Şimdi Ara

SAMSUNGLARDA ÖNEMLİ KODLAR VE UÇAK MODU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
114.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aposr

u600 için hiç kod ykmu yada bu kodlar u600 e olurmu

u 600 de bu özellikler zaten var
    arkadaşlar bende samsung E900 var ve bir sorunum var msj tonlarını kapattım iletim raporlarını kapattım ama genede msj gönderdiğimde msj gönderildi diye ekrana msj gönderildi diye bir ileti ile berber kısa bi ton da çıkıyo yani kısacası msj gönderdiğimde ton sesi çıkıyo buna bi çare lütfen

Orjinalden alıntı: djsedat

faruk kardeş msn adresini alabilirmiyim bu telefon için msn portalı atmışşın onu yükleyemedim üç tane site geliyo ki programla alakası yok

msn imzamda pm attım sana
    arkadaşlar benim msj ayarlarında bi sorun var msj tonlarım kapalı old.halde msj gönderdiğimde msj gönderildi diye ekrana bi yazı ile bi ton sesi geliyo bu sesi kapatabilirmiyim bide samsun cd'sini yükleyemedim usb görmüyo tlfnumu yardımcı olursanız sevinirim msn lovemy_face@hotmail.com burayada yazabilirsiniz kardeş beni ekle farukk

Orjinalden alıntı: ncnern

quote:

Orjinalden alıntı: dadash25

bari bikaç soruda ben sorayım

1- Bu telefonun muzik çalarında liste oluşturması var tamam eyvallah dedik ama 1 listeye en fazla 30 şarkı atabiliyoruz daha fazla atamıoruz bu neden, bunun başka bi ayarı filan var mı ya da başka bi ekleme yolu ?

2- Muzik çalarken menüde gezmesi yok, bunun çaresi var mı ?

3- Müzik çalarda görsel efektler var ya onları kapatması yok mu, hiç güzel durumuoda :D ilk basta çıkan play simgesi bile daha güzel :D

Ayrıca bu telefonu alacaklara bi tavsiyem var bunu almadan önce lg' nin kg200 modelini incelesinler bence...eğer kızaklı telefonlara karşı bi sempatileri yoksa o telefonu alcaklarından eminim paranız boşa gitmesin bence...
    Bu telefondan ne ayrıcalığı var diiceksiniz abim almış baktım çok çok üstün ve daha ucuz bi telefon

1- Müzik çalarken menüde gezilebilio
    2- Ses kalitesi daha güzel ve telefonun arkasında ayrıca bi hoparlör var
    3- Kamera 1.3 megapiksel
    4-Uçak modunu açmak için kodlarla uğraşmıosunuz :D

5-Ben bunu aldım pişmanım, sizde alıp pişman olmayın..........

kardeş bana kalırsa d900 aldığına pişman olma sorularına cevap vereyim

1-listeleme yaparak 4 tane liste hazırlayabiliyorsun herbiri 30 ar tane den 120 tane şarkıyı müzik calara atabiliyorsun

2- müzik calarken d900 da da menülerde gezebiliyorsun (müzik caları aç ordan ayarları sec orda müzik diğer seslerin yerine geçer acık konuma getir) artık menülerde rahatlıkla gezebilirsin

3- ne yazık ki görsel efekti kapatamıyorsun

ve ucak modu için kod yazmana gerek yok ayarlardan telefon ayarlarına gir en altta cevrimdışı modu var onu açık konuma getirdiğinde ucak modu gecmiş oluryor ve hattın kapalı konumda telefonun acık ama sana kimse ulaşamıyor

kamerasıda 3.0 mgp lg den daha iyi

ya usta ii güzel sölemişsin de benim tel e250 d900 değilki...d900 deki özellikleri biliyorum saol ....

• merhabalar uzun zamandır forumdan uzağım bir aralar d600 için data kablosu ile menü değiştirilip titreşim ve zil sesi aynı anda çalacak yazılımlar vardı ortadaki ok tuşuda menu tuşu oluyordu bununla ilgili arama yaptım bulamadım sizden ricam farukkk arkadaşım bu konuda bilgi verirmisin veya diğer arkadaşlar teşekkürler

Orjinalden alıntı: serhatok

merhabalar uzun zamandır forumdan uzağım bir aralar d600 için data kablosu ile menü değiştirilip titreşim ve zil sesi aynı anda çalacak yazılımlar vardı ortadaki ok tuşuda menu tuşu oluyordu bununla ilgili arama yaptım bulamadım sizden ricam farukkk arkadaşım bu konuda bilgi verirmisin veya diğer arkadaşlar teşekkürler

yok arkadaşım onunla ilgili bir gelişme henüz yok
  • arkadaslar ben bi abimize e 250 aldım ama telden cok az ses geliyo ve arka planda calmıyo bunlarla ilgili kodları bizimle paylasırsanız cok sevinecegim sizlerden acil cevap bekliyorum yani sadece sesi yükselt cez ve arka planda nasıl calabilir bunlar hakkında bildiklerinizi bizimle paylasırsanız cok sevinirim lütfen cevap

Orjinalden alıntı: mctoraman20

arkadaslar ben bi abimize e 250 aldım ama telden cok az ses geliyo ve arka planda calmıyo bunlarla ilgili kodları bizimle paylasırsanız cok sevinecegim sizlerden acil cevap bekliyorum yani sadece sesi yükselt cez ve arka planda nasıl calabilir bunlar hakkında bildiklerinizi bizimle paylasırsanız cok sevinirim lütfen cevap

ses yükseltme ilk sayfada anlatılıyor onu uygula yükselir ama arka planda müzik çalmak için bir kodu yok arkadaşım
    anlamadım bi türlü herşeyi çok dikkatli yaptım. heee bu arada kayıt yapmayı açan kodu 2 kere üst üste yazarsanız( ki ben yaptım farkında olmadan) kayıtı durduramıyosunuz, teli açıp kapamak gerekiyo

Orjinalden alıntı: aflage

ya kerdeş radyonun sesini açıyom kodu yazıyom sesgidiyo kayıta başlıyo ama radyo yu kaydetmiyo ki, normal mikrofondan sen ne dersen onu kaydediyo
    anlamadım bi türlü herşeyi çok dikkatli yaptım. heee bu arada kayıt yapmayı açan kodu 2 kere üst üste yazarsanız( ki ben yaptım farkında olmadan) kayıtı durduramıyosunuz, teli açıp kapamak gerekiyo

ilk sayfadakileri yap oluyor tekrar dene

Orjinalden alıntı: mortalknight

ucak modu e250 ve d900(i)de direk ayarlardan acılıo die biliorum yanlısmıyım?

doğrusun arkadaşım olmayan teller için

1. E830 da tuş sesini kapatmamız mümkünmü acaba
    2. Diğer telefonlar gibi işe yaran kodları varmı acaba
    3. Telefonun çalarken eğer çalan dosya mp3 ise ilk 3 saniyesi kısık sesli bir çözümü varmı?

teşekkür ederim ayrıca tebrik ederim saygılar
    Desktop: Intel i5 4690K CNPS10X(12cm noctua redux) - 8gb*4 Corsair Vengeance 2400mhz - ASUS Z97 PRO GAMER - 250gb Samsung 850 Evo SSD - 60gb Corsair Force SSD - 160gb Seagate Sata2 - 320gb Seagate Sata2 - 2tb Seagate sata3 - ASUS STRIX GTX1070 - AEROCOOL Xpredator - Thermaltake 1475W 80 Gold - Razer Deathadder Chroma External HDD: 1.5tb Maxtor - 2tb Seagate - 2tb WD - 5tb Seagate Laptops: Lenovo G700 8gb RAM 120gb Corsair GS SSD -- PB TJ65-DT-022TK Speakers: Logitech Z506 5.1 - Logitech G933 Amp: SONY TA-AV 581 350W TV: 46" Samsung UE46D8000YS -- 37" LG LH5000 Phone: Samsung Note 8
  • quote:

Orjinalden alıntı: delisinek

faruk seni ekledm kabl edersen çok sevinirim birşey sormak istiyorum
    ıdaki
    1. E830 da tuş sesini kapatmamız mümkünmü acaba
    2. Diğer telefonlar gibi işe yaran kodları varmı acaba
    3. Telefonun çalarken eğer çalan dosya mp3 ise ilk 3 saniyesi kısık sesli bir çözümü varmı?

teşekkür ederim ayrıca tebrik ederim saygılar

1 kareye basılı tut sessize al telefonu

2 yukarıdaki kodları dene

3 çözümü yok

• quote:

Orjinalden alıntı: hyperdrake

bırakın bu işleri ya 2 gün önce kthy uçuşunda hostesin biri telefonumu görüp o ne dedi dedim kapalı gibi oluyo bu bak çevrimdışı modu dedim. allahın abidik kubidik dik saçlı koca popolu salak hostesi eline aldığı güzelim telefonumu kapatıp koltuğun üstüne fırlattı vede kemere çarptı telefonum. yani bu dünyada bu kadar öküz kıt varken uçak modu kim biz kim arkadaşlar.
    not: bu olay kthy firması uçuşunda yaşandı.

otobüsle yolculuk yaparken basıma en cok bunun gelmesinden korkuyorum:Dvalla öle bişey olur 1 dk deyip kartı cıkarıp eline verip kullanmayı düşünüyorum tabi dahada salaklık yapıp olmaz öle kapat demesi karsısında napacağım bilemem

ses kayıt kodu verılmıs ama sadece bır defaya mahsuz kayıt yapıyor #*22671#
    ben bunu yapılan her telefon gorusmesını kayıt edıyor sandım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.