Şimdi Ara

Sende İtiraf Et, Rahatla (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
5.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: buzin

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

sen çok tuhaf birisin belki kısmetini bilardo oynarken bulabilirsin bi apaçi çıkarda aklını alırsa hiç saşırma

o zor işte ya, olay şartlı reflekse dönüştü, hiç bakmıyorum bile direk 'hayır' diyorum
    bazen de annemin tektaşını takıyorum, kimse yaklaşmıyo, öyle uzaktan bakıyolar masum masum

Kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyosun arkadaşlık tekliflerine açık olmazsan böyle yalnız kalmaya mahkumsun

• İtiraf ediyorum 1'ini seviyorum
  • quote:

quote:

quote:

sen çok tuhaf birisin belki kısmetini bilardo oynarken bulabilirsin bi apaçi çıkarda aklını alırsa hiç saşırma

o zor işte ya, olay şartlı reflekse dönüştü, hiç bakmıyorum bile direk 'hayır' diyorum
    bazen de annemin tektaşını takıyorum, kimse yaklaşmıyo, öyle uzaktan bakıyolar masum masum

Kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyosun arkadaşlık tekliflerine açık olmazsan böyle yalnız kalmaya mahkumsun

Çok Güzel Demi$sin Forumda$ım Gıcık Oluyorum Böyle Tiplere BeğeniLmekten Ho$LAnıyorlar Sadece.

• quote:

quote:

quote:

kendimi öyle zannetmiyorum, yalnızlıktan da memnunum. zaten sorun da orda; yalnızlığı mahkumiyet olrak gören, asıl eğlencenin, özgürlüğün yalnızlıkta saklı olduğunu göremeyen bir sürü kişi.., üstüme gelmeyin mutluyum böyle

• İmzanda da belirtmişsin zaten.Ama bence bu ileride bi soruna dönüşebilir. (Bence diyorum)
  • @buzin haklısın bende bazen yalnız takılırım neyse şimdi dışarı çıkcam çok sıkıldım efkarlandım birden biraz waffle bana iyi gelebilir neyse şimdilik esen kalın
  • surekli tenefüslerde bakışıyoruz o tatlı gulumsemesini görünce o anda hersey bıtıyor benim için dayanamıorum artık
  • ayrıca 1 itiraf daha ona bakmaya doyamıyorum evdede surekli bakmak için sınıflarındaki fotoğraf albumunu arakladım.
  • yannızım artık mutlu olmak istiyorum
    allahım tez yardim et....
  • ağzıma aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coupling

ağzıma aldım.

Daha ilk mesajın föyk.Afiyet olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: alves

surekli tenefüslerde bakışıyoruz o tatlı gulumsemesini görünce o anda hersey bıtıyor benim için dayanamıorum artık

Evet yaa aynı durum... Mükemmel bi gülümsemesi var..
  • salak 2 sayfalik topici okudum
  • Utangaçım ve başım ağrıyor... of....
  • Merve seni sevdiğimi bilmeni isterdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etkisiz Eleman -- 29 Mayıs 2008; 20:25:17 >
  • Sınavda 500 üzerinden 450 puan yapsam bile annem kızıyor
  • Özledim hemde çok ...
  • cok daraliyorum.2 tane kız var hangisi ile birlikte olsam
  • İtiraf ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maske30 -- 31 Mayıs 2008; 16:09:36 >
  • itiraf ediorum lebron jamesin dayısıyım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.