Şimdi Ara

Elektrikli Süpürge Tavsiye-Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Süpürgemiz, 25 yıllık Arçelik, artık çalışmaz durumda yeni almanın vakti geldi.

Bütçe 400tl aranan özellikleri şunlar:
    Çekim gücü yüksek, az sesli (sesi az çıksın diye süpürmez olmasın ), hortum bağlantısı ve süpürge başlığı sağlam olsun (uzun süre yerinden çıkmasın ), hepa filtre ve ağırlıkta önemli, eğilmeden kullanmaya uygun olmalı(uzatılabilir başlık tuşlara basma kolayılığı vb.) ve yedek parçası, toz torbası, filtresi, ıvırı zıvırı kolay bulunsun istiyoruz.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi forumlar.

Edit: Bikaç gündür araştırıyorum. Ses çok sıkıntı değil sadece max. performansa > min. ses anlayacağınız. Benim bütçeme göre bulabildiklerim şunlar:

Electrolux Silent Performer Parketto ZSPPARKETT 700 Watt (Emiş gücü iyi mi?)
    Electrolux ZPF Parket Power Force
    ELECTROLUX POWER FORCE ZPFCLASSTR
    Arçelik S 4240
    Hoover TPP 2020 Pure Power
    Hoover TPP 2310 Pure Power
    Homend Deepsilence 1210 ( Fiyatı çok uygun, 50 kişi de olumlu yorumda bulunmuş.)
    FANTOM SS2400 SESSİZ
    BEKO BKS 2240 PERFORM
    Electrolux Jetmaxx Jmanimal
    Hoover Telios Plus TTE 2407

Belki kullanıyorsunuzdur, detaylı araştırmışsınızdır yorumunuz benim için değerli bu konuda. Benim gibi yararlanmak isteyen arkadaşlarda vardır sanıyorum. 270 le 400 küsür arasında değişiyor linkteki ürünlerin fiyatları, fazla eksik yönleri vardır bunları merak ediyorum, para farkına değer mi? Ne önerirsiniz.

Edit 2: Ürünü Gittigidiyordan sipariş verdim. Ürünün incelemesinde bulununan maxian' a teşekkür ederim. maxian'ın konusu
    Sizin süpürgeniz bozulmuş üzüldüm buna, Homend servisiyle durumu paylaştınız mı? Servis hizmetinde iyi olduklarını söyleyen bir marka belki çözüm sunmuşlardır/sunarlar.

Edit 3: Homend Deepsilence 1210 Elektrikli Süpürgeyi aldık.
    Ses; güç orta seviyelerde oldukça iyi , çekim gücüde hoşumuza gitti (orta üstü ve maks seviyede çok fazla kullanmıyoruz halıyı kaldırdıyor Hem ses hem çekiş yeterli seviyede.)
    3 adet ana başlık var:
    -Normal ( halı yüzeyinde daha çok kullanılıyor, sert zeminde kayması için pedalıyla fırçaları açılabiliyor fakat kendiliğinden pedal atıyor.)
    -Turbo(her yüzeyde sorunsuzca kullanılabiliyor.)
    -Yatak(yatak ve koltuk yüzeyindeki saç, tüyleri almak için)
    Genelde Turbo başlığı kullanıyoruz. Turbo ve Yatak başlıkların iç kısmındaki dönen parça çıkartıp temizlenebiliyor henüz gerek olmadı. Yardımcı başlıklarda mevcut.
    Yedek torbalı olarak geldi.
    Üst kısımda bulunan ızgaralardan hava çıkışı var hali ile biraz sıcak. Hepa filtre iyi iş çıkartıyor tozu dışarı çıkartmıyor.
    Garantisi 2 yıl, şirket sorun olduğunda garantili ürünü kendilerinin alacağını ve garanti belgesi ile uğraştırmayacaklarını söylediler.(2yıl süre içinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uko netsret -- 15 Şubat 2016; 13:05:32 >

• istediğin fiyatlarda en ideal olan su filtreli bora 5000 300tl civarı bir fiyatı var.hepa filtrede mevcut süpürgede.bizim ev de kullanılıyor annem çok memnun biraz sesi yüksek ama emiş gücü yüksek olan modellerin tamamında da ses seviyesi yüksek oluyor zaten.çok iyi birşey isteseydin dyson diyebilirdim ama 400tl bütçeni aşman gerekir.ömürlük kullanırsın.
  • bora 5000 i anneme almıştım. bir kaç aydır kullanıyorum. sanırım memnun

http://www.istanbulbilisim.com.tr/arnica-bora-5000-su-filtreli-elektrik-supurgesi-fiyati,37478.html
  • Kardeşim bütcene göre su filtreli bora 5000 alabilirsin komşu kullanıyor güzel. ama sesi orta seviye. çok iyi birşey isteseydin dyson diyebilirdim ama sen arnica bora 5000 - 4000 uygun olabilir. aralarında cok fiyat farkı yok biri 259 tl diğeri 319 tl almısken 5000 bin al ihtiyacını görür diye düşünüyorum.
  • Temizliği zor olduğu için sulu düşünmedik, toz torbalı önerebileceğiniz modeller var mı?
  • Ben de bora 5000 kullanıyorum temizliği zor ve emişi biraz düştü, düğmesi de tutukluk yapıyor. Şimdi torbalı alacağım. Arçelik Tornado Flex modelini düşünmekteyim. 1000w motor 300w emiş gücü var. İsterseniz inceleyin derim.
  • o zaman birde bu ürünü incele istersen sessiz model güc biraz düşük ama işine yaratyacaktır. dediğin özelliklerde bi makina o fiyata sanmıyorum var olduğun. bu model güzel işini görür
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/arzum-ar4001-cleanart-silence-pro-elektrikli-supurge-fiyati,182766.html
  • Temizliği zor derken, neyi kastediyorsunuz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Temizliği zor derken, neyi kastediyorsunuz arkadaşlar?

Merhaba, temizlik bittikten sonra su hazesini iyice temizlemeniz lazım. O pislikler hazne içindeki her aksama yapışıyor. Bazen elle almak gerekiyor. Biz bazı parçalarını küvette temizlemek zorunda kalıyoruz. Arasıra haznenin içini silmek gerekebiliyor. Bahçeli evi olanlar için sorun olmaz çıkarır dışarıda güzelce temizler.
  • fofer kullanıcısına yanıt
    Su haznesindeki suyu belli aralıklarla temizlemek gerekiyor daha verimli olması açısından. Haznedeki tozlar üste-yana yapışıyor temizlemek hoş olmuyor. Birde haznelerin büyük çoğunlu şeffaf olduğu için toz-kir direk gözüküyor buda benim hoşuma gitmiyor.
  • Eğer sulu süpürge almaya karar verdiyseniz yakın zamanda aldığım ve memnun kaldığım phılıps aquaaction u öneririm. Gerek malzeme kalitesi gerek emiş gücü gerekse ses seviyesi ideal. Olumsuz özelliği fırça tasarımı nedeniyle baza altına girmemesi. Sulu süpürge almaya karar verdikten sonra yaptığım incelemelerde bazı ürünlerin dış malzeme kalitesini yeterli bulmadım. Kimisinde motorun çabuk arızalandığı kimisinde boru-fırçanın çabucak kırıldığı duyumlarını aldım. İlk başta 300 tl bütçeyle başlamıştım işe yarayan, hah şunu kaçırma cihazı o frekansta yoktu. 400 e çıkardım daha sonra hepsi burada com da fiyatın 499 TL olduğunu görünce phılıps için değer deyip satın aldım. Eşim çok memnun bende kullandım ve çok sevdim. Netten fiyat araştırması yapmadan ve fiziksel olarak görmeden cihaz almayın. Bir hiper markette reyonda 600 TL olan süpürge nette 450 TL olabiliyor. Evlendiğimizde eşimin iş arkadaşları para toplayıp toz torbalı süpürge almışlardı madem geldi deyip kullandık zamanla kapağı kırıldı hortumu çıktı falan derken makine benden bu kadar dedi. Şimdi aqua actıon var mutluyuz.

• Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar su filtreli elektrik süpürgemiz bozuldu, motora su kaçmış zaten kokusundan ölüyorduk hergün temizlememize rağmen, toz torbalı vardı boschun emiş gücü düştü arkasından tozu geri dışarıya atmaya başladı. Neyse toz torbasız, hepa fitreli emiş gücü yüksek bir makina almaya karar verdik. 400-450 TL kadar bütçemiz var. Sizin uygun gördüğünüz süpürgeler varsa onlarıda yazabilirsiniz. Sizden başka kime danışalım işte. 4 süpürge yazacağım alta öncelikle onları bir değerlendirin, sizce hangisini almalıyız. Öncelik eleştirileriniz ve yorumlarınız bu 4 marka üzerine olsun daha sonra aklınızda ki markaları yazarsanız sevinirim arkadaşlar. İlginiz için şimdiden tşkler.

SAMSUNG VCC8830V3S/XTR 2200W 440W TORBASIZ
    Homend Dustbreak 1215
    Electrolux Zspcclass Toz Torbasız (bunun emiş gücü yazmıyor belli değil araştırdım yine belli değil, kimse bilmiyor :) )
    Philips 9323 Toz torbasız (bunun da emiş gücü belli değil, aynı şekilde kimse bilmiyor :) )

• Bu Homend'in Greenpiece 1208 modeli kendi sitesinde 447TL, hepsiburada'da 347TL, mediamarkt'ta ise 199TL fiyatla satılmakta. Bana hiç güven vermedi doğrusu...
  • Kirk Lee kullanıcısına yanıt
    Sepete ekledim baktım, kupon kodu falan girmedim, 228,45tl olarak gözüktü fiyat. Homend fiyatı yüksek tutup indirimi çok yapıp olması gereken fiyata satıyor anladığım kadarıyla :) Amaçlarını anlamadım doğrusu. Sık sık kupon kodlarıda ortalıkta dolaşıyor diye duymuştum. Homend Deepsilence 1210 1 ay gibi bi süredir kullanıyorum.
    Sipariş Tutarı:447,00 TL
    Kargo:4,95 TL
    İndirim:223,50 TL
    TOPLAM:228,45
  • Hoover'in athos at70 65011 toz torbalı modeli 479 TL

Arnica Terra Premium(torbalı) modeli 412 TL

En son da da Phillips FC9332 -07 torbasız yeni 480 TL ( FC 9331 den şuan daha ucuz + turbo başlık da fazlası )

arasında kalmıştım- Phillipste 60 gün içinde memnun kalmazsanız iade hakkı verdiği için Phillips FC9332 aldım.
    Deneme yaparak aldım. Çekişi iyi, malzeme kaliteli, umarım sorunsuz kullanırız..

9331 veya 9332 kullananlar var ise görüş ve tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.