Yüzbaşı
24 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 13 (Bu ay: 0)
Gönderileri
çok acil 2007 model bmw 520d araç arıyorum..

aracın durumuna göre 34000 euro nakit vereceğim..

dışı siyah yada beyaz renk, içi de bej deri döşeme tercih sebebidir..
evet arkadaşlar telefon faturalarımı internetten kredi kartıyla ödemek istiyorum..
yada vodafone da ki gibi cepten ilgili numarayı arayıp kredi kart bilgilerini girip fatura ödemek..
bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim..
arkadaşlar bu tv media market'de 1999ytl'ye satılıyor kdv dahil.. görünce çok şaşırdım, fiyatı çok makul geldi.. aynı tv teknosada 3399ytl'ye satılıyor 12 taksitle.. sizce bu fiyata alınır mı? yorumlarınız doğrultusunda bu akşam iş çıkışında almayı planlıyorum..
yeni taşındığım eve digiturkümü nakil yaptırdım ama apartmanda digitürk ortak çanak yok ve bende ki çanak da evin bulunduğu konumdan dolayı sinyal almıyor.. durum böyle olunca digiturkü kullanamıyorum..
2yıllık sözleşmenin bitmesine daha 1 yıl var.. elimde dcr dt9001 marka digiturk receiverı kaldı..
otomatik tarama yapınca turksat 1b ve 1c kanalları çıkıyor.. turksat 2a kanallarını bulamadım seçeneklerde, çıkmıyor..
star, trt1, fox, kanal1 ve daha bi çok kanal çıkmıyor..
yazılım atılınca düzeleceğini söyledi digiturkden gelen görevli ama hiç bir fikrim yok..

bu receiverı randımanlı olarak nasıl kullanabilirim?
arkadaşlar nokia 8800 telimin ses çıkışı az, bunu nasıl arttırabilirim.. yazılımsal bi takviyeyle halledebilir miyiz? kulağa gelen ses de çok tatmin edici değil..
özellikle dışardayken telim çaldığı zaman duymakta zorluk çekiyorum.. bu tarz bi sorun yaşayan var mı bu telde.. servise gitsem hoparlörün değişmesi bana kaça patlar.. acayip rakamlar istenirse yaptırmak yerine tel değiştirmek daha mantıklı olacak..
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar nokia 8800 telimin ses çıkışı az, bunu nasıl arttırabilirim.. yazılımsal bi takviyeyle halledebilir miyiz? kulağa gelen ses de çok tatmin edici değil..
özellikle dışardayken telim çaldığı zaman duymakta zorluk çekiyorum.. bu tarz bi sorun yaşayan var mı bu telde..
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
aracın 80000km bakımları yapılmamıştır.. triger ve baskı balata..
takas teklif etmeyin, kesinlikle düşünmüyorum.. aralık ayında askere gideceğim için fiyatta bişeyler yaparız.
araç ankara'dadır, tekliflerinizi bekliyorum.. link aşağıdadır.

http://www.sahibinden.com/peugeot_106_gti_orjinal_fabrika_cikisi!_!_!WQQaXQQ4062389WQQpXQQdisplayitem
Arabam 78500km'dedir.
Araç Ankara'dadır..
14800ytl fiyatıdır ciddi alıcılarla pazarlık yapılır.

Aracın ilk sahibiyim, 27 Nisan 1999'da Ankara Göral Otomotiv'den alınmıştır. Km'si orjinal olup, arabamda değişen ve boya mevcuttur..

(Sol kapı değişmiştir, ön tarafta ise ufak bir kazası bulunmaktadır ama motora ve şaseye sirayet etmemiştir. Muhtelif yerlerde boya olup kesinlikle komple boyalı bir araç değildir!!)

Bütün bunlara rağmen piyasadaki en temiz 106Gti'lardan biridir.. Modifiye uygulaması yapılmamış olup spor hava filtresi bile takılmamıştır. Arabamın ne kadar temiz olduğunu resimlerden de az çok anlayabilirsiniz. Arabamın motoruna ben kefilim, istediğiniz ustaya gösterebilirsiniz.

Mantıklı takas tekliflerine açığım..

Klimalı Peugeot 206 Van Hdi yada Opel Corsa Van 1.3Cdti - 1.7Dti tercihimdir.

Detay Kriterleri:

ABS Alarm Alaşımlı Jant
Elektrikli Camlar Hidrolik Direksiyon Immobiliser Klima
Merkezi Kilit Radio - Teyp Sis Farları
Sürücü Hava Yastığı
Peugeot 206 1.4hdi van mı Opel corsa 1.7dti van mı almalıyım? Peugeot 2005 model, Opel 2003 model olacak gibi..
bu iki aracın da arka koltukları ve arka camları yapılı ve ruhsata işli olması gerekiyor..
bu işe ayırabileceğim max bütçe 14000ytl..
bu iki arabanın artıları eksileri nelerdir, kullanan var mıdır?
değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim yalnış yere açtıysam da şimdiden özür dilerim. Arama yaptırdım ama soruma cevap bulamadım. beyazeşyam.com dan alışveriş yapan var mı aranızda.. şikayetvar.com sitesinde 3 şikayet var siteyle ilgili, 2si çözüme kavuşmuş. bu siteden nokia n73 almayı düşünüyorum.. Bir de cardfinansla Ocak 15'e kadar al, 6 ay sonra ödemeye başla kampanyaları bana çok cazip geldi

ne dersiniz bu konuda???

http://www.beyazesyam.com/index.php?p=list&k_id=12
Hakkında
Meslek: İnşaat, Emlak, Rent a Car..
İlgi Alanları: Deniz, Tekneler, Mimari Yapılar, Galatasaray...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 14 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 406
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 39.694 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Cep Telefonları
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.