Ayrıca arkadaşlar herkese Avast Mobile Security'yi tavsiye ediyorum. Kaspersky'nin, ESET'in, Norton'un, McAfee'nin senelik 30 dolara verdiği güvenlik özelliklerini beleşe veriyor. Sim kart kilitlemeden tutunda, uzaktan telefona erişip yerini saptama, kilitleme, siren çalma vb. tüm özellikleri sağlıyor. Üstüne üstlük virüs tarama ve web güvenliği gibi özellikleri de bulunuyor tabi ki. Benim gibi telefonda facebook'tan tutun da gmail'e herşeyin hesabını tutan kişilere tavsiyem kesinlikle yüklemeleri, yalnız yüklerken dikkat edelim root yaparak yüklemek istiyor, bana biraz fazla abartı geldiğinden izin vermedim ama root ile yükleyince de GPS'i uzaktan aktive edebilmek, hard reset ve usb debug yapmaya karşıda önlem sağlıyor yani telefon çalındıktan sonra 2 ihtimal kalıyor ya o telefon çöpe gider yada size geri döner. Ama root yapmadan bile verdiği özellikler gayet tatmin edici. Benim için öncelikli olan zaten telefon çalındığında kişinin özel bilgilerime erişememesi telefon root yapılmadan yüklendiğinde dahi bu güvenliği size sağlıyor. Avast'ın yanı sıra da BSPlayer, Nerde Bu Otobüs?, IBB Trafik, Catch ve Dolphin Browser HD de yine android'e hayran kalmamı sağlayan uygulamalar. Ayrıca Dolphin Browser HD'nin de Shiny Shake eklentisi de programın işlevselliğini önemli ölçüde arttırıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: yusufsefa
quote:
arkadaşlar sd karttaki uygulamalar toplasan 50mb etmez ama 7gb dolu gözüküyor oyunları astrodanda siliyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim ?
+1 ayrıca arkadaslara katılıyorum bu nedir sürekli kılıydı tüyüdü onu mu alim bunu mu derken sayfaları kirletiyorsunuz. Bırakında telefonla ilgili sorunlara biraz vakit ayıralım...
+1 artk biri yardımcı olsa :/
selam arkadaşlar crakle falan uğraşmamak için bide root olayına soğuk baktığımdan SPB Shell 3D uygulamasını satn aldım yorumlarımı paylaşim dedim kasma takılma vb şimdilik hiç olmadı merak edilen şarj konusunu bi kaç gün kullandıktan sonra yazıcam time scape uygulamasının widgeti sbp de kullanılmıyo ben zaten kullanmıyodum sorun diildi benim için genel olarakk bildiğiniz sbp mobile shell 3D uygulaması işte neo ile gayet sorunsuz stabil bi şekilde çalışıyo 3D seçenekleri mevcut kullanan varsa bilir kırmızı yeşil 3D gözlük ile bakınca 3D görüntü sağlıyo daha denemedim gözlüğüm olmadığı için ama enteresan bişi gibi duruyo ayrıca htc EVO 3D desteği var...bu kadar varsa sorunuz aliym
quote:
quote:
quote:
arkadaşlar sd karttaki uygulamalar toplasan 50mb etmez ama 7gb dolu gözüküyor oyunları astrodanda siliyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim ?
+1 ayrıca arkadaslara katılıyorum bu nedir sürekli kılıydı tüyüdü onu mu alim bunu mu derken sayfaları kirletiyorsunuz. Bırakında telefonla ilgili sorunlara biraz vakit ayıralım...
+1 artk biri yardımcı olsa :/
SD Data dosyaları yer kaplıyor apk boyutlarını gösteriyor ordan bakınca
arkadaşlar bu yaz abd ye gitme ihtimalim yüksek ve gidersem iphone 4s alabilirim .. 4 ay önce xperia neo aldım 850 tl ye aletin maşallahı var kesinlikle memnunum ama satmaya kalksam kaç tl den gider .. 2.el piyasası nedir ..
quote:
Orijinalden alıntı: fuat301
arkadaşlar bu yaz abd ye gitme ihtimalim yüksek ve gidersem iphone 4s alabilirim .. 4 ay önce xperia neo aldım 850 tl ye aletin maşallahı var kesinlikle memnunum ama satmaya kalksam kaç tl den gider .. 2.el piyasası nedir ..
700 lira civarına alıcı bulyrsun sanırım sahibindene bi bak istersen
Yaza kadar fiyatlarda çok oynama olur bence çünkü samsung s3 filan sürecek piyasaya. Bu yüzden kesin bir şey söylenmemeli. Artık ne kadar okutursan.. Ama peynir ekmek fiyatına da verme yani. Telefoncuya satmak yerine direk müşteriye satmaya çalış bence çünkü bazı telefoncular tabiri caizse kazık atmaya kalkışıyorlar olan kendileri 200 - 300 tl alıyorlar..
HB den sipariş verdim. İlk android telefonum olacak. Bakalım alışabilecek miyim. W810 dan geçiş yapacağım.
Kaspersky Mobile Security(Tam Sürüm)
2 haftadır kullanıyorum...
Akıllı telefonlar için üretilmiş olan Kaspersky Mobile Security, cep telefonlarını internet ataklarından, zararlı yazılımlardan ve istenmeyen SMS'lerden kullanışlı ve güvenilir şekilde korur. Programla mobil telefonunuzu sadece virüslere karşı değil, hırsızlıklara, siber suçlara, istenmeyen numara aramalarına karşı da koruyabilirsiniz.
Bu arada Neo'da şöyle bir sorunum var klavyede Türkçe karakter çıkmadığı gibi Google'ın ses tanıma özelliğiyle yazı da yazamıyorum. Forumlardan anladığım kadarıyla durum tüm Neolarda aynı peki benim anlamadığım orjinal Gingerbread'de bu özellik var iken SE hangi akla hizmet bu özellikleri içeren Generic Keyboard'u sistemden kaldırıp kendi işlevsiz klavyesini eklemiş. Neyse iyiki ICS ile birlikte Android'in standart özellikleri artık operatörler ve telefon üreticileri tarafından kaldırılamaz ve değiştirilemez hale getirilecekmiş yani benim bu hevesim bahara kaldı artık diyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: iyinin kötüsü
HB den sipariş verdim. İlk android telefonum olacak. Bakalım alışabilecek miyim. W810 dan geçiş yapacağım.
Güzel bir tercih yapmışsın benimde ilk android telefonum. Çok memnunum. İyi günlerde kullanırsın inşallah.
bu telefondan şipariş ettim bugun hepsiburada'dan. hızlı gönderi kapsamında kaç günde gelir artık bilmem. sorularım. -telefonu kullananlar hangi kılıfı önerir? -Bu telefon için harici şarj varmıdır? yani bir batarya daha alıp bittikçe değiştirmek istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: last_legant
quote:
Güzel bir tercih yapmışsın benimde ilk android telefonum. Çok memnunum. İyi günlerde kullanırsın inşallah.
Sağolasın. İnşallah pişman olmam.
quote:
Orijinalden alıntı: fzt_66
arkadaşlar bu telefonun yedeğini nasıl alabiliriz?
evet bende merak ediyorum bu sorunun cevabını
telefon yarın geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: last_legant
quote:
Arkadaşım yanlış hatırlamıyosam sen 8 gb hafıza kartı takacam demiştin telefona, taktın mı, taktıysan hangi markanın kartını aldın?
quote:
Orijinalden alıntı: erco35coast
bu telefondan şipariş ettim bugun hepsiburada'dan. hızlı gönderi kapsamında kaç günde gelir artık bilmem. sorularım. -telefonu kullananlar hangi kılıfı önerir? -Bu telefon için harici şarj varmıdır? yani bir batarya daha alıp bittikçe değiştirmek istiyorum.
Arka kapağını devamlı takıp çıkarman sorun yaratır diye düşünüyorum. Geldiğinde ne demek istediğimi anlicaksın. Zor çıkıyor ve açarken geriliyorsun kırılacak diye
Evet Hb deki son siparişi ben verdim herhalde. Arka arkaya 2 sipariş verecektim. Birincisini kendime aldım ikinciyi arkadaşa indirimli alamadık 999 TL yazdı..
Ben Bu cihazı VİVAZ a çok benzetiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: iyinin kötüsü HB den sipariş verdim. İlk android telefonum olacak. Bakalım alışabilecek miyim. W810 dan geçiş yapacağım.
dostum 2-3 ay önce ben de w810imden neo ya geçtim:D ve ben de hepsiburadadan aldım:D hiç pişman değilim çok beğeneceksin emin ol;)
quote:
Orijinalden alıntı: duktil
Evet Hb deki son siparişi ben verdim herhalde. Arka arkaya 2 sipariş verecektim. Birincisini kendime aldım ikinciyi arkadaşa indirimli alamadık 999 TL yazdı..