Şimdi Ara

Şarjlı El Süpürgesi Tavsiyeleriniz? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
8
Favori
136.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rtsbora

quote:

Orijinalden alıntı: xLmNt13

quote:

Orijinalden alıntı: mchl0154

yok hocam bende arıza vermedi kullanıyorum

Benimki aldıktan 1 ay sonra arızalandı şimdi garantiye verdim. Bunun servisi farklıymış normal beyaz eşya servisi bakmıyormuş. Elektrikli el aletleri servisi bakıyormuş. Yakında servis olmadığı için telefonla servisi aradım. Daha sonra yurtiçi kargo ile ücretsiz servise gönderdim şu an bekliyorum.

Bakalım ne olacak...

Merhaba. Garanti konusu ne oldu? Sorunsuz halledebildiniz mi? Bir de ürünün çekişinden memnun musunuz? Teşekkürler.

Bu ürünün 300 lira olanı da var, 170 lira olanı da... Aradaki fark nedir, bilen var mı? (Tamam öğrendim, aküsüz modelmiş.)

garantide motor değişti ama bu seferde akü tam oturmuyor ondan sallantıda kapanıyor arka kısmına kağıt sıkıştırdım şu an bi sıkıntı yok. Çekişi çok iyi. ama çok gürültülü. birde havayı yanlardan verdiği için biraz tozutuyor. tevsiyem ev için ev modelini almanız yönünde.

• Arcelikte kampanya var. Beyaz eşya alana 19-25 aralik arasinda k6130 şarjli supurge 99 tl. Annem bulasik makinasi alirken ben de supurgeyi alicam. Dusunenlerin bilgisine
  • Arkadaşlar merhaba

Uzun süre gidebilecek, hafif temizlik için (mutfağa dökülen kırıntılar vs) iyi bir dikey şarjlı süpürge arıyorum. Mutlaka Li-ion bataryalı düşünüyorum.

Güncel modeller arasında önerebileceğiniz en iyi süpürgeler nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Güle güle kullanın.

Benim de evimde hem Electrolux hem de Hoover Athen var ama benim athen sizin ki gibi değil daha düşük bir model ama üst katta çok büyük bir alanda kullanılmadığı için sıkıntı yok. Electrolux ise alt katın tüm temizliğini yapıyor neredeyse ama onun da batarya değişim zamanı geldi sanırım çünkü şarjlı kullanım süresi 10-12 dk aralığına düşmüş. İstanbul'da süpürgeye göre şarjlı batarya üreten yerler varmış. Artık oralara soracağım.

Electrolux'un batarya nihayetinde öldü. Yenisini işçilik hariç 150.-TL'ye takıyorlar.

Hanıma sordum "yeni batarya taktırmamı ister misin" diye. Hanım "illa ki şarjlı olması gerekmez" deyince ben de aşağıda resimlerini göreceğiniz Homend 1250 dikey ama elektrikli süpürge siparişini verdim. N11'den 179.-TL'ye aldım (normal fiyatı 199.-TL ama forumdan kupon kullandım)Şarjlı değil bari en azından otomatik kablo sarsın diye düşündüm. Henüz kullanmadım fakat sorusu olan arkadaşlara 2 hafta kadar sonra bilgi verebilirim.

Teknik Özellikler
    2 Yıl Garanti Süresi
    1000W Motor Gücü
    Düşük Ses Modu
    Otomatik Kablo Toplama
    Krom Teleskopik Boru
    Kırmızı-Gri Renk
    Hız Kontrol Düğmesi
    Kauçuk Tekerlek
    5 Metre Kablo Boyu
    Kenar ve Köşe Aparatı
    Koltuk ve Döşeme Aparatı
    Park Pozisyon
    Hava Çıkış Filtresi

Katalog:http://www.homend.com.tr/Data/EditorFiles/VideoDokuman/dokumanlar/1250kilavuz.pdf

HomendServingLifeyoutube
    Homend Dustroyer 1250 Otomatik Kablo Sarmalı Dik Süpürge Tanıtım Videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=iw7DHEYcmuQ

Şarjlı El Süpürgesi Tavsiyeleriniz?

Merhaba
    üründen memnun musnuz

• makaşo kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde hanım kullanırken sordumuştum; gayet memnunmuş. Düşük seviyede bile çekişi çok güçlü, yüksek seviyede canavar gibi ama sesi de o derece artıyor yüksek seviyede.
  • arkadaşlar Black&Decker PV1825N 18V Şarjlı El Süpürgesi bu ürünü nasıl bulabilirim acaba

örnek link

www.tvshop.com.tr
    nic.tr: alan adı duraklatılmış..
    http://www.tvshop.com.tr/?urun-5067-blackdecker-pv1825n-18v-sarjli-el-supurgesi
  • upppp, çok eski kalmış tavsiyeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenwood hv190 modelini 7 yıldır kullanıyorum. Her sene bozulan şarjlı modelleri duyunca iyi ki almışım dedim.

7 yıl boyunca sadece adaptörü arızalandı. İzmirde yedek parça satan bi firmadan sipariş ettim. Devamlı şarjda durduğu için mi bilmiyorum artık sadece 1 dk kadar kullanabiliyorduk. Ve en son olarak cam hazne kırıldı.

En kötü bunun ayarında makine ne alabilirim? Ya da halen satılıyor, yine aynı modeli alsam mı?

Hv 190 ile alakalı sorunuz varsa cevaplayabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu ürün nasıldır arkadaşlar.

Black&Decker PD1420LP 14.4V/20Watt Li-ion Flexi Esnek Hortum Siklonik Sistem Şarjlı Süpürge.

340 lira indirimde .
  • Up ..

Şarjlı el süpürgesi lazım arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Li-Ion pilli el süpürgesi olarak tavsiye verebilecek olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igav

Merhaba bu ürün nasıldır arkadaşlar.

Black&Decker PD1420LP 14.4V/20Watt Li-ion Flexi Esnek Hortum Siklonik Sistem Şarjlı Süpürge.

340 lira indirimde .
    Bir senede neredeyse fiyatı ikiye katlamış.

Philips ECO FC6148/01 Li-on pilli pili dolunca şarzı kesen sistemli bu süpürgeyi düşünüyorum ama 10.8 V olması Black-deckere yönlendiriyor, 14.4 V daha güçlü...

• homend nasıl
  • Arkadaşlar, güçlü çekişi olan bir şarjlı el süpürgesi arıyorum. Islak emişi olması önemli değil, kuru amaçlı kullanacağız.
    Şu modele ne dersiniz? Başka önerisi olan var mı?
    Black&Decker PV1820L - 18V - 27 Watt
    www.hepsiburada.com
    Black&Decker PV1820L 18V/27Watt Li-ion Döner Kafa Siklonik Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/black-decker-pv1820l-18v-27watt-li-ion-doner-kafa-siklonik-sistem-sarjli-supurge-pm-evblapv1820l

Edit: Evde kedi var. Kıl-tüy için Fakir RCT-144 de öneriliyor. B/D PV1820L de kıl-tüy çeker mi kıyafetlerimizden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkelios -- 25 Haziran 2019; 0:47:44 >

• bizde rowenta'nınki var evde kuş var diye almıştık ama çeksin diye gösterilen çabayla.... sonra araba da deneyeyim dedim orda da yeterli gelmedi kuvveti, şu anda da kaldırılmış bir yerlerde de duruyor.

marka model seçerken dikkatli olun o nedenle.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.