Şimdi Ara

SAMSUNGLARDA ÖNEMLİ KODLAR VE UÇAK MODU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
114.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Samsung D500 D 820 D600 X700 ve diğer bir çok samsung kullanıcılarının işine yarayacak birşey..

Bu sayede yolculukta MP3 dinleyebilir, java uygulamalarınızı çalıştırabilir veya döküman okuyarak yolcuğunuzu daha da kısaltabilirsiniz...

Otobüste veya bunun gibi cep telefonunuzun zarar vereceğini düşündüğünüz mekanlarda
    artık telefonunuzu kapatmanız gerekmiyor.
    Ne yapmalıyım diyorsanız;
    1- Telefonunuzdaki sim kartı çıkartın ve telefonunuzu açın
    2- Sim kartı takın mesajını aldığınızda şunu tuşlayın: #*5737425#
    3- Ardından çıkan menuden 1 PPP UP OK,2 USB OK,2'yi yani "Seri yükleme" seçeneğini tuşlayın BU İŞLEMİ HIZLI YAPIN
    ve Telefonuzu artık kullanabilirsiniz, hayırlı olsun.

ses kayıt

#*22671# yi cep teline gir numarayı ara konuştuklarını kayıt eder kapatman için #*22672# yap kayıt biter kayotlar sesler bölümüne kayıt olur ordan dinleyebirsiniz

RADYODAN KAYIT

[b]ARKADAŞLAR X 700 VE E 250 RADYOSUNDAN TELE ÇEKİM YAPABİLİRSİNİZ NASILMI.RADYOYU AÇ SESİ HOPARLÖRE DIŞA VERSONRA GERİ ARAMA EKRANINA DÖN RADYO AÇIK KALSIN SONRA TELDEN *#22671# YAZI GELECEK EKRANA O YAZIYI KAPATMAYIN ŞUANDA RADYODAN TELE ÇEKİM YAPIYOR.ÇEKİMİ SİZ DUYAMIYORSUNUZ ÇEKİMİ KAPAT *#22672# ÇEKİM KAPA BUKADAR KOLAY GELSİN

radyo dinlerken bu kodu gir sonra hiç bir tuşa basma kapatırken kodu gir yüklenen ses sesler bölümüne yüklenecek
    FORMAT KODU
    reset kodu*2767*3855# telefon hafızsı ve mesajlae mms ve gprs ayarlarınız silinir java dünyası fotograflar videolara ve seslere birşey olmaz bu kodla
    ..::İstediğiniz Numaradan kendinize mesaj yollayin

--------------------------------------------------------------------------------

1. *#8999*8378# sifresini telefonunuza verin
    2. 6.Metin Mesaj secin
    3. 1.Mesaj Kaydet
    4. Bütün ayarlari oldugu gibi birakiyorsunuz.
    5. Telefon numarasi yazan yere istediginiz kisinin numarasini yaziyorsunuz.
    6. Data Yazan yere istediginiz mesaji yaziyorsunuz
    7. File seciyoruz ve istediginiz yere kaydediyorsunuz (standart Gelen kutusu)
    8 1Menü-2mesajlar-3mesajlarim-4(gelen kutusu)

teldeki g işareti kaybetmek

*#4777*8665# yazın gelen menüden 2. seçeneği seçip geri ye basın işaret kaybolacaktır

Telefon Bekleme modundayken (kayar kapak açıkken) *#8999*8378# yazıyoruz
    Karsınıza test modu diye menü geliyor,
    Ordan '' 2. ''donanım testine giriyorsunuz,
    Sona '' 2. '' ses ayarlarına giriyosunuz,
    '' 1. '' Normal'e giriyoruz,
    Aşağıda tuş sesi seviyesi var orayada girdikmi,
    Düzey 1 yazan yeri (bende 64 tü) orayı 0 (sıfır) yapıp kaydedip çıkıyoruz... Artık tuş sesiniz kapalı güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Ocak 2008; 2:54:40 >

• hocam yine bulmuşsun bişeyler helal olsun arka fonda çalma e250 de de wardır belki bi araştırsan hocam...
  • kesin çözüm fln deil. bu 1 yıla yakın zaman önce d600 kullananlar topiğinde verildi ve çalışmadığını gördük. farukkk yine bi topic olsun bnm olsun demişin ama malesef yalnış bilgilendiriyorsun bu sefer. istersen deiştir başlığı
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayerxp

kesin çözüm fln deil. bu 1 yıla yakın zaman önce d600 kullananlar topiğinde verildi ve çalışmadığını gördük. farukkk yine bi topic olsun bnm olsun demişin ama malesef yalnış bilgilendiriyorsun bu sefer. istersen deiştir başlığı

KONUYU DEĞİŞTİRDİM

quote:

Orjinalden alıntı: hatsepsut

d900de çalışıo teşekkürler

Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

hocam yine bulmuşsun bişeyler helal olsun arka fonda çalma e250 de de wardır belki bi araştırsan hocam...

E250 de çevrim dışı mod seçeneği olarak kullanılabiliyor.Çok faydalı

Orjinalden alıntı: emek

quote:

hocam yine bulmuşsun bişeyler helal olsun arka fonda çalma e250 de de wardır belki bi araştırsan hocam...

• ya farukn kardeş d900 de denedim silinmiyor bu kayıt

kardeş tamam da ben şeyi dedim bu mp3 arka fonda çalsa(mp3 dinlerken mesaj okuma v.s) d900 gibi onun bi ayarı varmıdır die sordum farukk a yine de çdışı modu için saol..
    quote:

Orjinalden alıntı: emek

quote:

e 250 de malesef şuanlık yok ve çok fazla inceleyemedim cihazı elime alınca incelemelere başlarım artık
    mali müşavir

kayıtı silebilirsin silinmesi lazım karta taşı sonra ordan silmeyi dene bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 29 Ocak 2007; 20:37:35 >

• usta bizim 820 lere oyun nasıl yüklenir bi söylesen söylediğin kodu yazıyorum tık yok her halde değişik bu d820 lerin hadi gözünü seveyim bide usb drive lerini nerden bulabilkirim benim bilgisayar hafıza kartını görüyo telefonu görmüyo

Orjinalden alıntı: ayberg73

usta bizim 820 lere oyun nasıl yüklenir bi söylesen söylediğin kodu yazıyorum tık yok her halde değişik bu d820 lerin hadi gözünü seveyim bide usb drive lerini nerden bulabilkirim benim bilgisayar hafıza kartını görüyo telefonu görmüyo

oyun yüklemesi anlatılıyor forumda d 820 lerdede oyun yükleme kodlar aynı

usb drıverlerini www.telpa.com.tr den tel modelini seç yükleme seçeneğinden indirebilirsin

• Teşekkürler faruk
  • arkadaşlar D500 de uçak modundaki yazanları yaptıktan sonra nasıl iptal etcez onu kartı görmüyo telefon hemen cevap verirseniz sevinirim yaskurt@gmail.com msn adresim biri yardımcı olsun lütfen...

Orjinalden alıntı: yaskurt

arkadaşlar D500 de uçak modundaki yazanları yaptıktan sonra nasıl iptal etcez onu kartı görmüyo telefon hemen cevap verirseniz sevinirim yaskurt@gmail.com msn adresim biri yardımcı olsun lütfen...

böyle bir sorun olmaz arkadaşım teli aç kapa yap hattını tak çalışacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

bu arada faruk bu format kodunun javalalra ellemediğinden emin misin?

evet eminim ben kendim bunları bizzat deniyorum
  • Hocam güzel paylaşımların için sagol..
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

bu arada faruk bu format kodunun javalalra ellemediğinden emin misin?

evet eminim ben kendim bunları bizzat deniyorum
    -Karavan
    .GALATASARAY...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.