Şimdi Ara

SAMSUNGLARDA ÖNEMLİ KODLAR VE UÇAK MODU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
114.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben yaptım ama olmadı bende d820 var yaptım ama hala tuş sesi açık.
    S4 league
    Metin2
  • quote:

Orijinalden alıntı: viciasativa

FORMAT KODU
    reset kodu*2767*3855# telefon hafızsı ve mesajlae mms ve gprs ayarlarınız silinir java dünyası fotograflar videolara ve seslere birşey olmaz bu kodla

Arkadaşlar 3 aylık samsung e 250 telefonuma dizüstünden senkronizasyon yaparken görevler menüsü kilitlendi. Görevler menüsüne ulaşmaya çalıştığımda ise "servis kullanılamıyor" mesajı vermeye başladı. yani servislik oldu. ancak, servise götürsem kimbilir kaç gün sonra geri verirler telefonu. o yüzden ben de her zamanki dostum olan donanım habere bi bakayım dedim ve işin uzmanını buldum Faruk arkadaşımla bir iki PM den sonra işi çözdü. şu format kodu kesinlikle süper. tel sıfıra döndü. görevler menüsünün gelmesinin yanısıra, bir sürü gereksiz ayarlam da geri alındı. muhtemelen serviste de aynı şey yapılacaktı zaten. Faruk arkadaşıma binlerce teşekkür. bu kodları hayatta bulamazdım valla. sağolasın faruk. Şimdi de biraz şu duvar kağıdı ve java oyunlar olayına gireyim bakayım. Bişi olursa da hiç sorun değil artık formatla gitsin süper yaww

Haa aman yedeklemenizi yapmayı unutmayın, çünkü sadece bellek kartındaki veriler kalıyor, telefona kayıtlı ne varsa siliniyor haberiniz olsun.

kardes verdigin bilgiler icin sagolda... demissin java dunyasına bisey olmaz die bide sadece hafıza kartı kalıyo telefon hafızası silinio demissin...
    peki java dunyasındakiler telefon hafızasında olmuyomu yada kart hafızasınada atılıomu...????

• FORMAT KODU
    reset kodu*2767*3855#

Arama tuşu sapıtı üst tuşda anormalik başalmıştı hiç bir sorun yoken tel kafayı yedi bende geçenlerde yazıyı

okumuştum bir format atayım dedim nede olsa pc den alışkanlık haline geldi ve samsung d880 nasibin aldı

sorunlar düzeldi

On numara çözüm paylaşım için teşekkürler

Orijinalden alıntı: farukkk

#*22671# yi cep teline gir numarayı ara konuştuklarını kayıt eder kapatman için #*22672# yap kayıt biter kayotlar sesler bölümüne kayıt olur ordan dinleyebirsiniz

bu kodu girip yes dediğinde işlem şebeke tarafından sonlandırıldı diyor telefon,amacım görüşme kaydı yapmak...

telefon b520 hemen hemen e250 nin aynısı diyebiliriz..
    Kendi kendime gülüyorum çünkü NİHAT SIRDAR dinliyorum
  • tamamdır hallettim telefonu açıp kapatınca düzeldi teşekkürler

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orjinalden alıntı: hyperdrake

bırakın bu işleri ya 2 gün önce kthy uçuşunda hostesin biri telefonumu görüp o ne dedi dedim kapalı gibi oluyo bu bak çevrimdışı modu dedim. allahın abidik kubidik dik saçlı koca popolu salak hostesi eline aldığı güzelim telefonumu kapatıp koltuğun üstüne fırlattı vede kemere çarptı telefonum. yani bu dünyada bu kadar öküz kıt varken uçak modu kim biz kim arkadaşlar.
    not: bu olay kthy firması uçuşunda yaşandı.

Yurt İçi uçuşdamı yaşadın yada yurt dışı ucuzda bir türk firmasına ait uçakdamı bu yazarsan iyi olur

Arkadaşlar Telefonlardaki ucuz modu özelliğini uluslar arası ucuşlarda ve yabancı hava yollarına ait uçaklarda kullanabilirsiniz. Türkiyede henüz uçaklarda cep telefonlarını uçuş modu ile dahil açık tutmak ve o şekilde kullanmak yasak. O yüzden böle şeyler yaşadığınızda görevlilere değil bu yasağı koyan kişilere kızmak durumundasınız.

Ülkemizdeki mevcut yasa uçaklarda cep telefonlarının ne şekilde olursa olsun açık olarak tutulmasını yasaklıyor. Uçaklarda cep telefonu, video kamera, dvd oynatıcı ciyaz ve benzeri ürünleri kullanmak yasak.

Gerçi bu yasaya rağmen spor külüblerinin yolculuk ettiği uçaklarda bu yasaklar deliniyor nedense.

Uçaklarda yolçuluk esnasında açılan küçük bilgilendirme ekranlarında bu tür ciyazları kullanmamanız şöleniyor.

öküz çok gerçekten memlekette.

• Samsung s5233 almayı düşünyorum. Uçak modunu açınca Wi-Fi kapanıyor mu?

Modelci Aranıyor!
  • bu kodlardan, otomatik tuş kilidi süresini ayarlayan varmıdır,samsung s3310 otomatik tuş kilidi süresini artırmak istiyorumda
    oğluma ait e250 cep telefonu var ; tüm menülerine şifre koymuş zaman zaman kontrol maksatlı mesajlarını okumamız gerekiyor bu şifreyi kaldırma veya öğrenebilme durumumuz var mı . Aynı şekilde silmiş olduğu mesajları okumamız mümkün mü
    bir de telefon benim üzerime vodafon dan o na gelen mesajları benim cep telefonuma da yönlendirme gibi bir şey mümkün mü .
  • Doğubanktan Samsung 5603 S Preston aldım kaçak çıktı tekrar götürdüm yazılım attılar sanırım imei kopyaladılar sorguda ericson t10 çıkıyor çünkü 6 ay falan böyle kullandım bi 5 aydır falan kapalı duruyordu kısa sürelerle ev ahalisi çoluk çocuk tarafından kullanıldı ancak şimdi değişik sim kartlarda denememe rağmen telefon çekmiyor sim kartı taktığımda önce ful arama yapıyorum aramaıyor başka telefondan ulaşılamıyor telekomünikasyon kurumunca kilitlenmiş olabilir mi acaba telefonun tüm fonksiyonları normal olamsına rağmen neden çalışmaz yani aramaz ve aranmaz?
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.