@Rietveld ellerine sağlık..işime yarayacak program için arama yapaken gördüm bu konuyu..çok güzel bir paylaşım olmuş..çok sağol
3gp videolarımı windows media player da seyretmek için hangisini önerirsiniz?
@Rietveld :Çok teşekürler.
Arkadaşlar kullandığınız veya bildiğiniz EN İYİ video dönüştürücü program hangisi?Ben uydu tv karttan kayıt yapıyorum direk.Sonra bu videoları biraz küçültmek istiyorum hangisiyle en iyi şekilde yapabilirim bunu?Örn. 300mb dosya 120mb falan olsun ve çok kaybetmesin kalitesini.
Sağol hocamm işime yarayabilir arşive atalımmm
arkadaşlar ben burdaki bi çok converter programını indirdim. izlenimlerimi söyleyeyim size. daha doğrusu kararımı söyleyeyim. indirdiklerim arasında tavsiye edebileceğim tek converter myvideoconverter. diğerleri (örneğin power video) sadece %50 convert ediyo ama muvideoconverterda böyle bi kısıtlama görmedim. sanırım o süre kısıtlamalı. ayrıca diğerlerine göre daha hızlı ceçiriyo. ilk convert denemen 1 gb boyutundaki bi dosya oldu ve 1 saat 2 dakikada tamamladı. ikincisi ise devam ediyo. %30u convert edilmiş ve geçen süre 13 dakika. neden bilmiyorum ikincisi daha cabuk olacak gibi. boyutlar aynı. am2 3000@2450/512 Mb 667 mhz ram bunlar benim sistemimim işlemcisi ve rami. kıyas ederken kolaylık olur. herkese kolay gelsin
paylaşım için saolda hocam bide nasıl kullanıldıklarını da yazsaydım iyi olurdu
mpeg stream formatında kaydettiğim video ları düzgün bir şekilde bölen birleştiren veya dönüştüren program bulamadım şimdilik... bunun dışındaki video dosyalarında bölme birleştirme için boilsoft joiner-splitter, convert için alive video converter ve daha kaliteli convert isteyenler için aone ultra mp4 converter programlarını tavsiye ederim
abi gercekten cok güzel paylaşım ellerine sağlık..
ya ben bi program arıyorumda bunlardan hangisi onu yapar bilmiyorum videonun bazı sahnelerini ağırcekimde oynatabilecek bu sahnelerdede her kareye ayrı ayrı sesler verebileceğim bi program varmı bunlardan biri veya başka bi program bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: rdursun01
rietveld arkadaşım Allok Video Splitter programını video kesmek için kullanacağım fakat görüntü kalitesini bozarmı diye sormak istedim. teşekkürler.
allok video yu yeniden renderlediği için biraz farklılaşma olur.. mpg2 için mpg2cut2 programını, diğerleri için boilsoft splitter programını tavsiye ederim.. bu programlar renderleme yapmadıklarından kalite bozulması olmaz
benim bazı mp3 albümler çok kötü ses kalitesine sahip. kasetten çekilmiş sanırım. bunları kaliteli hale dönüştüren biprogram var mı , birbirine dönüştüren değilde. mp3 ü daha kaliteli hale getiren. öneriniz var mı?
çok Süper sinde Aklıma Bişey Geldi Sen Bu Program Ların Yarısıı İndiriosun Aylık Kaç Ytl İnternet Faturası Gelio Vallah Süpersin
quote:
Orjinalden alıntı: dasdasq
benim bazı mp3 albümler çok kötü ses kalitesine sahip. kasetten çekilmiş sanırım. bunları kaliteli hale dönüştüren biprogram var mı , birbirine dönüştüren değilde. mp3 ü daha kaliteli hale getiren. öneriniz var mı?
hayır malzeme ne ise sonuç o dur.. daha iyi hale getirilemez
quote:
Orjinalden alıntı: seasoul
quote:
Orjinalden alıntı: dasdasq
hayır malzeme ne ise sonuç o dur.. daha iyi hale getirilemez
hocam en azından arkadan gelen hışırtıyı , falan düzelten olması lazım .görmüştüm bi yerlerde, ben biraz araştırayım. bulursam buraya yazarım.
arkadaşlar bu video dönüştürücüleri arasında filmi çevirme esnasında film boyunca ekranda yazdığımız bir kelimenin devamlı görünmesini sağlicak özelliğe sahip olanı varmıdır acaba
yaa bunların freeware olanı hangisi Allah aşkına deli olcam valla
Ya hepsi trial ya bütün video converterların üstünde yazı cıkıo yada %50 yapıo aga
magicbit 3gp conventer --> bu programın linki çalışmıyor .. rietveld bi bakabilir misin ?
şimdiden teşekkürler
paylasimin icin en icten tesekkurlerimle. ellerine ve zihnine saglik.
güzel çalışma
123 Video Conventor'u indirdim herşey güzel istediğim her video'yu 3gp'ye çeviriyor fakat hepsindede ses gitmiş olyuor
görüntüler falan çok güzel ama ses bi türlü çıkmıyor yaklaşık 10 video'da denedim hepsinde de aynı sorun var ..