Şimdi Ara

Sevgilimi aldatmak üzereyim, ne yapacağımı bilmiyorum. Kararsızım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
11.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne rahatlik lan
    kardesim afedersin ama serefsizlik denir bu yaptigina acik acik konus anlat sonra o seni istemez zaten emin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    Bazen ben gidiyorum onun okuduğu şehre, bazen de o geliyor buraya.
  • Armut çürüsede sapı kalir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikroplu.sabun

2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Kız beni gerçekten çok seviyor, yapamayacağı şey yok benim için. Evlensem gözüm arkada kalmaz asla ama artık sıkıldım mı desem, sevmediğim yönleri beni uyuz ediyorum mu desem bilemiyorum ama bunaldım son zamanlarda. Şu ana kadar birlikte olduğum kızlar arasında en çok gülüp eğlendiğim kişi bu kız. Yanındayken kendim olabiliyorum, evli gibiyiz. Ona yaptıklarımı başka kıza yapsam beni anında terk ederdi belki ama onunla çok rahatım. Ayrı şehirlerde okuyup aynı şehirde yaşıyoruz bu arada.

Birkaç gün önce başka bir kızla tanıştım. Tanıştığımızda saat yanlış hatırlamıyorsam sabah 10 civarıydı ve tanıştığımız andan itibaren gece 12'ye kadar birlikteydik. Konuştuk, yemek yedik, oyun oynadık, çimlere uzandık, yürüdük.. gezdik.. Birçok şey yaptık. Sanki sevgili gibiydik. İlk izlenimime göre yeni tanıştığım kızın sevgilime oranla artısı kültür seviyesi ve dış görünüşü. Fakat dış görünüş o kadar da önemli değil, fikir edinmeniz için söyledim sadece. Yeni tanışmamıza rağmen birbirimize çabucak ısındık. Düşünce tarzı, hayalleri vb. çoğu şeyi benimle aynı.

Günlerdir ne yapacağımı düşünüyorum. Aklıma bir ton şey geliyor. Yeni tanıştığım kıza sevgilim olduğunu ama yakın zamanda ayrılacağımı mı söylesem yoksa gizlesem mi. Her şeyi anlatıp sevgilimi fazla sevmediğimi ama onunla(yeni tanıştığım kız yani) yakın bir arkadaş olarak kalmak istediğimi mi söylesem bilemedim. Bu kızı kaybetmek istemiyorum gerçekten. Hiç olmazsa arkadaş olarak kalmak istiyorum ama böyle olması onu da beni de üzecek, biliyorum. Keşke sevgilim olmasaydı diyorum hep ama var maalesef.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Eğer sevgilimden ayrılırsam kendine bir şey yapmasından ya da diğer kıza bir şey yapmasından korkuyorum. Bir yandan üzülüyorum onun için ama diğer yandan da kendimi düşünüyorum. İki arada bir derede kaldım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Edit: Şimdi şöyle düşünüyorum; sevgilim gerçekten sevdiği ve birlikte olmak istediği kişi ile birlikte, mutlu şu an. Ben ise çok sevmediğim biri ile birlikteyim, yani o benden iyi durumda şu an. Ben ise sevgilimden daha çok mutlu olabileceğim birini buldum, bu da şu soruyu doğuruyor. Sevgilim ile birlikte olmaya devam edersem onu mutlu edeceğim, diğer kızla birlikte olursam hem kendimi hem de büyük ihtimal onu mutlu edeceğim. Kendimi düşünürsem ayrılmam mantıklı, sevgilimi düşünürsem ayrılmam fakat ayrılırsam sevgilim için üzülürüm onu üzdüğüm için. İşin içinden çıkamadım.

''Ben ise sevgilimden daha çok mutlu olabileceğim birini buldum'' kısmı biraz ilginç.Birkaç günde iyi anlamışsın maşallah

• Diğer kizin seni kesinlikle kabul edecegini nerden biliyorsun? 12 saat zaman gecirdin,iki konustun diye kizi tanidigini mi zannediyorsun? ki birak 12 saati bazi insanlari tanimak icin aylar haftalar yetmez ozellikle de bazi huylarini.Belki o kiz seni gercekten seven birinden ayrilmani saglayacak(ki bu konu onu gosteriyor) sevgilin olup olmamasini bilmesi onemli degil.daha sonra sen birseyler sezmesini saglayacaksin sonra bi bakmissin ki cakar bi dotune hadi yallaa.gorursun o zaman gercek aski,mutlulugu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 7 Nisan 2015; 22:15:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

İkisinide dene tarafını seç

1 sn sonra güldüm baya. Teşekkürler Tükiye!
  • O yaptığın editi ygs türkçede sorsalardi küfür edip sınavdan çıkardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

quote:

Şu espriyi bir tek ben mi anlamadım?
  • Yeni ve heyecan verici kız için eski kızı aldatma. Gerçekten artik sevmediğini düşünüyorsan güzellikle bitir ve yoluna bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikroplu.sabun

quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

quote:

Şu espriyi bir tek ben mi anlamadım?

Daha da anlamazsan anlatmaya çalışırım.

• Amaaan dostum sakın sakın sakın...

O kızın ahını alacaksın bu 1

Muhabbet sohbet ilk başlarda sarabilir sonrasında alıştığın şeyleri yeni kızda göremeyeceksin bu 2

Sana o kadar zamanını vermiş ve bir o kadar da olumlu özelliklerinden bahsettiğin kızı kaybedince pişmanlıktan kafaya sıkmak isteyeceksin bu da 3

Sakın dostum sakın yapma...

• mikroplu.sabun M kullanıcısına yanıt
    Bizim daha sevgilimiz yok adam varken 2.ye atlıyor.

• Televizyon izlemediğimden dolayı anlamamışım. Her şey yerine oturdu şimdi.
  • İkisinide kadının yap evlen bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thenemne1 -- 7 Nisan 2015; 22:58:39 >
  • mikroplu.sabun M kullanıcısına yanıt
    Sevgiline evlenilcek kız diyorsan onu seç bence.Öyle kızlar kolay bulunmuyor.Yeni kızdanda bir süre sonra sıkılırsın zaten.Elindeki iyi kızın kıymetini bil onu bırakma derim.

Burdaki yorum yapanlar da kızlar aldatsa demediğini bırakmaz.Adama aldat diyor te Allahım. Kardeş sen bunlara bakma bence.
  • Sizin gibiler zerre bir şey hak etmiyoır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PetrovaFire -- 7 Nisan 2015; 23:21:59 >
  • Kardeşim bir kadın güven vermeli em önemlisi bu,kadınlar şeytandır çok iyi oynarlar ve sıkıldıklarında acımadan basar giderler.Bence ilişkini mahv etme sonra pişman olursun.Benzer bir olay yaşadım deneyimim böyle söylüyor

• 'Yeni kızla oyun oynadık, çimlere uzandık'

Yaş kaç ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • azicik aklin varsa ilk kizi birakma

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.