Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sombre06

Arkadaşlar bikaç sorum var cevaplarsanız sevinirim. Telefon üzerinde invisible shield gibi bişeyle yada dandik bi plastiklemi geliyo(ekranda) Benim cihazda ekranda hiçbişey yok. Direk greenheart paketinden çektim hiçbir plastiksiz cihaz. Sanırım doğal olsun diye yapmışlar ama kullanılmış cihazmı gönderdiler diyede düşündüm sonuçta her cihazda bundan önce ekranda dandik bi koruma olurdu. Bide 2.3.3 de telefon kamera tuşu foto çekmiyo ve kamerayı açmıyo. kamera tuşuna kameradayken basınca odaklıyo ve ekrana dokununca çekiliyo. 2.3.4 de düzelir herhalde diye umut ediyorum sizdede aynı durum varmıydı. teşekkürler

Ekran koruyucu mevcut degil hocam.. Kamera tusna biraz sert basin kameraya girmesi gerek.. hafif basinca girmyr. Cekim icinse ayar yapin sol taraftaki cubuga saga cekip iatedgnz ayari yapablrsnz. ve tabii ki guncellemek gerek. cnku eksiklikleri guncellemeyle tamamlamslar, mesela kameradaki zoom ozelligi.

• quote:

Orijinalden alıntı: McYC

quote:

Orijinalden alıntı: fzt_66

yaklaşık 5 gündür neo sahibiyim fakat hala 5800 ımı kullanıyorum delikli kılıf ve akran koruyucu aldım gittigidiyordan pazartesi elime ulaşacak.
    sim kartı bile takmadım wifi üzerinden internete bağlanıp sörrf yapabiliyorum fakat yazılım güncelle dediğimde şebekeye bağlanamadı uyarısı alıyorum.
    wifi üzerinden telefonunn yazılımını nasıl güncelleyebilirim. Şebekeye bağlanmadı sorunu simkart takılı olmadığı içinmi acaba?
    -Telefona ofis dosyalarımı açabileceğim ve düzenleyabileceğim bir program önerebilirmisiniz?
    -İngilizce sözlük programı
    -Hava durumu Widgeti
    -Cepkuran ve cepezan Programı
    -Telin ramını temizleyecek Arka planda çalışan programları kapatacak program
    -Telin dahili Hafızasını boşaltıp Programları sd karta taşıyacak Ve programları sd ye kurmamı sağlayacak programlar lazım
    Yardımcı olabilirmisiniz acaba????

İstediğiniz bütün bu programların paylaşıldığı konuları madem yeterince araştırdınız, bir şey bulamadınız ve bu konuya yazdınız, şu konuyu gördünüz ve bulamadınız yani bir şey öyle mi?
    http://forum.donanimhaber.com/m_48858442/tm.htm
    Başlığında bile yazıyor uygulama paylaşımı diye. İçinde paylaşılan uygulamaları geçtim bir çok üye uygulama indirebileceğiniz farklı farklı siteler de tavsiye etmiş. Üstelik 170 sayfa falan da değil, sadece ve sadece 4 sayfa.

Hala daha ben 2 saat dolaştım o sayfaları ama aradıklarımı bulamadım diyorsanız (ki demeyin artık lütfen, ilk sayfada sadece 3 farklı hava durumu programı gördüm ben herhangi bir araştırma yapmadan) buyrun size uygulama siteleri.
    http://www.se-house.net/category/applications/android-apps
    http://www.mobilephonetalk.com/forumdisplay.php?43-Android-OS-Applications

Google' da android market diye aratsanız bile binlerce sonuç buluyor. Bir markete girip de aradığınız programı bulmak zor olmasa gerek.

ya adam iyi bişey sormuş,sorduğuna soracağına pişman etmişsin. yardım etmeyecekseniz es geçersiniz mesajı olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: nmyls

quote:

Orijinalden alıntı: McYC

quote:

Orijinalden alıntı: fzt_66

yaklaşık 5 gündür neo sahibiyim fakat hala 5800 ımı kullanıyorum delikli kılıf ve akran koruyucu aldım gittigidiyordan pazartesi elime ulaşacak.
    sim kartı bile takmadım wifi üzerinden internete bağlanıp sörrf yapabiliyorum fakat yazılım güncelle dediğimde şebekeye bağlanamadı uyarısı alıyorum.
    wifi üzerinden telefonunn yazılımını nasıl güncelleyebilirim. Şebekeye bağlanmadı sorunu simkart takılı olmadığı içinmi acaba?
    -Telefona ofis dosyalarımı açabileceğim ve düzenleyabileceğim bir program önerebilirmisiniz?
    -İngilizce sözlük programı
    -Hava durumu Widgeti
    -Cepkuran ve cepezan Programı
    -Telin ramını temizleyecek Arka planda çalışan programları kapatacak program
    -Telin dahili Hafızasını boşaltıp Programları sd karta taşıyacak Ve programları sd ye kurmamı sağlayacak programlar lazım
    Yardımcı olabilirmisiniz acaba????

İstediğiniz bütün bu programların paylaşıldığı konuları madem yeterince araştırdınız, bir şey bulamadınız ve bu konuya yazdınız, şu konuyu gördünüz ve bulamadınız yani bir şey öyle mi?
    http://forum.donanimhaber.com/m_48858442/tm.htm
    Başlığında bile yazıyor uygulama paylaşımı diye. İçinde paylaşılan uygulamaları geçtim bir çok üye uygulama indirebileceğiniz farklı farklı siteler de tavsiye etmiş. Üstelik 170 sayfa falan da değil, sadece ve sadece 4 sayfa.

Hala daha ben 2 saat dolaştım o sayfaları ama aradıklarımı bulamadım diyorsanız (ki demeyin artık lütfen, ilk sayfada sadece 3 farklı hava durumu programı gördüm ben herhangi bir araştırma yapmadan) buyrun size uygulama siteleri.
    http://www.se-house.net/category/applications/android-apps
    http://www.mobilephonetalk.com/forumdisplay.php?43-Android-OS-Applications

Google' da android market diye aratsanız bile binlerce sonuç buluyor. Bir markete girip de aradığınız programı bulmak zor olmasa gerek.

ya adam iyi bişey sormuş,sorduğuna soracağına pişman etmişsin. yardım etmeyecekseniz es geçersiniz mesajı olur biter.

Aynı soruyu Neo V konusunda da cevaplamıştım o yüzden böyle yazdım. Orada da önce "araştırsanız daha iyi olmaz mı" demiştim, bilmişlik taslamak yerine cevap verin mealinde bir cevap almıştım. Halbuki bu istediği programların neredeyse yarısı bir önceki sayfada vardı o konuda. Mesaj kirliliği oluyor sonra herkes aynı soruyu soruyor soruyor soruyor, bu sefer işe yarar mesaj kalmıyor konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

beyler neo'yu 2 aydır kullanıyorum wifi çekim gücü bana biraz zayıf gibi geldi bütün neo'larda durum aynı mı?

bence de biraz zayıf ama idare ediliyor;)
  • Daha yeni aldım 830 a düşmüş maksimum 100 tl hediye çekiyle 800 e aldım bende 3-4 gün önce. Şimdi daha yeni elime ulaştı geri göndersem yeniden alsam bu sefer maksimum 100 tl kampanyası bitti :D Neyse sağlık olsun. Bu arada cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Şarj full dolar dolmaz güncellemeyide yapıcam. Sanırım mart sonu nisan başı gibi yeni güncelleme de gelecekmiş. Telefonumu nefret ettiğim galaxy s ile karşılaştırınca samsunga iyice küfür yağdırıyorum ne ara sony'e yetişti bu ezikler diye. huwaie ekranından biraz daha canlı( x5 ide kullandım.) Evet net bi solukluk var parlaklık fullde olmasına rağmen çözemediğim bi olay sensörler aşırı hassas olsa gerek. Ama herşeye rağmen yeniden sony'de olmak çok güzel. Özlemişim.
  • HP den bitanede ben sipariş ettim bugün,829 tl %10 chip para =746 tl çoğu markette 999 tl nin altında bulamadım,yani 250 tl cebimde kaldı.kargoyada verilmiş yarın elimde olur inşallah...deneyimli arkadaşlara soruyorum,ürün elimize geçinde yapmamız gereken güncellemeler varmı,neler yapmamız gerek bilgi verirseniz sevinirim.iyi akşamlar.
  • Bir sey soracagim cracklenmis oyunu indirdikten sonra, oyun acilmadan once update gibi bir sey yapiyor bu sirada yuklenen dosyalar nereye yukleniyor sd karta mi, mesela bir oyun 1.5 gblik veri yukluyor acilmasi icin, ona gore yukleyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ala -- 9 Ocak 2012; 17:47:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

Arkadaşlar bikaç sorum var cevaplarsanız sevinirim. Telefon üzerinde invisible shield gibi bişeyle yada dandik bi plastiklemi geliyo(ekranda) Benim cihazda ekranda hiçbişey yok. Direk greenheart paketinden çektim hiçbir plastiksiz cihaz. Sanırım doğal olsun diye yapmışlar ama kullanılmış cihazmı gönderdiler diyede düşündüm sonuçta her cihazda bundan önce ekranda dandik bi koruma olurdu. Bide 2.3.3 de telefon kamera tuşu foto çekmiyo ve kamerayı açmıyo. kamera tuşuna kameradayken basınca odaklıyo ve ekrana dokununca çekiliyo. 2.3.4 de düzelir herhalde diye umut ediyorum sizdede aynı durum varmıydı. teşekkürler

kardeş hayırlı olsun öncelikle. canını sıkmak istemem ama. 2 ay önce vatan bilgisayardan Arc aldım. 6 gün kullandım 7. gün Arc S çıktı piyasaya. gittim vatan bilgisayara derdimi kibarca anlattım sonra telefonu aldılar bir güzel kutusuna koyup geri rafa koydular. 50 lira fark verdim Arc S aldım. o dediğin dandik plastik vardı ekranda. onunla kullanmak mümkün değil zaten çıkarıp atmıştım. senin aldığın cihaz böyle olabilir. ama kutunun dışında preslenmiş ambalajı ilk sen açtıysan sorun yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Bir sey soracagim cracklenmis oyunu indirdikten sonra, oyun acilmadan once update gibi bir sey yapiyor bu sirada yuklenen dosyalar nereye yukleniyor sd karta mi, mesela bir oyun 1.5 gblik veri yukluyor acilmasi icin, ona gore yukleyecegim.

sd data dosyasıdır o, sd karta yükler. zaten telefon hafızası 1.5 gb almıyor rahat olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Bir sey soracagim cracklenmis oyunu indirdikten sonra, oyun acilmadan once update gibi bir sey yapiyor bu sirada yuklenen dosyalar nereye yukleniyor sd karta mi, mesela bir oyun 1.5 gblik veri yukluyor acilmasi icin, ona gore yukleyecegim.

sd data dosyasıdır o, sd karta yükler. zaten telefon hafızası 1.5 gb almıyor rahat olun

Tamamdir sildim, tesekkurler.

• Arkadaşlar Îstanbulda oturaniniz varsa ucuza ekran koruyucu alabileceğiniz bir yer söyleyim.

Eminönü Tahtakale de Pir Han'dan telefon aksesuarı satan bi dükkan dan arkadaşa(Ben uzakta oturuyorum) ekran koruması aldırdım tanesi 1,5 TL ye.
    2 adet mat 2 adetten normal aldırdım.
    Toplam 6 TL verdim
    Gayet güzel ayrı ayrı ambalajlı kıytırık bi şey değil yani
    Normal olanı uyguladık harika oldu.
    diğerleri dursun sıkılınca değiştiririm artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 9 Ocak 2012; 18:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: ahmedoff

quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Orijinalden alıntı: Batwoone

Bu telefonu en uygun fiyata nerden bulabilirim arkadaşlar yakın zamanda almayı düşünüyorum.

Kampanyalarını takip et. Bimeks-Hepsiburada-hızlıal-vatan... Hem güvenilir hem de uygun fiyata buralardan alabilirsin.

Şu an Hızlıal'da 859 tl, kesinlikle çok uygun fiyat!

Hepsiburada'da bugün 829'a düştü. Havale ile 795'e, Axess'ininiz varsa %10 puan ile 746'ya geliyor. (Neo modeli, Neo V değil.) Bilginize.

Ben 1 adet sipariş verdim (lacivert).

Başlığın hemen hepsini okumuş olmama rağmen, anlamadığım konularla ilgili 1-2 güne başınızı şişirmeye gelirim artık.

Dostum axess e %10 puan verdiği nerede yazıyor ben göremedim, ayrıca çok iyi fiyata indi bu telefon, dediğin gibi 746 ya geliyorsa Arc almaktan vazgeçip etrafımda axess sahibi birisini aramaya başlayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: SyNeRGeNIX

Arkadaşlar flac çalmanın bir yolu yok mudur?
    Birde ben uploaded.to gibi sitelerden indirme yapamiyorum forumda daha önce soran olmus ama yanıt alamamış yok mu bu iki probleme el atacak?

benim bildiğim player pro flac dosyalarını çalıyor.(hiç denemedim)

marketten flac diye aratirsan ilk çıkan playerpro oluyor.

full sürümü forumda mevcut playerpro diye arat bulursun.

uploaded.to ggibi sitelerden dosya indirmek için opera yi dene olmazsa dolfin i dene oda olmazsa firefox u dene birinden biri mutlaka indiriyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 9 Ocak 2012; 18:29:20 >
  • ingilizce sözlük isteyene;

ColorDict Dictionary Translate (Offline Sözlük)

İnternet bağlantısı olmadan offline olarak kullanabilmemizin yanında, program açıldığında internet bağlantısını görürse aranan kelime veya cümleyi sesli dinleme özelliğini getirmekte ve wikipedia da aramaktadır.

1) Linkteki dosyayı indirin. Sıkıştırılmış dosya içinden çıkan dictdata isimli klasörü hafıza kartına kopyalayın
    Kod:
    http://kisa.tk/sozluksd
    Şifre; therkut

2) Aşağıdaki programı telefona kurup çalıştırın.
    Kod:
    http://kisa.tk/colorapk
    Şifre; therkut

googleandroid sitesinden
    Alıntıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: duktil

quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: ahmedoff

quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Orijinalden alıntı: Batwoone

Bu telefonu en uygun fiyata nerden bulabilirim arkadaşlar yakın zamanda almayı düşünüyorum.

Kampanyalarını takip et. Bimeks-Hepsiburada-hızlıal-vatan... Hem güvenilir hem de uygun fiyata buralardan alabilirsin.

Şu an Hızlıal'da 859 tl, kesinlikle çok uygun fiyat!

Hepsiburada'da bugün 829'a düştü. Havale ile 795'e, Axess'ininiz varsa %10 puan ile 746'ya geliyor. (Neo modeli, Neo V değil.) Bilginize.

Ben 1 adet sipariş verdim (lacivert).

Başlığın hemen hepsini okumuş olmama rağmen, anlamadığım konularla ilgili 1-2 güne başınızı şişirmeye gelirim artık.

Dostum axess e %10 puan verdiği nerede yazıyor ben göremedim, ayrıca çok iyi fiyata indi bu telefon, dediğin gibi 746 ya geliyorsa Arc almaktan vazgeçip etrafımda axess sahibi birisini aramaya başlayacağım

Ek: Ayrıca aşağıdaki linkte konusu var.

http://forum.donanimhaber.com/m_56253644/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 9 Ocak 2012; 19:10:51 >

• NEo ile pro arasındayım karar veremedim doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxtolgaxxx1977

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

bu telefona skypee kurup görüntülü görüşme yapmak mümkünmü tango gibi başka program önermeyin lütfen

Skype mükemmel çalışıyor, ben bir kaç kez denedim, wi fi ile bağlanırsanız ses çok iyi, görüntü de akıcı gidip geliyor, ben bu kadar iyi olacağını düşünmedim, ama 3g bağlantı ile denemedim orada nasıl olur bilmiyorum..

3G de görüntülü görüşme yok sanırım, ama yeni çıkacak olan yazılımla 3G yani şebeke üzernden de görüntülü görüşmenin olabileceğini bir yerlerde okumuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

NEo ile pro arasındayım karar veremedim doğrusu

hocam ben fikrimi söyleyeyim sana ben önceden böyle alttan klavye olan telefonlara takmış durumdaydım ki şunları kullandım e75,samsung 5510,desire z, hepsinin klavye arasında açılma sallanma oluyor ona göre al sonuçta neo kullananlar memnun ek olarak birde fiziksel klavye var ama ben söyleyeyim yani 4-5 ay belki daha önce sallancak gıcırdıycak kaycak yamuk durcak vb. ve garanti değiştirmiyor o yüzden ben vazgeçtim bu sevdamdan şuan neomla gayet mutluyum

• arkadaşlar bu telefonun yedeğini nasıl alabiliriz?
  • Biraz kendi kendime cevap verir gibi olacağım ama Wi-Fi üzerinden telefonla bilgisayarı bağlama sorununun nasıl çözüldüğünü öğrendim lakin öğrenmemle birlikte tiksinmem bir oldu. Ben daha çok Wi-Fi direct tarzı bir şey bekliyordum lakin olay bir nevi kablosuz ağlar arasında veri alışverişi yapmak gibi bir şeymiş. Zaten o noktada da dediğim gibi vazgeçtim direk. Kafayı takacak bir şey değilmiş Bluetooth üzerinden veri alışverişi olsa bile daha iyi olurmuş.
  • 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.