Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selami023

Ben Bu cihazı VİVAZ a çok benzetiyorum...

herkez benzetiyor.mesela bende zaten o tasarımı çok beğendiğim için bunuda çok beğenerek aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Orijinalden alıntı: duktil

Evet Hb deki son siparişi ben verdim herhalde. Arka arkaya 2 sipariş verecektim. Birincisini kendime aldım ikinciyi arkadaşa indirimli alamadık 999 TL yazdı..

Sanşlıymışsın o zaman

Elimize geçince anlayacağız şanslı olup olmadığımızı. çok inceledim umarım doğru karar vermişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

herkez benzetiyor.mesela bende zaten o tasarımı çok beğendiğim için bunuda çok beğenerek aldım.

Hayırlı Olsun Fakat vivaz dan daha küçük tasarımı var...
  • quote:

quote:

quote:

yok 2,5 ay oldu aldığım yinede sağol.küçük derken? neo vivazdan daha büyük....yada söylediğini ben yanlış anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 10 Ocak 2012; 0:37:41 >
  • bu telefonun yedegini nasıl alıcaz ilk açtıgımızda bilen yada kullanan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikonx

bu telefonun yedegini nasıl alıcaz ilk açtıgımızda bilen yada kullanan varmı ?

Sony Ericsson PC Companion kullan yedeğeni alabilrsin...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok 2,5 ay oldu aldığım yinede sağol.küçük derken?neo vivazdan daha büyük....yada söylediğini ben yanlış anladım.

boyu felann biraz daha küçük vivaz dan... bana öyle geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selami023 -- 10 Ocak 2012; 0:39:41 >

• quote:

quote:

Sony Ericsson PC Companion kullan yedeğeni alabilrsin...

komple yedek alabiliyormu bu program ?
    yoksa sadece rehber . mesajlar ws. gibimi ?

ben telefonun komple yedegini kurmak istiyorum çunki recovery gibi kullanmak için
    onu bunu yükleyip denedikden sonra beyenmezssek yada performansı düşünce en başa getirip sıfırlamak için
    PC lerde acronisbackup yada recovery image olarak kulandıgımız tarzda bişi
  • quote:

boyu felann biraz daha küçük vivaz dan...

uzunluk vivaz 107mm Neo 116mm
    genişlik vivaz 51.7mm Neo 57mm
    kalınlık vivaz 12.5mm Neo 13mm
    ağırlık vivaz 97gr Neo 126gr
    ekran vivaz 3.2'' Neo 3.7''

dediğim gibi Neo daha büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 10 Ocak 2012; 0:45:18 >
  • quote:

ilk açtığında yedeğe ihtiyacın yok ki. güncellersen en baştaki haline geliyo zaten
  • Bende vivazı çok beğenirdim Neo v ye kısmetmiş almak:)
  • quote:

benim eski telefon vivazdı eksiksiz on numara bi telefondu bozulunca mecburen yeni almak zorunda kaldım neo yu gördüm hiç düşünmeden kararımı verdim niye bukadar uzattım konuyu bende bilmiyorum neyse saygılar selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoykalips

Bende vivazı çok beğenirdim Neo v ye kısmetmiş almak:)

Bende zamanında almak için çok direkten döndüm bizede kısmet neo v imiş
  • beyler telefonu çaldırınca nerde olduğunu gps sinyal vb. şekilde bulmak için program falan var mı htc de varmış galiba ??
  • Almayı düşünüyorum bu telefonu tasarımı çok şık.
  • Yapma bunu HB! Kırmızı Neo %17 indirimli 829 lira, lacivert Neo indirimsiz 999 lira Lacivert kasa topu topu kaç para
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychô

Yapma bunu HB! Kırmızı Neo %17 indirimli 829 lira, lacivert Neo indirimsiz 999 lira Lacivert kasa topu topu kaç para

Hocam imzanda gördüm ideos x5 den memnun musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duktil

Evet Hb deki son siparişi ben verdim herhalde. Arka arkaya 2 sipariş verecektim. Birincisini kendime aldım ikinciyi arkadaşa indirimli alamadık 999 TL yazdı..

Şu an 32 ürün daha var 829 liraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31

quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

Arkadaşlar bikaç sorum var cevaplarsanız sevinirim. Telefon üzerinde invisible shield gibi bişeyle yada dandik bi plastiklemi geliyo(ekranda) Benim cihazda ekranda hiçbişey yok. Direk greenheart paketinden çektim hiçbir plastiksiz cihaz. Sanırım doğal olsun diye yapmışlar ama kullanılmış cihazmı gönderdiler diyede düşündüm sonuçta her cihazda bundan önce ekranda dandik bi koruma olurdu. Bide 2.3.3 de telefon kamera tuşu foto çekmiyo ve kamerayı açmıyo. kamera tuşuna kameradayken basınca odaklıyo ve ekrana dokununca çekiliyo. 2.3.4 de düzelir herhalde diye umut ediyorum sizdede aynı durum varmıydı. teşekkürler

kardeş hayırlı olsun öncelikle. canını sıkmak istemem ama. 2 ay önce vatan bilgisayardan Arc aldım. 6 gün kullandım 7. gün Arc S çıktı piyasaya. gittim vatan bilgisayara derdimi kibarca anlattım sonra telefonu aldılar bir güzel kutusuna koyup geri rafa koydular. 50 lira fark verdim Arc S aldım. o dediğin dandik plastik vardı ekranda. onunla kullanmak mümkün değil zaten çıkarıp atmıştım. senin aldığın cihaz böyle olabilir. ama kutunun dışında preslenmiş ambalajı ilk sen açtıysan sorun yoktur.

Eyv hocam :D Preslenmiş telkom etiketi vardı yırtmam gerekti kutu açılmıyodu. Greenheart zımbırtısı arc s olayındada varmıydı peki. Çünkü plastik kullanılmaması greanearth olayından olabilir. Eğer durum diğer türlüyse geri vermekten çekinmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyinin kötüsü

HB den sipariş verdim. İlk android telefonum olacak. Bakalım alışabilecek miyim. W810 dan geçiş yapacağım.

Hayırlı olsun şimdiden. Şu sıralar mal stokta ya hb elini çabuk tutuyo keratalar :D
  • 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.