Binbaşı
23 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 19 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba sistemim sony vaio vpcf13z8e bi 64 bit roe i cpu q 740 1.73 ghz 8 gb sistem memory, nvıdıa geforce gt 425 m 640 gb toshiba mk6461 gsy. kardeşler sorum şu bu hd yi yeni nesil ssd ler ile değişmem mümkünmü.
Saygılar
Merhabalar elimde ultra iso var. Buna güvenerek tellme more ve rosetta stone ları indirdim ama bir türlü bilgisayarımda kullanmayı beceremiyorum saydığım her biri bilgisayarımda kayıtlı nasıl kullanacağım hususunda yardımcı olursanız sevinirim.
windows 7 anytime upgrade anahtarı satın almak istiyorum. Ankara'da ikamet etmekteyim yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
Merhbalar blue ray rip filmerimdeki dts uzantılı ses dosyalarını senkronu bozmadan ac3 e çevirmek mümkünmü bunu yapan proğram varmı selamlar.
win7 yüklediksen sonra nero felan hayal oldu 9 sonrası tüm serileri yüklememe rağmen dvd burneri kullanamıyorum nasıl çözerim sorun nerodamı win7 demi selamlar.
samsung UE32B7000 model bir led tv var ama filmlerde özellikle mkv uzantılılarda ses codeği sorunu yaşıyorum çözüm için önerileri olanlar varsa sevinirim saygılar
Bu cihazda işletim sistemi,(Blackberry storm) internet vs yavaş diyorlar ayrıcada pili çok zayıfimiş hemen bitiyormuş gözüm korktu şahsen almamı tavsiye eden bu cihazı kullanan arkadaşlar varsa söylesin lütfen zira cihazı almanın arefesindeyim selamlar.
Birisinde görmüştüm laptop'una işletim sistemini kurduktan sonra dediğim proğramı kurdu ve proğram laptopun hemen her driverini buldu indirdi ve kurdu hemde işletim sistemi windows 7 idi yardımcı olursanız sevinirim selamlar
elimde bir phillips marka plashma bir televizyon var ayrıca elimdeki bilgisayarımı da bağlamak istemekteyim ancak bildiğim vga lara benzeyen ancak ondan birazdaha girişi uzunca bir girşi var bunun ne olduğu hakkında bilgi verirseniz sevinirim selamlar.
windows 7 uyumlu download accelerator hangisini biliyorsunuz free download manager i kullandım hiç giremedi devreye, çok uğraşıp devreye soktuğumda ise rapid linklerinin ölü link gibi göstermeye başladı. intenet download manager ise zaten hiç çalışmadı sorum windows 7 de sorunsuz çalışabilen bir download manager tavsiyesi selamlar.
Hakkında
Forum İmzası:
muhabbetten Muhammet oldu hasıl, Muhammetsiz muhabbetten ne hasıl
Hakkımda:
Muhabbetten Muhammet oldu hasıl, Muhammetsiz Muhabbetten ne hasıl
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.355
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 45.457 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.