|
|
Dayanamadım ve yılda 3-5 kez kullandığım DH hesabımın şifresini sifirlayarak bu yorumu yapmak istedim.
Yorumum şu ki arkadaşlar ülkece çıldırmış durumdayız, özellikle orta gelir grubu sürekli forum sitelerinde, alışveriş sitelerinde bir çılgınlık halindeyiz.Kusura bakmayın ama zengin arkadaşımlarımın evine alma gereği duymadığı 3-5 tane malzemeyi orta grubu evinde fix belediye dağıtmış gibi aynı marka aynı model olarak görüyorum. Ne oluyor bize birbirimizi mi gazlıyoruz, yoksa birileri reklamı iyi mi yapıyor. Öncelikle herkeste bir Dyson v12, v15 alma arzusu onunla yatıp onunla kalkıyoruz,ya bakıyorum Dyson alan adamın evinde daha yeni sıfır Philips en son model elektrik süpürgesi duruyor, yine aynı evde Roborock S7 var mutfağa geçiyorsun En pahalı marka ve modelde Airfryer yani değişik takıntılı bir toplum olduk. Acaba insanlar bize bunları alınca a alabiliyorlar mı diyor.Baska marka , başka model işimizi görmüyor mu . Efendim geçin en kaliteli, en uzun ömürlü muhabbetlerini. Bakin abartısız söylüyorum bu bir gerçek yukarıda saydığım markaların yeni modeli çıksın 1 sene sonra aynı adamlar onları alacaklar taksitle maksitle, yazık ediyorsunuz bence kendize, birileri sağlam pohpohluyor bazı ürünleri her yerde göre göre hepimiz kendimizi almak zorunda hissediyoruz, alınca da bir iki ay hevesini alınca hop gözümüzden düşüyor, evinde yeteri kadar olması gerektiği kadar ürün olup, gerçekten uzun ömürlü olarak bu ürünleri kullanan ve kaliteli ürünü olması gerektiği gibi uygun fiyata satın almış aileleri tenzih ediyorum ama inanın bu toplum çok değişti çok aşırı gösteriş meraklısı olduk gelin görün ki ne alırsak alalım elde var mutsuzluk elde var huzursuzluk... Herkese hayırlı yaşamlar dilerim. |
6-7 sene elektrolüx ergorapido kullandık. Led aydınlatması ergonomik yapısı hem el hem dikey süpürge olarak kullanılması 21volt li-ion bataryası, döner başlık olması vb iyidi. Süper bir çekim gücü olmasa da pratik ve iş gören bir süpürgeydi. Bu tip aletler için uzun sayılabilecek bir süre dayandı. Şarjı da 10-15 dakika civarından 7-8 dakikalara düşmüştü.
Üstelik pek kibar davranmadık iyice dolmadan pek temizlenendi bile. Bir ay önce süpürge çalışmamaya başladı. Servis batarya bitmiştir dedi 700 liradan başlar dedi. Bunun üzerine pilleri kendim değiştirmek için makineyi açtım içini temizledim pilleri ölçtüm sağlamdı. Başka güç kaynağı vb denedim arızanın kontrol kartında olduğunu tespit ettim. Pil olsa değiştirebilirdim ama kartta sorun olduğu için başka makine almaya karar verdim. Xiaomi Robot süpürgem, akıllı kamera, telefon vb. birçok cihazımız var markaya güvenim var, bugüne kadar xiaomi ürünlerinde sıkıntı yaşamadım. Ayrıca olumlu yorumlardan 1c el süpürgesi siparişi verdim. Ancak makineyi beğendiğimi söyleyemem. Tamam şarj ve güç iyi lakin makinede ergonomi problemleri var. O yuvarlak başlık çok saçma olmuş. Şöyle bir süpürge yapıp döner halı başlığı koymamak xiaomiye yakışmamış. Silindir başlık sert zeminlerde idare eder lakin halılarda iyi performans vermiyor. Bazı yorumlarda belirtildiği üzere bu başlık örnek vemrek gerekirse pirinç, mercimek vb büyüklüğündeki taneli kırıntıları sağa sola fırlatabiliyor. Shaggy halımız yok, evde çoğu yer parke ve granit karo, kalan bütün halılar kısa ve orta tüylü buna rağmen beğenmedim. Makinenin başlığı her yöne rahat hareket ediyor ancak bütün ağırlık motor yüzünden bileğe bindiği için sürmek zor. Özellikle hanımların daha çok zorlanacağını düşünüyorum. Bazı halılarda silindir başlık yüzünden adeta peşinden koşturan bir durum oluyor. Toz haznesi yine bazı yorumlarda olduğu gibi sıkışıyor, tozlar kendiliğinden dökülmüyor. 1. kademesi ses açısıdan çok başarılı. Toplamda yine de bir el süpürgesinden ziyade ağır bir oyucak havası veriyor. 1500 TL bandında garatisi şaibeli olan uzak doğu bir süpürgeden daha fazlasını beklerdim. Buna bir de halı başlığı alsak zaten fiyatı 2000 TL'yi bulacak. Amazondan aldım ama daha önce denemiş olsam bu makineyi almazdım. Roventa, hoover, arçelik veya yine elektrolüx tercih edebilirdim. Alacak olanara nacizane kullaım tecrübesi olsun. |
Burdan teknosaya selamlarım olsun , cumartesi saat 11 de , 10 çeşit süpürge var hiçbirinin şarjı yoktu. hiçbirinin fişi bile takılı değildi. bu kadar özensiz bir satış ve sunum olamaz, yazık harcadığınız personel maaşına ve kiraya. Mediamarkt : hepsinin olmasada çoğu süpürgenin şarjı vardı , deneme imkanım oldu. yorumlarım : Arçeli̇k Sd 9041 K Şarjlı Süpürge çok fazla kırılma şikayeti vardı eledim, satış sonrası şikayetler çok fazla DYSON V15 Absolute Kablosuz Süpürge , parke başlığında led var ayrıca halı başlığı var , tetik sebebiyle eledim, sürekli çalıştıramıyorsun, başlık değiştirirken sürekli parmağım tetiğe çarptı, gücü iyi ama kullanışlı bulmadım , dirsek aparatı sayesinde koltuk altlarına rahatça girer. satış sonrası şikayetler çok fazla DYSON V10 Absolute Kablosuz Süpürge , parke başlığında led var, ayrıca halı başlığı var, tetik güzel, sürekli çalışabiliyor, gücü iyi dirsek aparatı yok, koltuk altına girmediği için elemek zorunda kaldım. satış sonrası şikayetler çok fazla Tefal TY9679 X-Force Flex 8.60 Bataryalı Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge , heryerde dyson ile yarışır yazmışlar ama çekimi çok zayıf, eski tip mutfak el süpürgemiz bile bundan daha kuvvetli çekiyor. ayrıca satış sonrası şikayeti çoktu. Vestel S70 G Dikey Şarjlı Süpürge ışıklı başlığı var, çekim gücü dysonlardan düşük, tefali 2 ile katlar, başarılı ve kulletli, sürekli çalışabiliyor, düşük bütçe için bence 1 numara. Philips çekim gücü orta kalite tefalden yüksek, vestel klasmanında, koltuk altına girecek aparatı yok, Bosch 7 ve 8 serisi, çekim gücü iyi, sürekli çalışma özelliği var, çok fazla batarya şikayeti vardı , eledim , Roborock H7 deneyeceğim, Arçelik Imperium SD 9161 Go Plus Şarjlı Süpürge , henüz test edemedim çok yakında , |
hocam o paraya artık gündeliğe kadın geliyor, 1 gün temizleyip gidiyor :) ağlanacak halimize gülüyoruz ülkecek |
G10 modeli benim de dikkatimi çekmişti. Uzunca bir süredir arayış içinde olduğum için birçok farklı marka ve modelin onlarca yorum ve videolarını seyrettim. G10'da karar kılmıştım ama öncesinde birkaç soru sormak için Xiaomi Türkiye resmi distribütörü www.evofone.com'a girdim. Öncelikle müşteri temsilcisi HB,TY vb. gibi satış kanallarından satılan ürünlerin 2 yıl garanti kapsamında olduğunu söyledi, burada bir sıkıntı yok ama kendilerine ürünü yedek batarya ile birlikte satın almak istediğimi söylediğimde iş karıştı. Önce müşteri temsilcisi yedek parça satışı olduğunu ama fiyat bilgisini online kanaldan paylaşamayacağını söyledi sonrasında ise ürünün teknik servise gelmesi gerektiğini hazırlanan rapor doğrultusunda yedek batarya temin edilebileceğini söyledi. Ben konuyu iyi izah edemediğimi düşünerek sorumu biraz değiştirip tekrar sordum, dedim ki; Ürünü yedek batarya ile birlikte satın almak istiyorum, aldığım cevap yine aynı oldu. ürünün mutlaka teknik servise gelmesi gerektiği ancak ondan sonra yedek batarya temin edileceği söylendi. Şimdi eğer yedek batarya ile alamıyorsam ve daha ilk seferde böyle bir iletişim problemi yaşıyorsam ihtiyacım olduğunda karşıma ne gibi sorunlar çıkabileceğini düşünerek ve istemeyerek Xiaomi'yi eledim. Xiaomi, biri bende biri annemde olmak üzere iki adet telefonunu kullandığım bir marka. Benim tel 2 yıl annemin ki neredeyse 5 yıllık olmasına rağmen her ikisinde de en ufak bir performans kaybı olmadı, hâlâ ilk günkü gibi çalışıyorlar. Sırf bu yüzden Xiaomi markasına karşı bir sempatim var ama evofone'nun yaklaşımı beni biraz tedirgin etti. |
Bu icadı alana kadar neler çektim. Araştırmaya başlayınca işin içinden çıkamadım vazgeçtim. Aradan 2-3 ay geçti tekrar başladım inceleme videoları, yorumlar vs. 7-8 ay önce aldık da kurtulduk.
Bosch bsc612ka2 çift bataryalı modeli aldık. Aynı fiyat bandında philips vardı. İkisinin arasında kaldım. Ama bosch’ un servis ağının daa geniş olması, çıkarılabilir çift batarya olması, kullandığı bataryanın birçok bosch ürünüyle ortak olması ve bataryanın piyasada çok rahat bulunmasından dolayı en son bosch’ta karar kıldık. Bu işlerden çok anlamam. Makinenin çekim gücü kaç watt bilmem ama yaptığı iş beklentimin çok üstünde. Keşke daha önce alsaymışım. Eve aldığım en mantıklı eşya bu. Bunu aldığımızdan beri eski kablolu süpürgeyi kullanmaz olduk. Boş boş yatıyor. Ama kablosuz olan elimiz ayağımız oldu resmen. En ufak bir şeyde hemen çıkarıp süpürüyorsun o yüzden evin kirlenmesi de gecikiyor. 7-8 aylık kullanıma göre fazlasıyla memnunuz. Güzel temizliyor, kullanımı kolay, sesi çok az çıkıyor, toz haznesi çok küçük ve çıkarıp dökmesi dyson kadar pratik değil ama atla deve de değil. Bataryalar normal modda 30 dk gidiyor. Çift bataryayı da kullanırsanız 1 saat gidiyor. Ama ona rağmen 3+1 eve rahat yetiyor. Ben aldığımda 3200 liraydı şimdi kaç lira bilmiyorum ama öneririm. Dyson’a gücü yetmeyenler ya da o kadar para vermek istemeyenler için mantıklı bir seçim olur. |
Merhaba; Kayışlar elime geldi değişimini yaptım şuanda çalışıyor bir kayış değişim fiyatına 5 adet kayış aldım ve sorunum çözüldü kısa bir video yaptım umarım herkesin işine yarar. ![]() Black & Decker BHFEV362DA-QW 36 V Kablosuz Dikey Süpürge Başlık Kayış Değişimi
Arkadaşlar garantisi olduğu halde kullanıcı hatası denilen kayış tamirini size kısa şekilde anlatmaya çalıştım umarım işinize yaramıştır.
Kayış için benim ile iletişime geçebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=ZtBhwF3kENE&feature=youtu.be |
Bende de aynı sorun vardı. Süpürgeyi aldığımdan beri hiç temizlememiştik. Detaylı temizlik yapınca düzeldi. Temizlik için aşağıdakilere ve kullanma kılavuzuna bakabilirsiniz. Çoğu parça suda yıkanıyor ama bazıları yıkanmıyor. Dikkat edin. Temilzedikten sonra parçaları 24 saat güneşte kurumaya bırakmak gerekiyor. ![]() It is important to keep your #Samsung BESPOKE Jet Vacuum Cleaner in the best condition for optimal performance. Watch this detailed video to learn how to clean the dustbin, the filters and the clean station of your vacuum cleaner. If you would like any further support, or have a query related to this video, you can WhatsApp us on 1800 5 7267864.
Connect with us:
Visit Samsung Digital Service Center here: http://smsng.co/6058u7O5q
Community: http://smsng.co/6051u7O5t
Facebook: http://smsng.co/6052u7O5Q
Twitter: http://smsng.co/6053u7O5v
Instagram: http://smsng.co/6054u7O5a
To enroll under:
Samsung Student program, click: http://smsng.co/6055u7O5x
Samsung Referral program, click: http://smsng.co/6056u7O5I https://www.youtube.com/watch?si=JKtuLk5Womq9dUOz&v=KKk6tTTSW0A&feature=youtu.be |
Yorumunuzu samimi bulmuyorum. Jet modunda halıya veya zemine yapışıyor. Neye istinaden 10 yıllık bir ürünle karşılaştırma yapıyorsunuz? Ki, minimum ve orta modda bile fazlası ile yeterli emiş gücü mevcut. Hele ki önceki sayfalarda onlarca kişinin 60 ve 70 alıp memnun kaldığını göz önünde bulundursak o modellerden daha güçlü bir ürün 75e. 85 ile aralarında çok küçük fark olduğu için bunu rahatlıkla yazıyorum.
|
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiyesi
Günümüzün yoğun yaşam temposunda, ev temizliği için pratik ve etkili çözümler arıyorsanız, şarjlı dikey süpürgeler tam size göre. İşte dikkat etmeniz gereken özellikler ve bazı öneriler:
Özellikler:
En İyi Seçenekler:
Diğer Öneriler:
Şarjlı süpürgeler arasında diğer popüler seçenekler şunlardır:
İhtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun şarjlı dikey süpürgeyi seçmek için özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını dikkatlice inceleyin. Temizlik işlerinizi daha kolay ve keyifli hale getirmek için bu pratik cihazları değerlendirin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üç f -- 11 Aralık 2019; 21:37:31 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 12 Aralık 2019; 19:34:5 > |