Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: G.rex

Arkadaşlar biriniz juicedefender ultimate ayarlarının resmini çekebilir mi lütfen ??

juicedefender ultimate için önce en baştaki seçeneklerden "enable" ı seçmek gerekiyor.
    daha sonra 3 tane hazır ayar var. balanced, aggresive, extreme. birini secip confirm e basarsanız hazır ayarı direk kullanabiliyorsunuz.
    diğer custom ve advanced seçenekleri için çok fazla ayar var daha spesifik sorarsanız daha çok yardımcı olabilirim belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

nokia N8 başlığındaki dostluğu arkadaşlığı her türlü soruna yaklaşımı görseniz şaşarsınız demekki.

+1

Arc konusu bile ebay ile dolmuş taşmış herkes tavsiye veriyor ama burada yazınca vay anam niye yazdın konuyu kirlettin. pm bakarmısın hocam

Sonuçta bu konuda Neo ile ilgili birçok sorun, eleştiri, uyarı ve tavsiye geçiyor. Doğrudan olmasa da dolaylı olarak konunun dışında muhabbetler de dönüyor. Ama arkadaşlar anlamıyorlar bunu. Neo için full kasa diyor birisi, dolaylı olarak ebay ile alışveriş konusu açılıyor. Bunları normal karşılayan az insan var.
  • neo kullanan arkadaşlar yorum yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

Mrb arkadaşlar, halen samsung wave 1 kullanıyorum, bugün teknosada neo ve neo v inceleme fırsatım oldu, dikkatimi çeken neo nun açılış süresi yaklaşık 2,5-3 dakika, neo v ise 15 saniyede açıldı, bu iki telefonun kamera hariç bütün özellikleri aynı değilmi, neo neden bu kadar uzun, neo v neden kısa sürede açılıyor, wave 1 satılıp neo alınır mı? yorum bekliyorum arkadaşlar...

2 - 3 dakikada açılması gayet normal açık kalan uygulamalardan öyle yapmıştır sonuçta teşhir ürünü her önüne gelen kurcalıyor...wave 1 ile Xperia neo karşılaştırması biraz garip tabiki neo kat kat üstün bir cihaz wave 1 den yinede senin kararın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eegemeny

quote:

Arkadaşlar biriniz juicedefender ultimate ayarlarının resmini çekebilir mi lütfen ??

juicedefender ultimate için önce en baştaki seçeneklerden "enable" ı seçmek gerekiyor.
    daha sonra 3 tane hazır ayar var. balanced, aggresive, extreme. birini secip confirm e basarsanız hazır ayarı direk kullanabiliyorsunuz.
    diğer custom ve advanced seçenekleri için çok fazla ayar var daha spesifik sorarsanız daha çok yardımcı olabilirim belki.

hızlı cevap için teşekkür ederim
    onu enable yaptım 3 seçenekten hangisi yararlı hocam pil tüketimi için bir günü zor çıkarıyorum çünkü ?

• quote:

Mrb arkadaşlar, halen samsung wave 1 kullanıyorum, bugün teknosada neo ve neo v inceleme fırsatım oldu, dikkatimi çeken neo nun açılış süresi yaklaşık 2,5-3 dakika, neo v ise 15 saniyede açıldı, bu iki telefonun kamera hariç bütün özellikleri aynı değilmi, neo neden bu kadar uzun, neo v neden kısa sürede açılıyor, wave 1 satılıp neo alınır mı? yorum bekliyorum arkadaşlar...

Neo V^nin kamerası traşlanmış. Onun dışında her şeyiyle aynı.
  • quote:

Normal şartlarda o kadar geç açılmaz merak etme. Pek farketmez ikisinin arasındaki açılış süresi. Yazılım sürümleri farklı olabilir, kullanıcıların kurcalamalarından kaynaklı bir durum olabilir. Ama ikisini de temiz bir şekilde eşit şartlarda kapatıp açarsanız açılma sürelerinde pek de bir fark olmayacağını görürsünüz.

• quote:

quote:

nokia N8 başlığındaki dostluğu arkadaşlığı her türlü soruna yaklaşımı görseniz şaşarsınız demekki.

+1

Arc konusu bile ebay ile dolmuş taşmış herkes tavsiye veriyor ama burada yazınca vay anam niye yazdın konuyu kirlettin. pm bakarmısın hocam

Hayır ben onu demek istemedim. Konu kirliliği değildir ki bu, yardımlaşmak için varız burda bilgi paylaşımı için. Sadece sayda sayısı çok fazla insan arama yapma zorunda kalmasın diye direk o konuya girip yazması daha düzenli olur. O yüzden dedim.
  • quote:

Adamlar ne yapsın hep sorun hep sorun Birbirlerine muhtaçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okeanus

quote:

quote:

+1

Hayır ben onu demek istemedim. Konu kirliliği değildir ki bu, yardımlaşmak için varız burda bilgi paylaşımı için. Sadece sayda sayısı çok fazla insan arama yapma zorunda kalmasın diye direk o konuya girip yazması daha düzenli olur. O yüzden dedim.

Sitemim size değil hocam yanlış anlamayın. Konu açılmasına gerek yok çünkü yüzlerce telefon konusu var şu forumda ve herkes o konu başlığından bilgi alışverişi yapıyor. Sizinki sadece bir öneri sitem değil :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eegemeny

quote:

hızlı cevap için teşekkür ederim
    onu enable yaptım 3 seçenekten hangisi yararlı hocam pil tüketimi için bir günü zor çıkarıyorum çünkü ?

en fazla fayda sağlayan extreme seceneği. biraz kullandıktan sonra kendinize göre diğer ayarlarıda değiştirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrefegemen -- 8 Ocak 2012; 17:04:19 >

• cevaplar için sağolun arkadaşlar iyiden iyiye kafama yatmaya başladı neo
  • quote:

Sitemim size değil hocam yanlış anlamayın. Konu açılmasına gerek yok çünkü yüzlerce telefon konusu var şu forumda ve herkes o konu başlığından bilgi alışverişi yapıyor. Sizinki sadece bir öneri sitem değil :)

Yanlış anlasıldım diye tedirgin oldum o yüzden acıklama yaptım. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Adamlar ne yapsın hep sorun hep sorun Birbirlerine muhtaçlar

Alakası yok bende ordan geldim.hatta hem n8 wave2 vardı bende.ikisinide 2 ay önce sattım o ayrı konu.ordaki muhabbet,dönen geyikler,yardimlaşma ileri düzeyde.bunu o başlıkta başı çken kişilerden biri olarak söylüyorum.hatta orası yetmemeye başlayınca facebook grubu kurduk ve şu an üye sayısı 460 kişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 8 Ocak 2012; 17:14:27 >

• İlk sayfaya Telefonunu yeni alanlar için bir rehber yapsın konuyu açan arkadaş burada soru soran kişilere ilk sayfaya bakın diyelim, sayfadaki gereksiz imzaları vs leri kaldırıp rehber oluşturmadıkça bu arkadaşların sorunlarıda sorularıda bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

İlk sayfaya Telefonunu yeni alanlar için bir rehber yapsın konuyu açan arkadaş burada soru soran kişilere ilk sayfaya bakın diyelim, sayfadaki gereksiz imzaları vs leri kaldırıp rehber oluşturmadıkça bu arkadaşların sorunlarıda sorularıda bitmez.

evet bu eeksiklik. konuyu açan arkadaş fazla ilgilenmiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkfk
    galerideki facebook fotografari sorunu icin:
    ayarlar-uygulamalar-depolama kullanimi-galeri-verileri temizle.
    oto senkronizasyonu actiginizda facebook senkronizasyonlarinin acilmamasina dikkat edin.

teşekkür ederim dostum sorun halloldu. anlamadığım olay veriler 244 kb diyo orda nerdeyse 300 resim vadı nese silindi hepsi teşekkür ederim;)
  • Donanım olarak sadece kamera farkı oldugu için ve benim fazla kulanmadıgım bi donanım oldugu için.
    Xperia Neo yerine
    Teknosadan Xperia neo V siparişi verdim.

Kullanan arkadaşlara bi sorum alacak !

Arızalı veya sorunlu olup olmadıgı konusunda nelere dikkat etmeliyim ?

Telefonu Teslim aldıgımda ilk olarak neleri kontrol etmeliyim ?

işlemcisi rami ekran kartı gibi şeylerin saglamlıgını kontrol edebiliyormuyuz ?

ölü piksel gibi sorunları nasıl test ederim ?

yada bilmedigim başka kontrol etmemiz gereken neler vardır ?

Kullanmış ve tecrübe edinmiş arkadaşlarımın tavsielerini bekliyorum...

Daha önce ANDROİD deneyimim olmadı en iyi olmazsa olmaz uygulamalar hangileridir ?
    özelikle tel. kontrolü için olan uygulamalar ve navigasyon için uygulama tavsileriniz varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikonx -- 8 Ocak 2012; 18:35:08 >
  • beyler neo biraz ağır gibi yoksa bana mı öyle geliyor yoksa önce ki telim se w880 ondan mı öyle hissediyorum

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

72 gr w880 neo 126 gr
  • Xperia Neo ile beraberinde gelen 8 gb hafiza dahili [internal] olarak mi geliyor? Yani o hafizanin uzerine hafiza karti takabiliyor muyuz yoksa onu cikararak mi yukseltmemiz gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.