Yüzbaşı
12 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 130 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba excalibur g770 model laptop aldım, üstünde 240 GB ssd var ekstra m2 ssd almak istiyorum sormak istedigim;
1- hangi markayı tercih etmeliyim
2 - bütün m2 modeller laptop a uyar mı
Merhaba arkadaşlar 100.000 -120.000 TL araliginda civari otomatik benzinli alinabilcek arac ne olabilir. Orta segment 2016-17 yil olabilir.
Arkadaşlar merhaba, seri 4 sahibiyim ekranı vurdum alttan ekran kırıldı.garanti bitmesine 4 ay var.

Apple aradım ekranın degısımı yapılmadığını.Niyetim garantiden değişmesi değil ama para ile bile değişimi olmadığını söylediler.

Verdikleri teklif 2000 tl verırı ısem sıfır vereceklerını soyledıler

Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım.
Arkadaşlar 70.000-75.000 bin bandında, 2011-2013 arası otomatik benzinli araç tavsiyelerinizi alabilir miyim.Mevcut araç 2006 golf fsı var otomatik. Tesekkurler
Arkadaşlar çinden kıngcam marka ıp kamera aldım kurulumu yaptım.pc içinden çıkan cd ile program kurup aynı ağa bağlı pcden izleyebiliyorum.Fakat telefondan nasıl izlerim? Bir turlu telefondan 3g/aynı wifi agından bağlı olsamda izleyemıyorum.yardımcı olabılırmısınız?ios işletim sistemli tel kullanıyorum
arkadaşlar 2006 model 1,6 fsı golf 5 var Triger zincir ve şansuman yağı degısmemıs daha once ne kadar sure ıle degısır degısmesı geldıgını nasıl anlarım ?? yardımlarınız rica olunur.
Arkadaşlar windows 10 pro 64 bit kurdum bilgisayar açılıyor yalnız 5 dk sonra ekranda yesıl kırmızı ekran cıkıyor ve pc donuyor sorun ne olabılır acbaa ?
arkadaslar ps4 neden ets similasyon oyunları cıkmıyor.
Arkadaslar İphone var İtunes şarkı atmak istiyorum bilgisyarama baglıyorum Backing Up yapıyor sonra Add files yazıyor ve bu ısımlı dosyayı atarken donuyor Processing : 20100905 23012.m4a lütfen basına gelen varsa yardım etsın
ati hd 4800 ekran kartım var ama nereye baksam 4800 en güncel driver bulmadım hd 4800 diye yok yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkr ederım
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 752
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 14.590 (Bu ay: 496)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 583 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.