Şimdi Ara

!!! Ses/Video - Dönüştürme/Düzenleme Yazılımları !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
74.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pacsta

fırii mi bu program lar ?

Ücretsiz olanların yanında yazıyor ücretsiz diye.Ama genelde ücretli programlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orijinalden alıntı: Pacsta

fırii mi bu program lar ?

Ücretsiz olanların yanında yazıyor ücretsiz diye.Ama genelde ücretli programlar.

avi formatına free convert edenler işime yarar, teşekkürler

• arkadaşlar benim elimde mp4 formatında video var.Bunları birleştiricem ve altınada müzik falan ekleyeceğim.Movie maker da yapamadım sürekli hata veriyor.Sizce ben ne kullanmalıyım nolur yardım sabahtan beri denemediğim şey kalmadı ne varsa dh da var...
  • sağol
  • Eskiden video formatını değiştirmek için Total Video Converter kullanıyordum. Çok iyi bir programdı ama çok yavaştı ve arada bir hata veriyordu. Video nun tamamını çevirmiyordu. Filmleri kesmek, kırpmak içinde bunun yanında bir sürü program kullanıyordım. Mesela Boilsoft Video Splitter bazı avi dosyalarını açamıyordu. Bu yüzden ayrı bir AVI Splitter kullandım. Yani anlayacağınız birinin yaptığını diğeri yapmıyordu. Bu yüzden bilgisayarda 5-10 tane program yüklüydü.

Sonra büyük araştırmalar sonucunda AVS 'yi buldum. Video dönüştürmek için AVS Video Converter, videoları kesmek, birleştirmek, kırpmak için AVS Video Remaker ı yükledim. Tabi unlegal. Şimdi sadece 2 programla videolar üzerinde hemen hemen herşeyi yapabiliyorum. Size de tavsiye ederim. Diğer programları denemedim ama gördüğüm kadarıyla en iyisi bu gözüküyor. Video yu dönüştürürken en ince ayarına kadar ayarlayabiliyorsunuz. Bence deneme sürümüyle uğraşmayın. Herhangi bir uluslararası Torrent sitesinden bulabilirsiniz.

• Mrb arkadaşlar,
    Bana Amw video converter lazım bir tane buldum ama 128*96 ebatlarında dönüştürme yapıyor. Bundan biraz daha buyük donüştürme yapan ve ücretsiz program arıyorum.
    Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Şİmdiden teşekkür ederim.
  • Video Montaj (Şu adrestenalınmıştır)
    http://www.egiticininegitimi.net/index.php/tag/ulead-videostudio-x3/

Ulead VideoStudio Pro X3 (Son sürüm) Özellikleri

Bir önceki sürümün 176 MB’lık boyutuna karşı Ulead VideoStudio Pro X3’ün tam 657 MB’a çıkmış olması bir başka sürprizdi. İndirmesi de kurulumu da bayağı uzun sürebiliyor. Bu derece genişlemeyi sadece programa eklenen yeni yeteneklerle açıklamak mümkün değil. Nitekim, programın bu kez beraberinde bolca profesyonel ve yüksek çözünürlüklü (HD – High Definitiion) template’ler (şablon) ve stüdyo kalitesinde efektler, daha keskin ve parlak yazı seçenekleri ve yumuşak geçiş özellikleri ile geldiğini öğreniyoruz.

Daha önce ayrıca satılan bazı yardımcı programları artık bonus olarak beraberinde vermekte olduğunu da görüyoruz. Bunlar DVD Factory Pro ve DVD MovieFactory 7 SE.

Yeni sürümde SmartSound ve Dolby Digital 5.1 çevresel ses sistemlerini de programın içinden düzenleyebiliyorsunuz.

Bir diğer bonus NewBlue Film Effects imzalı 5 filtrenin de dahil olduğu 81 farklı efekt seçeneği. Gelişmiş tema kütüphanesi, klipler, animasyonlar, menüler ve efektleri ile zengin içerik desteği içinde belki de en çok göze batan, meşhur RevoStock imzalı film ve geçiş efektleri. Hepsini ayrıca satın almak isteseydiniz sadece bunlar için 500 USD daha ödemeniz gerekeceği özellikle belirtilmiş.

Diğer bir çok video düzenleme yazılımında filminize uyguladığınız efektlerle ilgili sonuçları ancak onu edit’ledikten sonra görebildiğiniz halde UVS Pro X3 ’de real time olarak yani anında izleyebiliyor, beğenmediyseniz işleme geçmeden diğer seçeneklerde dönebiliyorsunuz.

Her zamanki gibi, TV kartı, el kameraları, webcam üzerinden görüntüleri program aracılığıyla bilgisayarınıza kaydedebilir ve işleyebilirsiniz.

Yarattığınız filmleri tüm “standart formatlar” başta olmak üzere, HD MPEG-4 ve H.264 sıkıştırma desteği ile HDV, AVCHD, Blu-ray ve DVD‘den iPod, iPhone, PSP gibi mobil cihazlara kadar birçok formatta çıktı alma imkanı sunuluyor. Filmlerinizi doğrudan YouTube, Facebook, Vimeo, Flickr benzeri sosyal paylaşım ağlarına ‘upload’ ile internete taşıyabilir veya Hollywood stili interaktif menülerle CD, DVD, Blu-ray veya AVCHD diskler yaratabilirsiniz.

Video düzenleme her bilgisayarı kasan, zorlu uygulamalar arasında ön sıralarda anılır. Ulead VideStudio sadece işlemci ile yetinmeyip, bilgisayarınızdaki grafik kartının fazla gücünü de kullanarak (GPU acceleration) edit ve render işlemlerinde iki katın üzerinde sürat artışı sağlamış.

Kullanımı ile ilgili resimli açıklamalar aynı adreste bulunabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunebu -- 24 Temmuz 2010; 18:03:07 >

• emegine saglık
  • Çok güzel ve çok faydalı bir başlık. Çok teşekkürler...

edit: 4 yıllık hort olmuş. Ben yeni gördüm, kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 2 Mayıs 2014; 11:55:43 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.