Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Neo [Hepsiburada : 746 TL*]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sony Ericsson Xperia Neo [Hepsiburada : 746 TL*]

Resime tıklayın !

Sony Ericsson Xperia Neo [Hepsiburada : 746 TL*]

Ürün Fiyatı : 898 TL
    * 300 TL üzeri alışverişe Axess'den %10 Chip-Para. (83 TL)
    * Kargo Ücretsiz.

~ 809 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 13 Ocak 2012; 14:15:45 >

• şu ana kadarki en ucuz fiyat alacak olanlar kaçırmasın soyutukeniyor yawaş yawaş satıştan çekiliyor....
  • İyi ki zamanında almışız hala daha ağustos fiyatını görmedi
  • Fiyat süper. Tavsiye ederim telefon harika
  • benimde gördüğüm en düşük fiyat düşünenler varsa değerlendirsin
  • neo v çıkınca neoların fiyatı ve kıymeti yükseldi :D
  • Ben şunu anlamıyorum Havale:824.64 TL diyor. Bu şöyle mi oluyor ATM'ye gidiyorsun adamların hesabına bu tutarı yatırıyorsun sana telefon geliyor? Başka bir masrafı filan yok? Peşin para aldıkları için bu fiyattan veriyorlar,doğru anlamış mıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada HTC One V 499 TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Ben şunu anlamıyorum Havale:824.64 TL diyor. Bu şöyle mi oluyor ATM'ye gidiyorsun adamların hesabına bu tutarı yatırıyorsun sana telefon geliyor? Başka bir masrafı filan yok? Peşin para aldıkları için bu fiyattan veriyorlar,doğru anlamış mıyım?

evet. ATMde hizlialdan alacagın hesap numarasına gönderirsin sipariş numarasıyla birlikte.
  • site çöktü :D
  • bu üründe hangi renk en güzel duruyor sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Ben şunu anlamıyorum Havale:824.64 TL diyor. Bu şöyle mi oluyor ATM'ye gidiyorsun adamların hesabına bu tutarı yatırıyorsun sana telefon geliyor? Başka bir masrafı filan yok? Peşin para aldıkları için bu fiyattan veriyorlar,doğru anlamış mıyım?

Aynen dediğin gibi. Havale ücretide var normalde 3-5 TL ama meblağ'ya göre değişiyor sanırım. En fazla 15-20 TL'lik havale yaptığım için (ATM'den) fiyatları net bilmiyorum.
    Taksit yok, komisyon yok, aracı yok. Direk nakit para. Kimin olsa işine gelir.

Ayrıca Neo ile Neo V arasndaki kamera farkı (Neo : 8 MP ve Exmor R sensör var, Neo V : 5 MP Exmor R sensör yok) videolara baktığımda çok çok farklı.

Exmor R sensörün kullanım amacı ve farkını gösteren bir video buldum,

Telefonun marka ve model bilgilerini yazarak düşük ışıklarda çekilen videoları bulabilirsiniz. Şuan için maddi durum el verse hemen şimdi alırdım.

• Selam,
    100TL üzeri 20TL hangi kartla alınırsa ya da ne şartla geçerli? (Sitede göremedim, varsa link atar mısınız?)
  • Gri rengini 2,5 aydır kullanıyorum çok memnunum bende zamanında vatanbilgisayarda 854 tl ye almıştım alıcak arkadaşlara tavsiye ederim bu fiyata aynı performansı veren başka cihaz yok

Exmor R lensin özelliği loş ve karanlık ortamlarda daha iyi performans veriyor heleki cihazın manuel ayarlarını düzgün yaparsanız çok güzel kareler elde edebilirsiniz
  • Dahili hafızası kriz geçittiriyor adamı SE cihazlarının!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceptic

Selam,
    100TL üzeri 20TL hangi kartla alınırsa ya da ne şartla geçerli? (Sitede göremedim, varsa link atar mısınız?)

Tüm ürünlerde ve kartlarda geçerli. Altın ve operatör TL'leri (kontör) alımlarında geçerli değil.

http://forum.donanimhaber.com/m_56189840/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_56106844/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_55901384/tm.htm

Şu linkleri bir dene. Hepsi veriyordu ama aktif olduğundan emin değilim. Son 1 hafta içerisinde hepsinden çek almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 4 Ocak 2012; 17:15:29 >

• Sıcak fırsat için teşekkürler aldım bir tane
  • mesaj yazanlar hızlıal çalışanımı anlamadım vatan, bimeks 725tl civarında sattı kaç kere hemde neo v modelini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

mesaj yazanlar hızlıal çalışanımı anlamadım vatan, bimeks 725tl civarında sattı kaç kere hemde neo v modelini..

neo V ile neo arasındakı farkları arastırmadan yazmamamalıydınız.
    Bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

mesaj yazanlar hızlıal çalışanımı anlamadım vatan, bimeks 725tl civarında sattı kaç kere hemde neo v modelini..

neo V ile neo arasındakı farkları arastırmadan yazmamamalıydınız.
    Bence.

2 aydır araştırıyorum experia modellerini Neo v yi öneriyor kullanan arkadaşlar forumda.hatta bu aralar sony yeni telefonlarını tanıtacak dahada düşecek fiayatlar şuan acelesi olan varsa alınabilecek en iyi model experia serisi için experia pro modeli;

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_mk16i-xperia-pro-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=58139

bu modelide %20-25 indirimle 915-920tl civarı sattı vatan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 4 Ocak 2012; 20:30:37 >

• quote:

Ne saçmalıyorsun sen arkadaşım ?
    3-4 mesaj üzerinde kocaman video koymuşum, aralarındaki farkı göstermişim gelmiş firma çalışanı falan diyorsun.
    "hemde neo v modelini.." diyerek kafadan kaybetmişsin zaten. Sanki Neo V modeli Neo'dan iyiymiş gibi. iPhone 4 ile 4S gibi bir durum yok bunda.
    2 aydır boşuna araştırmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 4 Ocak 2012; 21:30:28 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.