle 2 sene boyunca iyi zaman geçirmen onun iyisiyle kötüsüyle her şeyi ile iyi vakit geçirdiğin anlamına gelir. Belki yeni tanıştığın kız başkasını unutmaya çalıştığı için iyi zaman geçirmişsindir nerden bilesin? Benim tavsiyem 2 senelik sevgilinle farklı şeyler yap madem sıkıldım diyorsun.

• 2 günlük dünya kendini düşün

Arkadaşın dediği gibi ikisinide dene tarafını seç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chirico

yatağa girdikten sonra yenisinin o parıltısı gidecek ve gözüne çirkin gelecek sonra eski sevgilinin ne kadar güzel oolduğunu göreceksin ve yenisine tekmeyi basacaksın şmdiden hayırlı olsun.

Eğer dış görünüşten bahsediyorsan yeni tanıştığım kız sevgilimden daha güzel. O konuda pişman olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Hipopotam

Niye tanidik geliyor bu bana? Sanki daha once ayni sey paylasilmisti forumda

• Okumadım sadece başlığa yorum yapıyorum. Hakkettiğini düşünüyorsan dahi Allaha havale et yapma, ayrıl sonra ne ypaıyorsan yap. Ama düşünmüyorsan ve kararsızsan sana yapmadıysa böyle bir şey. Asla ama asla yapma. Yaşadım, biliyorum. Bir insanı öldürsen o kadar koymaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.