|
Bazı araçlara takip sistemi, kamera ve acil durum butonu zorunluluğu getirildi

-
-
Editör sanırım herkes ezbere C nedir sayacak sanmış. Sayamayanlar için:
Bu listenin “C” kısmında genellikle şu tip araçlar yer alıyor:
Yolcu taşımaya mahsus ticari araçlar (ör. minibüs, midibüs, otobüs)
Okul servis araçları
Taksi ve dolmuşlar
Bazı özel amaçlı ticari taşıtlar (ör. turizm taşımacılığı yapanlar)
-
Martı otomobilleri de dahil mi?
-
Esnaf ve devletimize yeni UTTS hayırlı olsun, 10 dolarlık malzemeyi, montaj ve vergi ile 1000 dolara satarlar artık. Win win olayı. Burada kaybeden araç sahipleri.
-
haber yapayım derken milleti heyecelandırmak marifet zannediliyor
-
Editör; senin yazacağın haberi ......
-
Başına " Ticari " yazmayıp, neredeyse tüm haber siteleri bu şekilde " clickbait " başlık atmış. Yıl 2025 ve hala bu ucuz numaralara başvuruluyor.
-
Ön arka kamera bence her araçta bulunmalı ve kayıtlarda delil olarak davalarda geçerli olmalı. Trafik ülkemizde savaş alanı gibi oldu. Önlem almak şart.
-
-
Bence de , o kadar çok kaza yapmamıza sebep olacak şeyler oluyor ki trafikte. Birde bunları hızlıca şikayet edebileceğimiz bir yer olsa bu kafar kötü trafik olmazdı .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
admin C nedir ne bilsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim uyuşuk ve aylak millete zor geliyor 2 dakika internetten C listesine bakmak. Editöre çemkiriyorlar.
-
Haber başlığını bile forum kullanıcıları sizlere öğretecekse. Siz editör değil "Troll" olursunuz.
Atılan başlık.
Araçlara takip sistemi, kamera ve acil durum butonu zorunluluğu getirildi
Atılması gerek başlık
"Ticari" araçlara takip sistemi, kamera ve acil durum butonu zorunluluğu getirildi
Yallah şimdi editörlük öğrenmeye.
-
Clickbait'çi editör. Yani şu ucuz numaralara gerek var mı gerçekten? Sabah gazetesi misiniz siz?
Yemin ediyorum şunları görünce acayip rahatsız oluyorum, ne halleri varsa görsünler diyorum. Sırf alışkanlıktan siteye giriyorum.
-
Bilmediğinden değil ki hocam, dandik haberi click alsın diye yapıyor.
-
Bu nasıl mantık? Haber okurken başka yere haberin detayını okumaya mı gidelim diyorsun?
Editöre zor gelmiş, okuyucuya zor gelmesi çok normal bence.
-
Böyle böyle soğutuyorsunuz forumdan. Dh saçma sapan bir haber sitesi olma yolunda ilerliyor bakalım...
-
Metin aman ha dikkat’et bu Dh ergenleri seni yolda görse döverler.
-
süzgeç kullanın siz de ağalar, beğenmediğiniz editörleri bloklayin geçin..daha az saçma haber okumuş olursunuz..ben öyle yapıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öğrencilikte, bir firmada şoförlük yaparken rotadan 85km kadar çıkıp askerlik yapan arkadaşımı ziyaret etmiştim. 2 ay 7 günlük canter kariyerim işten atılmayla sonuçlandı :D her kamu aracında olması gereken bir sistem
Editör sanırım herkes ezbere C nedir sayacak sanmış. Sayamayanlar için:
Bu listenin “C” kısmında genellikle şu tip araçlar yer alıyor: Yolcu taşımaya mahsus ticari araçlar (ör. minibüs, midibüs, otobüs) Okul servis araçları Taksi ve dolmuşlar Bazı özel amaçlı ticari taşıtlar (ör. turizm taşımacılığı yapanlar) |
Başına " Ticari " yazmayıp, neredeyse tüm haber siteleri bu şekilde " clickbait " başlık atmış. Yıl 2025 ve hala bu ucuz numaralara başvuruluyor. |
haber yapayım derken milleti heyecelandırmak marifet zannediliyor
|
Haber başlığını bile forum kullanıcıları sizlere öğretecekse. Siz editör değil "Troll" olursunuz.
Atılan başlık. Araçlara takip sistemi, kamera ve acil durum butonu zorunluluğu getirildi Atılması gerek başlık "Ticari" araçlara takip sistemi, kamera ve acil durum butonu zorunluluğu getirildi Yallah şimdi editörlük öğrenmeye. |
Editör; senin yazacağın haberi ......
|
Clickbait'çi editör. Yani şu ucuz numaralara gerek var mı gerçekten? Sabah gazetesi misiniz siz?
Yemin ediyorum şunları görünce acayip rahatsız oluyorum, ne halleri varsa görsünler diyorum. Sırf alışkanlıktan siteye giriyorum. |
Bilmediğinden değil ki hocam, dandik haberi click alsın diye yapıyor.
|
Ön arka kamera bence her araçta bulunmalı ve kayıtlarda delil olarak davalarda geçerli olmalı. Trafik ülkemizde savaş alanı gibi oldu. Önlem almak şart.
|
Bence de , o kadar çok kaza yapmamıza sebep olacak şeyler oluyor ki trafikte. Birde bunları hızlıca şikayet edebileceğimiz bir yer olsa bu kafar kötü trafik olmazdı . |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X