Şimdi Ara

Sende İtiraf Et, Rahatla (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
5.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ölmek istiyorum en çok istediğim şeylerden biri
  • eski kız arkadasimla konusuryorum onu hala cok seviyorum ama söylemiyorum.lanet olsun

FTMGL SENİ SEVİYORUM
    OH BE
  • Kız arkadaşımla aramızı babası bozmuştu.Yani bi nevi ayırmıştı bizi.
    Bende kırmızı şahin'inin hertarafını anahtarla çizmiştim.
    Pişman değilim.
  • Artık bu hayatta ne yapıcağımı bilmiyorum başka yerler başka ülkeler görmek istiyorum babamın işi nedeniyle il değiştiriyoruz ve sürekli başka insanlarla tanılıyorum ama daha çok insan tanımak istiyorum full eğlence istiyorum
  • gülnur seni sadece 2 kere toplamda belki 20 dk bile göremeyeceğim içim acıyor yaktın beni ama haberin yok
  • Tuğçe 7. sınıfta Kantinde Sana Parmak atan Bendim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

Tuğçe 7. sınıfta Kantinde Sana Parmak atan Bendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şey1
    Tuğçe 7. sınıfta Kantinde Sana Parmak atan Bendim.

Sonay = okul çıkışı elleme

Örşen = dershanede bacak röntgenleme

Vildan = arkadan izleme

Ceylan = elleme

Hande = frikiklerine bakan

Burcum = bütün frikiklerini yakalardım

Berna = merdiven altı

daha çok var sapıkmıyım ne ama o zamanlar bende ortaokuldaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 31 Mayıs 2008; 0:00:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

Ya bu gençlerin abazanlık sorunu nedir böyle?Maşallah ortalık (Kayseri gibi mazbut bir yerde bile) çıtır kaynıyor.Para sıkıntınız yoksa 20-30 YTL harcayın hatuna,iki geyik,iki dil...Sonra cumba yatak.Bu zor bir şey değil.Benim ayağıma geliyorlar,başım bağlı diye sallıyorum..Ortamlara girin,havuz,cafe bilmemne..Her şeyi biz mi anlatalım :)

kayserinin neresi mazbut beee :S olur olmadık laf sokuşturmayın gelin buraya girin içine beğenmezseniz o zaman konuşun bilip bilmeden olmuyor öle ayaklar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

belim ağrıyor,hava çok sıcak,karnım aç bu havada canım hiç birşey istemiyor,kız bulmam lazım bulamadım,bi iki kadeh atmam lazım para yok..dolu sorunum war ya..

al bendende okadar

sıcak sorununu çözdüm anlatıyorum iyi dinleyin

şimdi 2-2.5 lt lik şişeye su doldurup buzluga atıyoruz
    dondugu zaman alıp sandelyemize koyuyoruz tabi kucagınızada koyabilirsiniz kesinlikle ciddiyim işe yarıyor hatta gece onla yatabilirsiniz süper bişi tekrar söylüyorum deneyin inanın işe yarıyor

asıl konuya gelince karnemde 1 tane 4 gelio die kendimi balkondan aşagı atıodum ama aklıma bişi geldi vazgeçtim herkese ii akşamlar
  • winamptaki unknown artiz benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 31 Mayıs 2008; 0:27:19 >
  • :DD güzel bir yer ama tehlikeli olabilir
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Aralık 2020; 19:2:29 >
  • Deli gibi seviyorum ama söyleyemiyorum.
    Söylediğim zaman karşılık vermeyeceğinden korkuyorum.Diğer ilişkilerim gibi değil.Basit bir aşk değil bu seferki.Çok farklı.Karaktersiz,popüler olmaya çalışan kızlardan değil.Hem güzel hem de mütevazi.Çok güzel giyiniyo.Her gördüğümde yeniden aşık oluyomuş gibi oluyorum...

<3 N...

buraya yazdıklarımı bi görse ne güzel olurdu ama bu çok düşük bi ihtimal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alves

ayrıca 1 itiraf daha ona bakmaya doyamıyorum evdede surekli bakmak için sınıflarındaki fotoğraf albumunu arakladım.

allaz cezanı vermesın senin lan bizim sınıftaki albumu sen mı arakladın lan kımsın sen banlanmışda adam
  • itiraf ediyorum.

herşeyi bilirim diyen hiç bir şey bilmiyodur.
  • okulda bi kızdan hoşlanıyorum ama utangaçlığımdan söyleyemiyorum okul bitiyor ve de bu sene için son şanslarım araya 3 ay tatil giriyor kızı göremeyeceğim için üzülüyorum biran önce cesaretimi toplayıp karşısına geçip duygularımı sölemek ve olumlu yanıt almak istiyorum
  • küçükken sinek yiyormuşum şimdi duyunca iğreniyorum hem de nasıl
  • 8.sınıfta lise'ye giriş için hazırlanırken derhanedeki matematik hocasına herkesin içinde küfür etmiştim ama istem dışı oldu

ben:hocam hava çok sıcak sıkıldım bugün eve gitsem olurmu

hoca:olmaz aileniz sizi bize emanet ediyo(adam arkasını döndü)

ben:m..na koyayım senin

duydu ama benim söylediğimi anlamadı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.