Selamlar öncelikle; 8 sene sonunda FB7 kasa emektar CiVic aracımı satıp; 2022 trafiğe çıkışlı Executive Plus- benzinli- modelini satın aldım. aldığım araç 42 binde - yetkili servisli-lastikler yeni değişmiş-muaynesi 2 sene var yaklaşık- kronikleri giderilmiş ve bana çok yakındaydı-ilçede- SAdece sürtme kaynaklı 2 kapı boyalı; fotoğrafı da var. 1750 ye satın aldım. Hem donanım-hem motor hem genişlik , hem ; sorunsuzluk anlamında beklentilerime uyuyordu. Sizce daha farklı alternatifler bulabilir miydim ? VAG grubunun DSG -e-tsi vs.. PSA grubunun motor-elektronik vs.. pek güven vermiyordu. Toyota corolla ve corolla cross a da niyetlendim ama hybridle de - benzinli de de performansın zayıf olacağını düşündüm; ayrıca MTV olayı fazla ; donanımları eksikti - arka park sensörü bile yok Flame-X lerde. Eletrikliler de henüz gidecek yolu olduğunu düşünüyorum. Sonuç tekrar Honda dedim bakalım; umarım pişman etmez < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 12 Ağustos 2025; 18:25:44 > |
Selam aracımı değiştirdim sizce doğru bi iş mi yaptım?

-
-
İçinizden geleni yaptınız neden yanlış olsun? İmkanım, yerim ve zamanım olduğunda benzinli sağlam eski bir aracı alıp kenarda tutmak istiyorum. Şikayetiniz olmazsa ileride de satmayın kenarda dursun bence, nesilleri tehlikede =)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler ,nesilleri bence en az 20 30 sene daha devam eder, honda ve toyota elektrik olayına el atmadikça umut var
Bende şimdi şehir içinde kullanmak için ufak A- B segmenti bir elektrikli araç düşunmeye başladım. Umarım ucuZ seçenekler yaygınlaşır
2021 model civic 1.750 TL ise piyasa uçmuş demektir.
-
Yeni kasa civic evet,ötv oynaması sonrası piyasa artti. 2012 2013 kasalara bile 1 milyon isteniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 12 Ağustos 2025; 20:11:38 >
Sıfırı kaç para ki 2021 modeli 1 milyon 750 bin ediyor.
-
Aç bak
Hayırlı olsun,alınan mal üzerinden yorum yapmak çok mantıklı gördüğüm bir şey değil alınan artık alınmıştır, sordunuz ondan ötürü cevaplıyorum
o paraya bu araba varken 2021 Civic asla almazdım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ototaksitlial-dan-2023-model-honda-accord-1.5-vtec-executive-1257598754/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 12 Ağustos 2025; 21:19:13 >
Geçen ay 1860 küsürlere tesla alınıyordu şimdi 1700 lere 5 yasında civic :/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Almışsın zaten kardeş, bunu satmaya karar verdiğinde gel konu aç. Boşuna içine kurt düşürme.
Teşekkürler saygılar.
Accord un o kasası 2017 de üretildi ve bize çok geç geldi.
4.9 metre.yol tutuş zayıf.
2. Elde daha hızlı değer kaybedecek.
Valla 2025 - 2022 = 3 eder.
Keza evet fiyatlar artıyor, bir kaç ay önce 1.9 milyona satılan miniler de bu ara 2.9 milyona çıktı.
Keza sadece elektrikliler de değil bütün piyasada fiyatlar artma eğiliminde. Yarın öbür gün krediler açılsın, döviz az kafayı kaldırsin seyreleyin gümbürtuyü.
Ha bende çok bekledim düşer düşer, düşmese de artmaz nasılsa vs..vs...
Gördüm ki bu ülkede vatandaş lehine hiç bir halt olmaz.olanda er geç aleyhine döner.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 12 Ağustos 2025; 21:49:46 >
Accord kullanmadığınız belli, Niğde otoyolunda o araçla 230 240kmh süratle seyrettik,ve net söylüyorum accorddan 2tane Civic çıkar
Şehir içi kullanımı zor denebilir, aldığınız araç da ufak değil zaten
2. El değer kaybı da olmayacak,sadece hızlı satılmayacak
Neyse zaten tercihinizi yapmışsınız bize hayırlı olsun demek düşer.
2021'ne bu para verilmez
-
Civic değer kazanır normal, çünkü piyasada araba yok. PSA komple sıkıntılı, sorunlu. VAG'da araba yok ucube minik suvcuklar. Geriye de pek bir şey kalmıyor.
-
İnslalah 1.6 30 senelik motorlu almamissindir. Bu zamanda eziyet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayirli olsun. Memnun kalmissiniz onca yildan sonra yine civic almissiniz. Tamemen tercih meselesi. Saygi da duyarim. Ben sifirini verseler almam o ayri. Mezar gibi arac, yalitim zayif, sabit oranli CVT var sanirim kapiya koymam. Bagaj kucuk, sunroof kucuk. Konfor beklenti altinda.
Mantikli tek seyi saglamlik ve 2.el degerini gorece korumasi.
Bakin gece gece muhabbet olsun diye yaziyorum. Farkli bir pencere acmak adina:
siz 8 yil civic bindiniz iyi fiyata sattiniz, size civic satan da haliyle iyi fiyata satti. neredeyse sifir araba fiyatina size satti mi? yani aracinizin ikinci elinin giclu olmasi ne isinize yaradi? pahaliya satiyorsun ama baskasinin eskisini de pahaliya aliyorsun. Kar nerede? 8 sene boyunca mahrum kaldiginiz seyler sizin acinizdan zarar degil midir?
Siz 8 sene civicteyken ben de citroen Grand picasso kullaniyordum.
Ikimiz de A noktasindan B noktasina gittik.
Ben o 8 yil boyunca sizden cok daha konforlu yolculuk yaptim. Rampalarda asla vites bile dusurmedim.
7 koltukla, dev gibi cam tavanla, yumusak suspansiyonu ile, sessizligi ile, genis bagaji ile. ustelik 1600kg bos agirligina ragmen 5-6lt yaktim 240bin km boyunca.
Muhtemelen bakima daha az para odedim cunku parcalari ve bakimi mitsubishi aracimdan daha ucuzdu.
Bekarsaniz bilemem ancak iki cocukla genis ve konforlu aracla 240bin km yapmak para ile satin alinabilecek en buyuk mutluluktur. Civic ile ancak uzun yolda cile ve iskence olurdu bizim acimizdan. Mercedes GLB bile bize kucuk geliyordu dusunun. 7 kisi gideceksek bir yere o da 7 kisilik olsa bile picasso ile gidiyorduk.
Soruyorum bir insani 1750 tlye Civic aldiracak kadar korkutucu olan nedir? Zamaninda cok mu sanayide vakit gecirdiniz.
Ben mesela tavsiye istesen 1.6 Puretech motor ve Aisin yapimi EAT 8 ile, Progressive Hydraulic suspansiyon, on ve yan camlari lamine (cift cam)arac tavsiye ederim. 10 degil 15 binde bakima girersin. sanziman yagi degistirmezsin, subap ayari istemez, sacma sapan bir sanziman sistemi ile ugrasmazsin derdim. Elektrikli BYD HAN (E sinifi)ile en sessiz aractan bahsediyorum. 120km ustu hizda Tesla Dual Motordan sessiz bir aractan bahsediyorum. (ustelik daha da konforlu)
Ama bu gibi seyleri yasamak size haram olmus. Gozleriniz kor olmus. Bu ugurda Accord gomen adama hicbirsey anlatamayiz.
Isterdim ki kendinizi ozgur birakin; degisik markalar deneyin, degisime acik olun.
Sizi rahatlatacaksa gururunuzu oksayayim:
Accordcular hakikaten uzun yolda korka korka gidiyorlar cunku yol tutmuyor.
PSA kim alirsa her kontak cevirisinde acaba ne masraf acacak diye dusunuyor.
VAGcilar her ay DSG basinc tupu patlatiyor
Toyotacilar uzun yolda arac bile sollayamiyor.
Teslacilar uzun yolda saatlerce sarjda bekliyor.
Yasasin kral Honda Civic.
(not: geyik bir uslup ile yazilmistir, maksat munakasa cikarmak degil) eski bir JDM`ci olarak farkli bir pencereden meseleye bakmak istedim. guzel uslup ile cevap vereceklerle sidik yaristirmadan hasbihal etmek isterim.
-
Son iki aracı honda olan ben, 1750 lirayı asla 3 yaşındaki Civic’e vermezdim ama hayırlı olsun.
Uzun yıllar sorunsuz binersiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konunun öncesi şurası :
donanımhaber forum
Kararsızım yardım ederseniz çok sevinirim | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/kararsizim-yardim-ederseniz-cok-sevinirim--161832353
Bosuna yazmisiz. Adam harbi JDM`ci cikti bu adami Citroen saflarina katamayiz. Eski MPV`ler olsa belki 2 cocuk var diye kandirirdik :))
Hayirli olsun arkadasim. 2 cocuk var ama 182bg`in tadina bakmak istedin degil mi :)))
Hayirli olsun. Memnun kalmissiniz onca yildan sonra yine civic almissiniz. Tamemen tercih meselesi. Saygi da duyarim. Ben sifirini verseler almam o ayri. Mezar gibi arac, yalitim zayif, sabit oranli CVT var sanirim kapiya koymam. Bagaj kucuk, sunroof kucuk. Konfor beklenti altinda. Mantikli tek seyi saglamlik ve 2.el degerini gorece korumasi. Bakin gece gece muhabbet olsun diye yaziyorum. Farkli bir pencere acmak adina: siz 8 yil civic bindiniz iyi fiyata sattiniz, size civic satan da haliyle iyi fiyata satti. neredeyse sifir araba fiyatina size satti mi? yani aracinizin ikinci elinin giclu olmasi ne isinize yaradi? pahaliya satiyorsun ama baskasinin eskisini de pahaliya aliyorsun. Kar nerede? 8 sene boyunca mahrum kaldiginiz seyler sizin acinizdan zarar degil midir? Siz 8 sene civicteyken ben de citroen Grand picasso kullaniyordum. Ikimiz de A noktasindan B noktasina gittik. Ben o 8 yil boyunca sizden cok daha konforlu yolculuk yaptim. Rampalarda asla vites bile dusurmedim. 7 koltukla, dev gibi cam tavanla, yumusak suspansiyonu ile, sessizligi ile, genis bagaji ile. ustelik 1600kg bos agirligina ragmen 5-6lt yaktim 240bin km boyunca. Muhtemelen bakima daha az para odedim cunku parcalari ve bakimi mitsubishi aracimdan daha ucuzdu. Bekarsaniz bilemem ancak iki cocukla genis ve konforlu aracla 240bin km yapmak para ile satin alinabilecek en buyuk mutluluktur. Civic ile ancak uzun yolda cile ve iskence olurdu bizim acimizdan. Mercedes GLB bile bize kucuk geliyordu dusunun. 7 kisi gideceksek bir yere o da 7 kisilik olsa bile picasso ile gidiyorduk. Soruyorum bir insani 1750 tlye Civic aldiracak kadar korkutucu olan nedir? Zamaninda cok mu sanayide vakit gecirdiniz. Ben mesela tavsiye istesen 1.6 Puretech motor ve Aisin yapimi EAT 8 ile, Progressive Hydraulic suspansiyon, on ve yan camlari lamine (cift cam)arac tavsiye ederim. 10 degil 15 binde bakima girersin. sanziman yagi degistirmezsin, subap ayari istemez, sacma sapan bir sanziman sistemi ile ugrasmazsin derdim. Elektrikli BYD HAN (E sinifi)ile en sessiz aractan bahsediyorum. 120km ustu hizda Tesla Dual Motordan sessiz bir aractan bahsediyorum. (ustelik daha da konforlu) Ama bu gibi seyleri yasamak size haram olmus. Gozleriniz kor olmus. Bu ugurda Accord gomen adama hicbirsey anlatamayiz. Isterdim ki kendinizi ozgur birakin; degisik markalar deneyin, degisime acik olun. Sizi rahatlatacaksa gururunuzu oksayayim: Accordcular hakikaten uzun yolda korka korka gidiyorlar cunku yol tutmuyor. PSA kim alirsa her kontak cevirisinde acaba ne masraf acacak diye dusunuyor. VAGcilar her ay DSG basinc tupu patlatiyor Toyotacilar uzun yolda arac bile sollayamiyor. Teslacilar uzun yolda saatlerce sarjda bekliyor. Yasasin kral Honda Civic. (not: geyik bir uslup ile yazilmistir, maksat munakasa cikarmak degil) eski bir JDM`ci olarak farkli bir pencereden meseleye bakmak istedim. guzel uslup ile cevap vereceklerle sidik yaristirmadan hasbihal etmek isterim. |
Son iki aracı honda olan ben, 1750 lirayı asla 3 yaşındaki Civic’e vermezdim ama hayırlı olsun.
Uzun yıllar sorunsuz binersiniz. |
Geçen ay 1860 küsürlere tesla alınıyordu şimdi 1700 lere 5 yasında civic :/
|
Almışsın zaten kardeş, bunu satmaya karar verdiğinde gel konu aç. Boşuna içine kurt düşürme.
|
2021 model civic 1.750 TL ise piyasa uçmuş demektir. |
Öncelikle hayırlı olsun , kazasız belasız kullanın ancak konu açma amacını anlamadım gelen olumsuz yoruma köpürüp olumlu yorumlarda kendinizi tatmin mi ediyorsunuz ? |
Accord kullanmadığınız belli, Niğde otoyolunda o araçla 230 240kmh süratle seyrettik,ve net söylüyorum accorddan 2tane Civic çıkar Şehir içi kullanımı zor denebilir, aldığınız araç da ufak değil zaten 2. El değer kaybı da olmayacak,sadece hızlı satılmayacak Neyse zaten tercihinizi yapmışsınız bize hayırlı olsun demek düşer. |
Benzer içerikler
- arka amortisör patlarsa ne olur
- esc devre dışı ne demek
- triger kayışı değişimi işçilik ücreti
- araba kaç gün çalışmazsa akü biter
- 1 bira kaç promil
- paul walker nasıl vefat etti
- ds elektrikli araba
- yeni skoda octavia
- en iyi akü markaları
- haval araba nerenin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X