Şimdi Ara

Sende İtiraf Et, Rahatla (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
5.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hoşlandığım bir kız vardı, bir gün çektim yanıma dedim tanışabilir miyiz?Olur dedi neyse arkadaş olduk sözde, daha sonra sevgilisi varmış bende aralarını bozmamak için hiç kıza ellemedim sonradan.Bir gün önüme çıktı yüzüme baktı yakınır bi şekilde içimden merhaba nasılsın demek geçti ama bastım gittim.Şimdi çok pişmanım mı desem ne desem bilmiyorum
  • hala kendimi hayata karşı başarısız hissediyorum
  • 8inci sınıfta 2i zayıfla kalıcan mı ?,Ne zmn adam gibi sevgilim olucak ?,OKS'de nasıl bi derece yapıcam ?,seneeye bady e girmeli miyim? vs,,,,

Kamuran Teyze Kızının Telefonundaki sapık benim
  • BEGÜM SENİ SEVİYORUM !!!

Ama maalesef beni bir kanka olarak görüyorsun.
  • facebookda tanıstıgım kıza cok derin duygular hissetmeye basladım.. msn den bi bok olmaz diyordum ama baya etkiledi beni..

aysun seni sewiyorum lan
  • 24 saat donanım haberdeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

Başka kızların arkadaşlarımı beğenmesini kıskanıyorum.Onlardan nefret ediyorum , öldüresim geliyor.
    Hiç kız arkadaşım olmadı.Pek çok erkek arkadaşım vardır , ama hiç kız olmadı. :(

• mal gibi sabah akşam yatıyorum kalan vaktimdede netten dizi falan izliyorum sörf neyin yapıyorum finaller bi tarafımda patlıyor hadi bakalım hayırlısı dicemde hayır bunun neresinde.
  • Orta 2 deyken gece yatakta altıma yapmıştım
  • yanlış kişilere aşık oluom wallaha........................peh
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

Ya bu gençlerin abazanlık sorunu nedir böyle?Maşallah ortalık (Kayseri gibi mazbut bir yerde bile) çıtır kaynıyor.Para sıkıntınız yoksa 20-30 YTL harcayın hatuna,iki geyik,iki dil...Sonra cumba yatak.Bu zor bir şey değil.Benim ayağıma geliyorlar,başım bağlı diye sallıyorum..Ortamlara girin,havuz,cafe bilmemne..Her şeyi biz mi anlatalım :)

bana yönlendir Aytürk'cüm.Benim başım bağlı değil...
  • İnsanlar hiç bir zaman kendileri yaşamadığı, ders almadığı şeylerde olgun davranamıyorlar(en azından benim arkadaşlarımdan), ya küseceksin öyle durumunu anlıyacak, yada dalga geçerek şaka yaptığını zannedecekler!...
    Bir de, bazı hastalıkların çözümü olmuyor, olsaydı belki herşey farklı olcaktı, bazen insan bıkacak hale geliyor hayattan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzeynepp -- 2 Ağustos 2008; 1:37:49 >
  • itiraf edemem...forumda tanıdık çok
  • hort :S
  • oldugu gibi gorulmeyen goruldugu gibi olmayan bi insanım dogal olamıyorm hayat sartları bunu gerektriyior

hergun kendime numara yapıyorum hergun kendimi kandırıyorum ben olmayan bu bedenin içinde.....

edebiyatmı parçaladık biraz

en iyi bu sekilde ozetlerim herhalde
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.