Yarbay
23 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 303 (Bu ay: 4)
Gönderileri

Öncelikle depremden uzak yakın etkilenen herkese çok geçmiş olsun. 2017 audi a4 aracım ön cam buğu çözmüyor. sanki ön cama hiç hava üflemiyor gibi buğuda en ufak bir hareketlilik olmuyor. elimi tuttuğumda da hava gelmiyor gibi. Ön menfezlere ya da ayağa verdiğimde sıcak hava veriyor ama ön cama vermiyor sanki. 60 bin bakımına yetkili servise verdiğimde ozon temizliği yaptılar klima sistemine. Ondan sonra olduğunu düşünüyorum. bununla alakası olabilir mi? sonbaharda buğuyu çözdüğüne eminim.

Arkadaşlar bir araç bakıyoruz. Değişmez olmazsa olmaz gereklilikler var. Bunlar;

• Dizel, Otomatik, Max 70-80 bin km, En az 2014 model, yükleme eşiği geniş ve en az 450 500 litre bagaj.

Bu şartları barındıran otomobil, SUV, Crossover farketmez. Max 220 bin lira bütçe ile bu şartlara en makul aracı arıyoruz. Bulduğum birkaç araç;

• 2015 kadjar touch 1.5 Edc(ort 220bintl),
  • 2014 Megane 3 Vagon 1.5 edc(ort 180 bintl),
  • 2015 Octavia makyajsız style 1.6 tdi dsg(ort 220 bin tl),
  • 2017-18 octavia makajlı 1.6 tdi dsg optimal( ort 220 bintl)
  • Nissan Qashqai Tekna da var bu paralara ama kadjar çok daha mantıklı geldiği için değerlendirmedim.

Bu araçlar ya da alternatif hakkında varsa öneri ve görüşleriniz çok memnun olurum.

Arkadaşlar bunun hakkında çok konu açılmıştır eminim sıkılmışsınızdır ama bakındım güncel bilgi bulamadım. Lisans işini nasıl çözüyorsunuz? Krek yaptığımda en fazla 1 ay gidiyor. Freedos bilgisayar aldım w10 yüklemem lazım bu internet sitelerinde satılan 50-100 liraya lisanslar sağlıklı mı? En ucuz şekilde nasıl çözebilirim?

Arkadaşlar Performansla isim yok tarayıcı vs günlük isler icin 13-14 inç MacBook Air gibi taşıması kullanması kolay ince hafif şarjı uzun giden Windows tavsiyesi alabilir miyim
Amg paket ful + ful cam tavalı vs olanları demiyorum. Nispeten daha business class, mütevazi, alt paket olanlar. Neden trafikte önündeki ile 200 metre boşluk bırakarak, sürekli ayakları frende sağdan soldan şerit değiştiren araçlardan kaçmaya çalışarak araç kullanıyorlar? istanbul trafiğinde boş yolda tıkanan bir yer varsa bakın en önde bunlardan var. Aracına kıyamıyorsan trafiğe niye çıkıyorsun abi.
arkadaşlar aracıma 200 dolara multimedya andorid cihaz alacağım. Çok oldu alışveriş yapmayalı önceden 80 dolar gösterip vergi ödemiyorduk sanırım artık kaçarı yok. Bu cihaza ne kadar vergi ödenecek nasıl hesaplarız?
Arkadaşlar yurtiçi yurtdışı farketmez, Samsung Note 10 telefonumu orijnal şarj aleti verileri ile aynı olan sağlıklı şarj edecek bir adaptör, araç şarjı ve 2metre kablo arıyorum. İphone'dan geçtiğim için hiç ekipman yok iş yerine eve araca bilimum şarj ürünleri lazım. Fiyat/performans ürünü olarak kaliteli hangi marka hangi ürünleri tercih edeyim?
Arkadaşlar Samsung'un snapdragonlu modeli Note 10 almak istiyorum. Bu modeli istememin tek sebebi Exynos'a göre pil performansının daha iyi olması. Pil benim için çok önemli.
Bu cihazın yurtdışında satılan 3-4 çeşit versiyonu var.
SM-N970F (Europe)
SM-N970F/DS (Global)
SM-N970U (USA)
SM-N970U1 (USA unlocked)
SM-N970W (Canada)
SM-N9700/DS (LATAM, Brazil, China)
SM-N970N (South Korea)

bu modellerin hangisi makbuldür hangi modelini almak gerekir? Mesela bir arkadaşım (W)Canada versiyonunda türkçe dil desteği olmadığını söyledi. Doğru bilgiye nereden ulaşabilirim?
Herkese selamlar, babam benim forester'ı kullanınca otomatik vitesin rahatlığını görerek otomatik araç arayışına girdik.
2015 Passat Comfortline Manuel vites 38 bin km'de aracı sıfır almıştı kazasız boyasız. Bunu satıp;
"2017 Superb Style DSG 9600 km'de hatasız boyasız" bu aracı satın almak istiyoruz. Böyle bir değişiklik mantıklı mı? Üstüne bir miktar para ödeyeceğiz ama 2 yaş genç, 30 bin km daha düşük, daha dolu, en önemlisi otomatik vites araç alacağız.
Arkadaşlar siparişini verdiğim aracımın çerçevesine ve soketlerine birebir uygun multimedya cihazım geri görüş kamerasıyla birlikte geldi. Bununla birlikte Mertmod'un hazır şeması ile birlikte gelen far sensörü ve klasik bip bip öten park sensörü taktırabileceğim işçiliği temiz aracın tırnaklarını vs kırmadan takabilecek anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz yada forumdan bu işi yapan var mı? Yaptıracağım iş 3 yollu aktif sistem amfi bass vs. komplike şeyler değil. Az buçuk elektrikten anlasam kendim girişeceğim de elektrik bilgim sıfır. aBiraz işçiliğinin temiz olduğunu kanıtlayanlar uçuk kaçık fiyatlar istiyor.
Hakkında
Meslek: Psikolog
Forum İmzası:
...
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
MacBook
Otomobil
Audi
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
Steam
turcoblanco
TV
LG
Ses Sistemi
Edifier
Tablet
Ipad Air 2
Notebook
Apple
Game Center
Beyazitc
Fotoğraf Ekipmanları
Sony
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Modem
TP-Link
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.952
İkinci El Bölümü Mesajları: 197
Konularının görüntülenme sayısı: 41.101 (Bu ay: 791)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 916 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.