Şimdi Ara

!!! Ses/Video - Dönüştürme/Düzenleme Yazılımları !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
74.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: topraksugitar

YAA ARKADAŞLARR LÜTFEN Bİ YARDIM EDİN!! NOKİA 7250i NİN SES FORMATI NEDİR VE BU FORMATA DÖNÜŞTÜRME YAPABİLECEK Bİ PROGRAM VARMI BİRTÜRLÜ BULAMIYORUM, ÇOK İHTİYACIM VAR..

Telefona nasıl atacaksın bilmiyorum ama çalıştırırsa sadece *.amr çalıştırır. Bunuda nokia programı kur o program ile mp3 leri amr ye çevir at... c550 için öyle yapıyordum c550 amr oynatıyor...

Burada hepsini detaylı anlattım..
    http://www.pcnet.com.tr/forum/mobil-aygitlar/145866-tum-motorola-larin-ve-c550-usb-driver-program-dahasiaciklama.html

• Gerçekten kullanım alanı geniş programlar.Sağol hocam,eline sağlık
  • Allok Video Splitter ve Joiner programlarının 2.2.0 sürümleri çıktı.Linklerini güncelledim.

İyi Forumlar...

• arkadaşlar ipod benzeri bir cihaz aldım. 320x240 ekranı var.
    imtoo programını kullanıyorum
    dvd filimleri avi ye dönüştürüp seyrediyorum.
    sorun şu:dvd de ki vob uzantılı dosyayı avi yapıyor ama konuşmaları aktarmıyor. (örneğin ingilizce)
    konuşmalar filimle igili değil. dvd deki başka seçeneklerle ilgili (örneğin şimdi seyrettiğimde filim hakkında oyuncuların yorum ve konuşmaları var)

bu sorun her vob da olmuyor. örneğin bi tanesi sorunsuz dönüştü. konuşma ve filim uyumlu.

bu sorunu nasıl çözeriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihc68 -- 25 Nisan 2007; 20:08:35 >
  • Ati Avivo ile bu programlardan hangisi uyumludur acaba?
  • hos olmus tbrk
  • ben sadece ceşitli video formatlarını mp4 e çevirmek istiyorum. bunu yaparaken de çözürnürlüğü belirttiğim değerlere ayarlamak istiyorum(176X144). bunun için hangi perogramı öneririsiniz?
    teşekkürler.
  • sağol güncelleme için
  • Arkadaşlar mrb;
    Ben avi ve divx formatını DVD ye cevirmek istiyorum fakat türkçe altyazı da eklemeye çalışıyorum fakat istediğim gibi olmuyor.Bazen altyazılar gelmiyor bazende kesik kesik oluyor bana codek sorunu yaşamayan ve memnun olduğunuz bir program tavsiye edebilirmisiniz.
    Şimdiden tşk.
  • Tam zamanında bu topiği buldum iyiki aramısım :) Absolute MP3 Splitter Converter i indirdim

super paylasım tesekkurler
  • Teşekkürler.
  • teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekteryas -- 25 Temmuz 2007; 19:33:35 >
  • dostum eline sağlık ama güzel bi prog unutmuşsun "xilisifot video converter"
  • abicim birde altyazı gömmek için bir proğram lütfenn
  • gençlik dbPowerAMP 12 programında ses kalitesini fazla bozmadan bir mp 3 ün boyutunu küçültmek için ne gibi bir ayar yapmam gerekiyo

...:::saygılar:::...
  • çok emek vermişsin kardeş ellerine sağlık
  • rito yine yaptın yapacağını
  • Tşkler..Rietveld
  • Süper konu olmuş
    ama Total Video Converter'ı göremeyince şaşırdım biraz.
  • Selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

Yeğenim için (3 yaşında ve bu filmin hastası) Cars filminin tr dublajlısını edindim ancak türkçe olanında görüntü kalitesi çok kötü. Bende görüntü kalitesi süper orijinal sesli film de mevcut.
    Aklıma ise görüntüsü kalitesiz olan türkçe filmin sesini alıp, görüntüsü kaliteli olan orijinal filme eklemek geldi.

Vdub ile türkçe filmin sesini aldım ve orijinal filme ekledim ancak bu sefer de seste senkronizasyon problemi yaşadım. VDub ı ne kadar kurcaladıysam sesi görüntüye göre ayarlayamadım.

Bu konuda bana önerebileceğiniz bir ayar ya da bir program var mı???
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.