Şimdi Ara

Sevgilimi aldatmak üzereyim, ne yapacağımı bilmiyorum. Kararsızım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
11.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: `CatMan

rezil herif gözüm görmesin seni

yenge artık boştasın? içinden intikam almak falan geçiyorsa her türlü yardımcı olurum 05357321219

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar adi bir insan olamazsın

• İkisini de kaybedeceksin.

• Kardes aldatılmak cok cok kotu bisey sakın aldatma sevmedigin kızı da sogut kendinden

• noluyor foruma biri zengin sevgili buluyor diğeri o piti piti yaparak kız seçiyor yanlış yerde miyim

• Ne desem nereden başlasam. Hayat bir kere yaşanıyor, bazı şeyler tek atımlık oluyor. İkinci bir şans bir daha eline geçmiyor insanın. Aynı zamanda hayat, tercihlerin de birbiri ardına sıralanmasıyla yaşanıyor. Yani ''a'' yı seçtiğinde akabinde ''otomatikmen'' c ve d'' geliyor karşına. ''b'' belki hiç var olmuyor, belki o var oluyor fakat tercihlerin ile sen onu yok ediyorsun.
    Karışık oldu güzel kardeşim affet :) fakat, dilimin döndüğünce açıklamaya çalışacağım. Aynı zamanda açıklayacağım şeyler senin ve ''kız arkadaşlarının'' arasında olası muhtemel şeyler değil. Daha doğrusu akıl vermek değil. İnsan asla aşk ilişkisi konusunda fikir almamalı bence, ne annesinden ne babasından ne kankasından. Kalbinden ne geçiyorsa onu yapmalı. Bu bir insanın en temel özgürlük hakkıdır. Biri bu işin içine karıştığı an '' özgürlük kısıtlanıyor ve saçma sapan bir ilişki modulü çıkıyor karşısına '' John Stuart Milll özgürlüğü kabataslak şöyle tanımlar : ''bir başkasının iradesine zarar vermediğin müddetçe dilediğini yapabilme eylemidir özgürlük''.
    ''Yani senin kararların, senin hayatın ve senin seçimlerinden oluşur ''özgürlüğün''. Danışmak için de olsa, biri girdiği vakit senin alanına, özgürlükten bahsetmek anlamsızlaşıyor.
    Senin durumunda; eylemlerin ne yönde olursa olsun tam anlamıyla özgür olmadığını bilmeni isterim. Çünkü eylemlerin senden bağımsız iki kişiyi daha ilgilendiriyor. Peki ne yapmak lazım; Gönül isterdi ki, en azından benim tercihim; sonradan gelen o ''nevi şahsına münhasır'' kişilik ile hiç karşılaşmamış olsaydın. Fakat olan olmuş, sana kalkıp şunu seç, şunu yap yahut iki yıllık şeyi çöpe atma, nasıl adamsın vs diyecek halim yok. Kanaatimdir ki kimsenin de bunları demeye hakkı yok. Çünkü henüz ortada oluşmuş bir şey yok. Yaşadığın şey geçici bir algı kayması bile olabilir, iki gün sonra çark edip, ''ne yapıyorum'' bile diyebilirsin.

Aslen söylemek istediklerimin özeti; seni bu yol ayrımına sokan şey, yine kendi tercihlerin... İyisi ile kötüsü ile kendi hayatını yaşıyorsun. Anladığım kadarı ile A'yı seçersen nispeten mutsuz ve monoton bir hayatın olacak, ki ilişkilerin doğasında vardır monotonluk, aynı zamanda onları inişli çıkışlı ve bir o kadar değerli ve anlamlı kılan şey de budur zor günlerin nasıl atlatıldığıdır; öte yandan yeni bir ilişkiye başlamayı tercih edersen, yine senden bağımsız birini üzmüş, kendini üzmüş, akabinde yeni başlayacağın muhattabı üzmüş olacaksın. Elbette işler yoluna girecektir, fakat ''ne için, neyden vazgeçtiğini'' çok iyi analiz etmelisin. Sana verebileceğim tek tavsiye bu. Var kal sağlıcakla. Tercihini ne yönde kullanırsan kullan, yalnızca karşı taraflara en az hasar vermeye çabala. Hiç hasarsız atlatman şu safhada mümkün görünmüyor.

• amashe kullanıcısına yanıt
    Mantığım yeni kızla tanışmamı söylüyor fakat vicdanım ise sevgilimle devam etmeyi. Hangisini dinleyeceğimi bilmiyorum..
  • mikroplu.sabun M kullanıcısına yanıt
    karşına bir sürü kız çıkabilir.bu kızı o kadarda çok sevdiğine inanmıyorum.yarın öbür gün başka bir kız gelirse yine aynı duruma düşersin.yalancı çoban olursun.şimdi tamam sevgilini o kadar sevmiyorsun ama bu yeni kızla ilişkinizin devam edeceği ne malum?kızın seni terketmeyeceği yada sana daha iyi fırsatlar gelmeyeceği ne malum?yada bu yeni kızın sevgilini üzmeye değeceğine emin misin?
    sezgin ne diyor?
  • naberabi N kullanıcısına yanıt
    Emin değilim ama öyle hissediyorum. Risk alıp denemek istiyorum ama karar veremiyorum bir türlü.
  • naberabi N kullanıcısına yanıt
    Eğer sevgilimden ayrılıp yeni tanıştığım kızla birlikte olursam o kızla mutlu olacağımı hissediyorum.
  • buda sorumu aldat tabiki
    peki ya bu yeni kızdan daha iyisi gelirse.sürekli sevgili mi eskitecen?bu yeni kızdan sıkılıp eski sevgilini özleyebilirsin.ilk yazdığın mesajdan bu yeni kızdan o kadarda etkilenmediğin izleminini çıkardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 7 Nisan 2015; 20:53:11 >
    peki ya yeni kızdan da sıkılırsan.
  • ayrı şehirlerde okuyup nası yürütüyorsunuz ? 8-9 ay ayrı kalmıyomusunuz?
  • Bir sevgilim olsaydı onun için her şeyi yapardım ama ölümüne sevdiğim kız beni sallamıyor...
    Dostum iliskiyi biraktigin zaman tekrar birini bulman iliski yasaman emek ve zaman gerektiricek zorlanicaksin yalniz kalirsan kizi ozleyeceksin donmek isteyeceksin altindan kalkabilirim sorun degil diyorsan birakabilirsin.

• Yeni tanıdığın kızı iyice tanımadan bi atraksiyon yapma derim ne zaman ki tanıdın baktın sevgilinden çok daha ileri seviye o zaman adam akıllı anlatırsın kafamda biri var seni üzmek istemiyorum diye 2 yıllık ilişki var diye daha mutlu olacağın birini pas Geçmek bence sıkıntılı olay

• quote:

Orijinalden alıntı: SUPER-TANKS

Bir sevgilim olsaydı onun için her şeyi yapardım ama ölümüne sevdiğim kız beni sallamıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Kizlarin yaptigini yap daha iyisini buldu isen bas tekmeyi sonra de ki ben seni haketmiyorum ayni bole yap

Tespit güzel ama böyle yapmamalı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.