Şimdi Ara

SAMSUNGLARDA ÖNEMLİ KODLAR VE UÇAK MODU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
114.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 1ree

e200 de telefonda gorusurken o gorusmeyı kayıt yapmak ıcın acaba hangı tusa basılıyor yada nasıl kayıt yapılıyor

ses kayıt kodu verılmıs ama sadece bır defaya mahsuz kayıt yapıyor #*22671#
    ben bunu yapılan her telefon gorusmesını kayıt edıyor sandım

ilk sayfada detaylı anlattım yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: iversonfan

d840da da varmı bu olay?

denemen lazım
  • yaaa ben 30 ar 30 ar listelemek istemiyorum d900i yi hepsini çalsın istiyorum bu neden olmuyor 1 gb kart var ama sadece 30 tane müziki mi koyacam oraya hem listelerken hangisini nereye koydum şaşırırız bre dostlar onun için nokia gibi sony ericsson gibi neden olmuyor bu telefonu alalı 1 hafta oldu iş bilenler için berbat bir telefon.
  • Evet ne yazıkki listeliyorsun.hepsini birden dinleme şansın yok.samsung yeni modellerinde cok saçmaladı malesef.bende bir samsung uzmanı olarak bu durumlardan şikayetçi olup sony ericsona k 790 a geçtim cok memnunum telden.

Orjinalden alıntı: serhatok

teşekkür ederim

önemli değil arkadaşlar

2. *#1111# S/W Version
    3. *#1234# Firmware Version
    4. *#2222# H/W Version
    5. *#8999*8376263# All Versions Together

bu kodlar tüm samsung modelleri için geçerli midir?
    forumu biraz karıştırırken karşıma çıktı bunlar.
    H/W version ne? S/W version ne?
    acil cevaplarsanız sevinirim...

Orjinalden alıntı: sungur 13

quote:

2. *#1111# S/W Version
    3. *#1234# Firmware Version
    4. *#2222# H/W Version
    5. *#8999*8376263# All Versions Together

bu kodlar tüm samsung modelleri için geçerli midir?
    forumu biraz karıştırırken karşıma çıktı bunlar.
    H/W version ne? S/W version ne?
    acil cevaplarsanız sevinirim...

bunlar telefonun yazılım bilgileri çokta önemli değil çünkü samsung yazılım yenilemeye gitmiyor kullanıcılarınada bu imkanı sunmuyor

• FORMAT KODU
    reset kodu*2767*3855# telefon hafızsı ve mesajlae mms ve gprs ayarlarınız silinir java dünyası fotograflar videolara ve seslere birşey olmaz bu kodla

Arkadaşlar 3 aylık samsung e 250 telefonuma dizüstünden senkronizasyon yaparken görevler menüsü kilitlendi. Görevler menüsüne ulaşmaya çalıştığımda ise "servis kullanılamıyor" mesajı vermeye başladı. yani servislik oldu. ancak, servise götürsem kimbilir kaç gün sonra geri verirler telefonu. o yüzden ben de her zamanki dostum olan donanım habere bi bakayım dedim ve işin uzmanını buldum Faruk arkadaşımla bir iki PM den sonra işi çözdü. şu format kodu kesinlikle süper. tel sıfıra döndü. görevler menüsünün gelmesinin yanısıra, bir sürü gereksiz ayarlam da geri alındı. muhtemelen serviste de aynı şey yapılacaktı zaten. Faruk arkadaşıma binlerce teşekkür. bu kodları hayatta bulamazdım valla. sağolasın faruk. Şimdi de biraz şu duvar kağıdı ve java oyunlar olayına gireyim bakayım. Bişi olursa da hiç sorun değil artık formatla gitsin süper yaww

Haa aman yedeklemenizi yapmayı unutmayın, çünkü sadece bellek kartındaki veriler kalıyor, telefona kayıtlı ne varsa siliniyor haberiniz olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: viciasativa

FORMAT KODU
    reset kodu*2767*3855# telefon hafızsı ve mesajlae mms ve gprs ayarlarınız silinir java dünyası fotograflar videolara ve seslere birşey olmaz bu kodla

Arkadaşlar 3 aylık samsung e 250 telefonuma dizüstünden senkronizasyon yaparken görevler menüsü kilitlendi. Görevler menüsüne ulaşmaya çalıştığımda ise "servis kullanılamıyor" mesajı vermeye başladı. yani servislik oldu. ancak, servise götürsem kimbilir kaç gün sonra geri verirler telefonu. o yüzden ben de her zamanki dostum olan donanım habere bi bakayım dedim ve işin uzmanını buldum Faruk arkadaşımla bir iki PM den sonra işi çözdü. şu format kodu kesinlikle süper. tel sıfıra döndü. görevler menüsünün gelmesinin yanısıra, bir sürü gereksiz ayarlam da geri alındı. muhtemelen serviste de aynı şey yapılacaktı zaten. Faruk arkadaşıma binlerce teşekkür. bu kodları hayatta bulamazdım valla. sağolasın faruk. Şimdi de biraz şu duvar kağıdı ve java oyunlar olayına gireyim bakayım. Bişi olursa da hiç sorun değil artık formatla gitsin süper yaww

Haa aman yedeklemenizi yapmayı unutmayın, çünkü sadece bellek kartındaki veriler kalıyor, telefona kayıtlı ne varsa siliniyor haberiniz olsun.

rica ederim arkadaşım

• Faruk ben kendime mesaj gönderme olayını yapmaya çalıştım fakat olmuyo. Tlefonum D880. Kodu giriyorum fakat bişey çıkmıyo. Ardından yes e basıyorum yapılmadı diyo. Bana yardımcı olurmusun?

Orjinalden alıntı: hyperdrake

bırakın bu işleri ya 2 gün önce kthy uçuşunda hostesin biri telefonumu görüp o ne dedi dedim kapalı gibi oluyo bu bak çevrimdışı modu dedim. allahın abidik kubidik dik saçlı koca popolu salak hostesi eline aldığı güzelim telefonumu kapatıp koltuğun üstüne fırlattı vede kemere çarptı telefonum. yani bu dünyada bu kadar öküz kıt varken uçak modu kim biz kim arkadaşlar.
    not: bu olay kthy firması uçuşunda yaşandı.

zaten boeing 737 mi ne kullanıyorlar.koltuk araları yok neredeyse.dizim burnumda gidiyorum istanbula kadar.yani o 1.30 saat geçmek bilmiyor yav.hani demiyorlar mı birde can yelekleri koltuğunuzun altındadır diyeyahu kardeşim eğilebilsem alırım can yeleğini ama masayı açana kadar şekilden şekile giriyorum ne can yeleği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 12 Mayıs 2008; 15:15:43 >

• Hocam bu kızağı kaydırırken çıkan seslere başka sesler ekleyebiliyormuyuz

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

Hocam bu kızağı kaydırırken çıkan seslere başka sesler ekleyebiliyormuyuz

malesef eklenmiyor

G600... Yan taraftaki ses tuşları çalışmıyordu. Sanırım kardeşim bir şeyler yüklemeye çalışmış ( ses seviyesini yükseltme). Yan tuşlar sesi kısmıyor sadece en düşük seviyede (-) tamamen sesi kapatıyordu.

Samsung kullanmadığım için bilmiyordum. Yukarıdaki kodu girince tel düzeldi. Teşekkürler

edit: Güvenlik kodunu bilmiyordum

Bir Samsung üyesi daha...

farukkk !!! Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 6 Ağustos 2008; 12:58:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: inanki

FORMAT KODU
    reset kodu*2767*3855#

G600... Yan taraftaki ses tuşları çalışmıyordu. Sanırım kardeşim bir şeyler yüklemeye çalışmış ( ses seviyesini yükseltme). Yan tuşlar sesi kısmıyor sadece en düşük seviyede (-) tamamen sesi kapatıyordu.

Samsung kullanmadığım için bilmiyordum. Yukarıdaki kodu girince tel düzeldi. Teşekkürler

edit: Güvenlik kodunu bilmiyordum

Bir Samsung üyesi daha...

farukkk !!! Teşekkürler

rica ederim arkadaşım

• ya kardeş paylaşım için saol ben radyodan ses kaydetmeye çelıştımda olmadı verdiğin şifreyi giriyorum fakat
    yazı falan çıkmıyo kaydetmiyo ...
    telefon E 250 acaba bunda işe yaramıyo mu...
    saol şimdiden...

Orjinalden alıntı: karayel49

..::İstediğiniz Numaradan kendinize mesaj yollayin
    acaba karşı tarafın kontörü gidiyomu bide numara turkcel vodafon falan fark eder mi ???
    saol şimdiden...

kontör gitmiyor arkadaşım

radyodan şarkı kaydetmeyi dene versiyondan olabilir kaydetmemesi kodların hepsi denenmiştir e250 yede uyumludur
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.