Şimdi Ara

!!! Ses/Video - Dönüştürme/Düzenleme Yazılımları !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
74.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

bunlar dan hangisi sence en iyi

evet usta hangisi daha iyi ben imtoo yu biliyorum ama hiç haz etmiyorum kendisinden
  • hocam emeğe saygı...süpersin walla...

çok işime yarıcak bu programlar...
  • kesme ve birleştirme isterseniz...
    benim kullnadığım ve süper mem. kaldığım var. bi çoklarından ii.

codecli yada normal farketmez..
    AVI/MPEG/ASF/WMV Splitter

isteyen varsa rarlı hem splitter hemde jonier var mailde forward edebilirm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

kesme ve birleştirme isterseniz...
    benim kullnadığım ve süper mem. kaldığım var. bi çoklarından ii.

codecli yada normal farketmez..
    AVI/MPEG/ASF/WMV Splitter

isteyen varsa rarlı hem splitter hemde jonier var mailde forward edebilirm..

usta bnm için önemli olan görüntü ve sesin net olması daha dogrusu net cevirmesi müsaitsen bi zahmet yollayıver
  • dbPowerAMP 12 çıktı.

Tavsiye ediyorum bu programı.

• Sağol dostum paylaşım için Gerçekten güzel, Kendi kullandıklarını belirtmen ayrı bi güzellik katıyo
  • divx yada dvd den wmv'ye dönüştüren bir çok program denedim.ama hiç birinde alt yazı koyamadım.playerim wmv formatında video gösteriyor.bu formata çevirirken alt yazı nasıl yüklenir ya da bunu yapan bir program var mı.artık para verip almayı da göze aldım.alt yazısız ben ne yapayım filmi.anlamıyorum ki.yardım lütfen
  • paylaşım için saol emeğine sağlık
  • Güzel paylaşım ellerin dert görmesin
  • Çok teşekkürler Emrah bey,elinize sağlık..

Saygılarımla

Edit : Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marqsavas -- 5 Mart 2007; 22:53:35 >
  • bir sorum var

cep telefonu ile çektiğimiz 3gp formatındaki bir video yu avi ye yada başka bir formata çevirdiğimizde görüntü kaliteside artar mı yoksa değişmez mi
  • güzel paylaşımlar eline sağlık rietveld.
  • mp3split inanılmaz bir program bızt tek harekette istediniz ses formatını anında birleştiriyor

kardeşim senden allah razı olsun beni inanılmaz bir dertten kurtardın

Eline yüreğine sağlık
  • peki bunların serialları war mı??
  • Arkadaşlar movie maker gibi kullanımı basit istediğimiz yerlerden kesip istediğimiz gibii birleştirebileceğimiz ama kayıt ederken de istediğimiz formatta en azından divx yada xvid olarak yapabilceğimiz program varmı bildiğiniz isim vermemiz şuan için yeterli teşekkürler...

En iyi ve hızlı çeviri bence imtoo programı yalnız son divx 6.5 ile uyumlu değil divxlerde hafif kare kare oluyor..

Yine sadece çeviri olarak divx 6.5 ile uyumlu hangisi var...

en iyi çeviri tabiki divx converter kendi çeviricisi ama çok yavaş çeviriyor.. Teşekkürler...
  • hocam çok işimize yaradı paylaaşımın için cok saol... ayakta alkışlanacak iş yapmışsınız
  • ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞŞ
  • İşime yaradı çok saol emeğe saygı
  • YAA ARKADAŞLARR LÜTFEN Bİ YARDIM EDİN!! NOKİA 7250i NİN SES FORMATI NEDİR VE BU FORMATA DÖNÜŞTÜRME YAPABİLECEK Bİ PROGRAM VARMI BİRTÜRLÜ BULAMIYORUM, ÇOK İHTİYACIM VAR..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.