Şimdi Ara

Beyler ayrıldık berbat bi durumdayım ne yapmalıyım(Kız konusu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5yılllık sevgilim bi hafta önce bana eskisi gibi hissetmediğini söyledi son zamanlarda kavga ediyoduk çok kavgaların sevgisinin önüne geçtiğini hala benim için çok değerlisin ama eskisi gibi görmüyorum dedi. Ayrıldık ne yapmalıyım berbat bi durumdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İmparatorunuza Söyleyin. Şimdi ki Osmanlı Padişahı Öncekilere Benzemez. Benim Gücümün Ulaştığı Yerlere, Sizin İmparatorunuzun Hayalleri Bile Ulaşamaz.
  • Yaş19

• Kız yol vermiş,kızın gözünde eskisi gibi değerin yok,iyi sallamış kız.Ya büyük ihtimal başkası vardır.Neyse böyle bir kız için üzülme fazla,çok şey kaybetmedin.Çünkü;gözlemlediğim kadarıyla,bu şekilde 'benim için değerin aynı ama seni arkadaş görüyorum' kisvesi altında takılan kızlar,zaten ayrılmaya meyilli,bugün olmazsa yarındı.Kapını tekrar çalacak mı? Kesinlikle.Cevap vermeli misin? bence kesinlikle hayır.

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Kız yol vermiş,kızın gözünde eskisi gibi değerin yok,iyi sallamış kız.Ya büyük ihtimal başkası vardır.Neyse böyle bir kız için üzülme fazla,çok şey kaybetmedin.Çünkü;gözlemlediğim kadarıyla,bu şekilde 'benim için değerin aynı ama seni arkadaş görüyorum' kisvesi altında takılan kızlar,zaten ayrılmaya meyilli,bugün olmazsa yarındı.Kapını tekrar çalacak mı? Kesinlikle.Cevap vermeli misin? bence kesinlikle hayır.

Tavsiyeleriniz için sağolun hocam da çok seviyodum 1.5senenin alışkanlığı da var kolay kolay unutulmuyo ya

Orijinalden alıntı: iissoo35

quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Kız yol vermiş,kızın gözünde eskisi gibi değerin yok,iyi sallamış kız.Ya büyük ihtimal başkası vardır.Neyse böyle bir kız için üzülme fazla,çok şey kaybetmedin.Çünkü;gözlemlediğim kadarıyla,bu şekilde 'benim için değerin aynı ama seni arkadaş görüyorum' kisvesi altında takılan kızlar,zaten ayrılmaya meyilli,bugün olmazsa yarındı.Kapını tekrar çalacak mı? Kesinlikle.Cevap vermeli misin? bence kesinlikle hayır.

Tavsiyeleriniz için sağolun hocam da çok seviyodum 1.5senenin alışkanlığı da var kolay kolay unutulmuyo ya

Haklısınız,zamanla tabi

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.

• Yaşamaya devam et neyin vardı da ne kaybettin?

Sakın hayatını dağıtma kendine daha çok dikkat et yüzüne gözüne özen göster.O kız yeniden gelecek ama sen iplemeyceksin,inan bana.
  • Hocam benim için çok şey ifade ediyodu bi de arkadaşlarından da öğrendim artık hiç bi şey hissetmiyomuş ayrılık acısı bile çekmemiş bu yüzden dönceğini pek sanmıyorum o aşk bitince sıkıldı ve bıraktı ben alışmışlık ve sevgi kaldı diye çok üzülüyorum bi nevi çok alışmıştım o yüzden bence dönmicek bi daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalış kendi kahr olsun.

Biliyorum hocam da öyle yapmak çok zor ya

• quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Sen bir şey söylemeden gidersin değil mi ? Hem de öyle bir gidersin ki,bırak yaşamayı insanın nefes alması bile yarım kalır.

Çok güzel yazmışınız hocam

1.5yılllık sevgilim bi hafta önce bana eskisi gibi hissetmediğini söyledi son zamanlarda kavga ediyoduk çok kavgaların sevgisinin önüne geçtiğini hala benim için çok değerlisin ama eskisi gibi görmüyorum dedi. Ayrıldık ne yapmalıyım berbat bi durumdayım

O kızla sevgiliyken amacın onunla iliskiye girmek miydi yoksa onla gezmek tozmak mesajlaşmak tribini çekmek mi? İlkiyse genel eve git.İkincisiyse vucut yap yuzun ve vucudun icin bakim urunleri kullan sacina tarz ver kupe tak tarz kiyafetler fln giyin ve yeni bir kiz tavla.Kız tavlamayı bilmiyorsan yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: boğucu

quote:

1.5yılllık sevgilim bi hafta önce bana eskisi gibi hissetmediğini söyledi son zamanlarda kavga ediyoduk çok kavgaların sevgisinin önüne geçtiğini hala benim için çok değerlisin ama eskisi gibi görmüyorum dedi. Ayrıldık ne yapmalıyım berbat bi durumdayım

O kızla sevgiliyken amacın onunla iliskiye girmek miydi yoksa onla gezmek tozmak mesajlaşmak tribini çekmek mi? İlkiyse genel eve git.İkincisiyse vucut yap yuzun ve vucudun icin bakim urunleri kullan sacina tarz ver kupe tak tarz kiyafetler fln giyin ve yeni bir kiz tavla.Kız tavlamayı bilmiyorsan yardımcı olabilirim.

Hocam tipim iyi zaten kız tavlayabiliyorum da ağzım da çok iyilaf yapar ayrıca ilişki falan değil ilişkiye girmek istesem dediğiniz gibi geneleve giderdim ama işte bilmiyoeum çok benim gibi kızdı çok farklıydı çpk seviyodum

• quote:

quote:

quote:

Hocam tipim iyi zaten kız tavlayabiliyorum da ağzım da çok iyilaf yapar ayrıca ilişki falan değil ilişkiye girmek istesem dediğiniz gibi geneleve giderdim ama işte bilmiyoeum çok benim gibi kızdı çok farklıydı çpk seviyodum

Kızi urkutmus olabilirsin taciz falan ettiysen guven vermemis olabilirsin yada senden sıkılmış hep ayni yerlere falan gitmişinizdir o da yeni heyecanlar falan arıyordur.Kizi devamli opmek istediysen de urker zorlamicaksin kzi.Hep istedigini yapacan.Kızlar guvenebilecegi erkekleri sever.

• Berbat bi durumdasın ve bu durumdan kurtulmak istitorsun.Kafa yapan şeyler almalisin uyusturucu icki falan bu kafa yapan seyleri barda alacan orda kizlarla fln takilcan oranin cikisinda kizi eve atican.Eger ilk defa milli olacaksan çok zevk alırsin kendinden geçersin.Önceki kizi boyle unutmayi dene bnce yoksa biraz zor gibi.

• quote:

quote:

Sen bir şey söylemeden gidersin değil mi ? Hem de öyle bir gidersin ki,bırak yaşamayı insanın nefes alması bile yarım kalır.

Alıntı yaptım,incir reçeli Bugün sevgililer günü,yolda sürekli çiftler gördüm.Aslında hayat güzel ama uğruna yaşanacak kimse olmayınca boş.

quote:

quote:

Alıntı yaptım,incir reçeli Bugün sevgililer günü,yolda sürekli çiftler gördüm.Aslında hayat güzel ama uğruna yaşanacak kimse olmayınca boş.

Evet hocam al benden de o kadar

• quote:

Berbat bi durumdasın ve bu durumdan kurtulmak istitorsun.Kafa yapan şeyler almalisin uyusturucu icki falan bu kafa yapan seyleri barda alacan orda kizlarla fln takilcan oranin cikisinda kizi eve atican.Eger ilk defa milli olacaksan çok zevk alırsin kendinden geçersin.Önceki kizi boyle unutmayi dene bnce yoksa biraz zor gibi.

Hocam valla kafa olmayı barda olmayı da denedim o da sadece geceleri geçiriyo sabah hep aynı bu arada yok kızı korkutmaktan falan değil kızın aşkı bitti alışmıştım ben o alışmışlık hissiyle devam etmek istemedi sadece hisleri bittiği için ayrıldı

• Kızla tekrar birlikte olmayı dene herkesin onunde diz çök ve seni çok seviyorum falan de kavga ettiginizden sevgisi bitmiş yazmişsin düzeldim falan de asla seni kırmıcam de.Yalvar.Yeni bir sevgili edinmiş olabilir.O yeni sevgilisininden ayırman gerekir.O sevgilisinin bir acigini yakalayip kiza bildirmen lazim yada kizin sevgilisiyle kanka olup o kankani bi gün evine çagiracan icecek ikram edicen.İcecegin icinde uyku hapi falan olcak.Kankan uykuya dalinca kankani yataga yatircan.Yanina bir onun yaşlarinda bir oğlan veya kız yatıracan.Mümkünse soyunuk halde olsunlar.O anı videoya cekcen veya fotorafini cekecen.Ve bir şekilde kıza ulaştirmalisin.Ama sen kıza iletmemelisin.Oyun oynadigini anlar.Kizin kapisini calip kapisina falan koyabilirsim ve senin koydugunu kimsw gormemeli.Buyuk ihtimal ayrildilar.Kiza yalvarvdiz cok herseyi yap tekrar elde etmek icin.Senin tek ilacin o kiz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.