Yüzbaşı
15 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 74 (Bu ay: 0)
361465 Gün Cezalı
356912 gün 19 s. 35 dk. kaldı
Gönderileri
öğrenci evindeyim arkadaşlar. bizim elemanlar eve kızları getirmişler. kankaları falan galiba. şu anda oturma odasında laga luga yapmaya başladılar. biri diyor yemek yapalım, biri diyor içelim öyle gidiyor yani. şimdi ben de asosyal bir varlık olarak odamdan onlara kulak misafiri oluyorum. yanlarına gitmeye utanıyorum. odama aknaz peyniri, ekmek falan aldım. tişimi tutuyorum. özgüven depolayıp yanlarına gidip onlara neler yapmalıyım? kızların üstlerine uçsam falan nasıl olur. böyle eksantrik seçenekler sunar mısınız? yardım pls
merhaba arkadaşlar. şu anda ayaklarım çok güzel kokuyor. 5 gündür yıkamıyorum ve o muazzam kokuya ulaşmış durumdayım. ayaklarımı yakın mesafeden koklayınca o kadar da güzel gelmiyor. yatmadan önce 5 günlük çoraplarımı koklayıp yatacağım. unutmayın ki herkesin kendi ayak kokusu sadece kendisine güzel gelir ve de ben bunun keyfini çıkartıyorum.
SİZSİZ BOĞAZIMDAN GEÇMEDİ. ÜSTÜNE MAYDANOZ DA ATIYORUM HA

fm 2011 için yabancı sınırlaması olmayan ligler hangileri acaba?
müdür bey oyunda acil bir bag oldu ne yapcaz
win 7'de net framework 3.5 dahil diye biliyorum. fakat versiyonu yükseltmek istiyorum. acaba final sürümü hangisidir. link ile verebilir misiniz
sevgi ne güzel şey degil mi? tanrı'nın bize verdiği en güzel hediye, hiç olmadık zamanda içimize alev gibi
düşen dünyadaki en güzel duygu bence. hayatın gerçek anlamı değil mi? sadece sevgili anlamında söylemiyorum, bütün sevdiklerimizin kıymetini bilmeliyiz. çünkü onları ne zaman kaybedeceğimizi bilemeyiz ki. onları ne kadar çok sevdiğimizi söyleyecek şansımız olmayabilir. sevgi dedim de aklıma ne geldi biliyor musunuz? geçenlerde başımızdan bir olay geçti. aylarca beraber olduğum bir sevgilim vardı, gözümden bile sakındığım. o kadar güzel bir kızdıki anlatamam. deli gibi kıskanıyordum. hiçbir arkadaşıma tanıştırmadım onu. bir gün evde oturuyorduk, o mutfaktayken ben hayatta hiç yapmadğım bir şeyi yaptım ve onun telefonundaki mesajları okudum. bir de ne göreyim dersiniz. "aşkım cumratesi saat 2de kadıköy iskelesinde buluşalım mı?" diyen bir mesaj. keşke okumasaydım. tabii saat 2de ben de oradaydım. aman allahım gözlerime inanamadım. hayatta en çok sevdiğim ve yıllardır aynı sahneyi paylaştığım Ozan, beni onunla aldatmıştı. yemin ederim beynimden vurulmuşa döndüm. kısacası ayrıldık. duydum ki 20 gün sonra onu da terk etmiş. bizim semtte küçük bir meyhane var. orada gördüm Ozan'ı. dertli dertli içiyordu. gözleri dolu dolu kadehimi kaptığım gibi oturdum yanına ve ona dedim ki...
oyun oynamak amaçlı max 140 TL ye 1 gb 128 bit f/p bakımından ekran kartı önerir misiniz?

amacım güncel oyunları mediumda akıcı bir şekilde 25 fps altı olmayacak şekilde oynamak

VTX3D HD4670 GDDR3 nasıl kartır?
Epox EP-MGF6100-M model anakartım var ve herhangi bir AMD çift çekirdek ile uyumlu, sorunsuz bir şekilde çalışabilir mi?

ve anakart pci exp mi yoksa agp mi? bunları nasıl öğrenebilirim?
o kadar üzgünüm ki elim ayağım titriyor şu anda. tv nin kumandasını bozdum ne yapacağım? oyuncaklarımı istiyorum anneeaaaa, karnım aç anneeaaa ekmek arası yap
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 12 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.195
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 3.051 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.