Şimdi Ara

Sende İtiraf Et, Rahatla (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
5.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yönetmen her sordugunda guzel olmusmu dıye "evet guzel olmus cıdden" demekten mutluyum. cunku o zaman daha fazla ugrasmıyorum ustunde. itiraf ediyorum yönetmenın yaptıgı seyler ıgrenc hıc bıseyden cakmıyor gorsellıgı sıfır... ohh bebee
  • Akşama 2 tane finalim var daha hiç çalışmadım ,Akşam aynı saatlerde Şebnem Ferah konseri var ama yetişip yetişemicemmi bilmiyom

Baba dün arabanı ben çarptım oyüzden sağ farın yeni duruyo

KÜBRA SENİ ÇOK SEVİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmiR_CoasT -- 30 Mayıs 2008; 10:48:05 >
  • Kardeşim dediğim kızı 1 sene boyunca kardeş ayaklarıyla yaklaştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: İzmiR_CoasT

Akşama 2 tane finalim var daha hiç çalışmadım ,Akşam aynı saatlerde Şebnem Ferah konseri var ama yetişip yetişemicemmi bilmiyom

Baba dün arabanı ben çarptım oyüzden sağ farın yeni duruyo

KÜBRA SENİ ÇOK SEVİYORUM

• ben bir ceviz ağaciyim gulhane parkinda.hiçbiriniz bilmiyorsunuz ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa

ben bir ceviz ağaciyim gulhane parkinda.hiçbiriniz bilmiyorsunuz ama

köpeklere dikkat et hocam
  • OKS ye neredeyse hiç çalışmadım.
  • otobüsün en arkasında osbir çektim
  • Ben hiç osurmadım.
  • Eskiden saçlarım gürdü ve saç tipi ve rengi mükemmeldi , Saçları joleler fakülteye giderdim... Brad pitt gibi hayran kalırdı hatunlar... Tipin yarısı saç... Şimdi o ilginin yarısı yok...

Al sana itiraf...
  • Tüm böceklerden çok tiksinirim, öyle midem bulanırki öldüremem ble. Hamam böceği karafatma tipi böceklerden pis tırsarım. Odaya ortalama boyutta bir kelebek girse dahi, ödüm b.kuma karışır ve hemen odayı terk ederim. Çekirge denen yaratıktan öyle tiksinirim ki bulundupu yere bir gün boyu giremem, gittiğini bilsem bile. Güve hayvanının bulunduğu yere giremem. Hatta bikeresinde aniden önüme çıkmıştı ortalama boyuta bir güve yere düşmüştüm.
    Oh be rahatladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 30 Mayıs 2008; 21:01:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1

quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa

ben bir ceviz ağaciyim gulhane parkinda.hiçbiriniz bilmiyorsunuz ama

köpeklere dikkat et hocam

• bugün işe iki buçuk saat geç kaldım ve patronların ortalıkta olmamasını fırsat bilip nerde kaldığımı soranlara izinli olduğumu söyledim.dolayısıyla kimse ortada ispiyonlanıcak bir durum olduğunu anlamadı.ben de uykumu aldığımla kaldım.pişman mıyım?hayır değilim
  • bazı yorumlar var çok saçma ve bu forumda sadece erkeklerin değil bayanlarında olduğunu unutmuşlar.Böyle bi konu çok zevkli olabilirdi ama içine etmişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: T.C.ArMyQaBus

babam da ki bütün paraları emekli parasını tüm parasını çekip evden kaçmak istiyorum.ve onu benim doğrum olan bilgisayarı alıncaya kadar süründürmek istiyorum.bıktım artık yeter ya siktir olup gidicem yada o benim dediğim şeyleri alıcak.hayat mantık değildir

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=191888

Pencereyi kapa ?

• bi kızı seviyorum ama kızlara karşı utangaçlığım olduu için kızın gözlerine bile bakamıyorum napıcam
  • Kız arkadaşım yok.Kız arkadaş istiyorum.Deneyimi yaşamak istiyorum.Yanlış anlaşılmasın.Kız arkadaşın elini tutmak felan yani şuan'a kadar hiç bi kızla konuşmadım
  • böceklerden igreniyorum acik bi alanda restorant yapiyoruz ormanlik böcekler gelip gidiyor büyük bir böcek var geldigimiz günden beri bugün elimde demir vardi bi vurdum b.... cikti sıra akrabalarında:D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.