Şimdi Ara

Sende İtiraf Et, Rahatla (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
0
Favori
5.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tàlhà

Ya okul bitsin artık resmen bıktım.Buradan bıktım.

quote:

ÖYLE DEMEEEEEEE PİŞMAN OLURSUN....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercans

okulda bi kızdan hoşlanıyorum ama utangaçlığımdan söyleyemiyorum okul bitiyor ve de bu sene için son şanslarım araya 3 ay tatil giriyor kızı göremeyeceğim için üzülüyorum biran önce cesaretimi toplayıp karşısına geçip duygularımı sölemek ve olumlu yanıt almak istiyorum

ben kuaförde çalışıyorum sürekli kadınlarla iç içe olmaktan dolayı biraz çözdüm bunları,bu kızların alayı aynı git söyle kızın hoşuna gider tepkisi sert olursada aldırma arkadaşlarına anlat sağdo solda konuş iste sevdiğimi söyledim kabul etmedi falan de bu kızın düşmanlarında biri kesin seninle çıkar sonra kız tıpış tıpış ayağına gelir sonrasınıda sen biliyosundur zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: tony00

quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

Ya bu gençlerin abazanlık sorunu nedir böyle?Maşallah ortalık (Kayseri gibi mazbut bir yerde bile) çıtır kaynıyor.Para sıkıntınız yoksa 20-30 YTL harcayın hatuna,iki geyik,iki dil...Sonra cumba yatak.Bu zor bir şey değil.Benim ayağıma geliyorlar,başım bağlı diye sallıyorum..Ortamlara girin,havuz,cafe bilmemne..Her şeyi biz mi anlatalım :)

kayserinin neresi mazbut beee :S olur olmadık laf sokuşturmayın gelin buraya girin içine beğenmezseniz o zaman konuşun bilip bilmeden olmuyor öle ayaklar...

Bu daha çok bir "öneri" ya da "abi nasihatı" olarak alınabilecek bir durumdu.Mazbutluğun nasıl olduğunu görmek istiyorsan bir Kordon yap,İstiklal'e git...Burdakiler gizli yapıyor,orda aleni yapan var genç.

• quote:

Orjinalden alıntı: midye_tava

quote:

okulda bi kızdan hoşlanıyorum ama utangaçlığımdan söyleyemiyorum okul bitiyor ve de bu sene için son şanslarım araya 3 ay tatil giriyor kızı göremeyeceğim için üzülüyorum biran önce cesaretimi toplayıp karşısına geçip duygularımı sölemek ve olumlu yanıt almak istiyorum

ben kuaförde çalışıyorum sürekli kadınlarla iç içe olmaktan dolayı biraz çözdüm bunları,bu kızların alayı aynı git söyle kızın hoşuna gider tepkisi sert olursada aldırma arkadaşlarına anlat sağdo solda konuş iste sevdiğimi söyledim kabul etmedi falan de bu kızın düşmanlarında biri kesin seninle çıkar sonra kız tıpış tıpış ayağına gelir sonrasınıda sen biliyosundur zaten

bu kızın düşmanlarından biri demekle kastettiğin ne acaba anlayamadım da?

• Küçükken çok sevdiğim terliklerim vardı bir gün kuytu köşede oynarken insan dışkısına basmıştım, sonra gittim bahçenin çeşmesinde yıkadım tekrardan giymeye başladım atmaya kıyamıyordum çünkü...
  • quote:

quote:

quote:

kızların bir sürü düşmanları olur zaten okullarda kızlar kaşarlar ve normaller olarak ayrılıyo seninki hangi gruba giriyosa o grubun karşısındeki kızlar sana yaklaşır seninkide inat yapar sana gelir

• kızlara karşı utangaçlıım var bu yüzden sevdiim kızın gözlerine bile bakamıyorum. kıza teklif ettim dielim kızın dalga geçmesinden korkuyorm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

kızlara karşı utangaçlıım var bu yüzden sevdiim kızın gözlerine bile bakamıyorum. kıza teklif ettim dielim kızın reddtemesinden deil dalga geçmesinden korkuyorm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark alien -- 1 Haziran 2008; 1:55:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: İzmiR_CoasT

Akşama 2 tane finalim var daha hiç çalışmadım ,Akşam aynı saatlerde Şebnem Ferah konseri var ama yetişip yetişemicemmi bilmiyom

Baba dün arabanı ben çarptım oyüzden sağ farın yeni duruyo

KÜBRA SENİ ÇOK SEVİYORUM

noldu gıttınmı baba konsere
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kızların bir sürü düşmanları olur zaten okullarda kızlar kaşarlar ve normaller olarak ayrılıyo seninki hangi gruba giriyosa o grubun karşısındeki kızlar sana yaklaşır seninkide inat yapar sana gelir

yok kız kaşar grubundan değil iyi bir kız ve hanım hnımcık birine benziyor tanışssam kızla çok güzel olacak ama işte cesaret lazım ve heyecan oluyo çok

• arkadaşım bizim okulda zekası geri bi arkadaş vardı pısırık bişeydi ama her kıza çıkma teklif ediyodu okulun en taş gibi kızlarıyla birlikte oldu en güzel kızlarla tanıştı yani o öyle yapıyosa sen alasını yaparsın bişey daha söyliyim dünyanın en seksi kadını bile dünyanın en çirkin adamının kendisiyle ilgilenmesinden hoşlanır nedense kompleks biz erkeklerde var yok kızın şurası şöyle burası böyle biz yapıyoz herşeyi kızlar normal

ama sakın kızın peşinden fazla koşma kaybedersin

bide bişey söyliyim bende bu durumları aşmış birisi değilim ama mecburen kadınlarla iç içe olunca herşeylerini öğreniyo insan
  • cansu seni her zaman sevdim...

seni hala severken,sırf beni unutmak için onunla çıktığını da biliyorum...beni unutamıcaksın demiştin onu da biliyorum... unutamadım çünkü...

tekrar benim ol isterdim...herseyin çok gec olduğunu yeni anlıyorum...

OHH BEEE RAHATLADIM...

• quote:

arkadaşım bizim okulda zekası geri bi arkadaş vardı pısırık bişeydi ama her kıza çıkma teklif ediyodu okulun en taş gibi kızlarıyla birlikte oldu en güzel kızlarla tanıştı yani o öyle yapıyosa sen alasını yaparsın bişey daha söyliyim dünyanın en seksi kadını bile dünyanın en çirkin adamının kendisiyle ilgilenmesinden hoşlanır nedense kompleks biz erkeklerde var yok kızın şurası şöyle burası böyle biz yapıyoz herşeyi kızlar normal

ama sakın kızın peşinden fazla koşma kaybedersin

bide bişey söyliyim bende bu durumları aşmış birisi değilim ama mecburen kadınlarla iç içe olunca herşeylerini öğreniyo insan

bilgiler için saolasın

• onu seviyorum ama o bunu bilmiyo cunku soylemedim n'olcak boyle nereye kadar bi kıza acılsam playboy bile olurum ama yok !!
  • şenköylü seni seviyorum yeşil gözlüm
  • Başka kızların arkadaşlarımı beğenmesini kıskanıyorum.Onlardan nefret ediyorum , öldüresim geliyor.
    Hiç kız arkadaşım olmadı.Pek çok erkek arkadaşım vardır , ama hiç kız olmadı. :(

Bir sıralar , en iyi arkadaşımın kızkardeşine aşık olduğumu sanmışım.İyi ki söylememişim.Çünkü , gerçekten aşık değilmişim.

Bazen , küçük olaylara bile çok sinirleniyorum / şiddet kullanma isteğim geliyor.Kendimi tutamıyorum.
  • Bazen canım o kadar çok çikolata istiyor ki,yememem gerektiğini bildiğim halde dayanamıyorum.Göbeğimide sevmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagopa001

cansu seni her zaman sevdim...

seni hala severken,sırf beni unutmak için onunla çıktığını da biliyorum...beni unutamıcaksın demiştin onu da biliyorum... unutamadım çünkü...

tekrar benim ol isterdim...herseyin çok gec olduğunu yeni anlıyorum...

OHH BEEE RAHATLADIM...

• - yavru olmadıkları müddetçe hayvanları hiç sevimli bulmuyorum.ayrıca nerde bi kedi görse çığlık atıp "ayyyy çokkk sevimliğğğğğğğğ" diyen kızlara da uyuz oluyorum.insan ömrü boyunca ortalama 10.000 tane hayvan rahat görüyordur zaten.her gördüğünde şaşıracak ve çığlık atacak ne var hiç anlamıyorum.ama bu tip durumlarda sadece gülümsüyorum.

- artı bebek taklidi yapan kızlara da gıcık oluyorum.sorumuluk almamak ve yaptıkları üç kağıtları görünmez kılmak için bu şekilde davrandıklarını düşünüyorum.ağızlarının ortasına elimin tersiyle bi tane çarpasım geliyor.ama yine sadece gülümsüyorum.

- ayrıca bizim işyerindeki birine de uyuz oluyorum.ona da gülümsemeye çalışıyorum ama suratımda tiksinir gibi bi ifade oluşuyor.

- ayrıca çalışırken birinin yanıma gelip laf açmaya çalışmasına da uyuz oluyorum."ne konuşiyim ki ben seninle ya tanımam etmem.neden konuşayım?işim var kör müsün git başımdan" demek geliyor içimden.ve yine gülümsüyorum.

sanırım bir gün birini öldürücem ve o sırada bi yandan gülümsüyor olucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polanski -- 2 Haziran 2008; 12:49:22 >

• Öfkeme hakim olamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.