Şimdi Ara

SAMSUNGLARDA ÖNEMLİ KODLAR VE UÇAK MODU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
114.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: malimusavir

bi de faruk bu mig33 de takılırken sürekli http bilgisi gönderilsin mi diye onun önüne nasıl geçerim???

mige girince setting e gir auto loğini of yap birde giriş yaparken tcp yi kullan yani soket bilgisini kullan http yi değil
  • Faruk helal valla
    su kendi telefonuna istenen numaradan mesaj yollama olayi nedir biraz acabilirmisin?

mesela oraya arkadasimin numarasini yazinca benim telin gelen kutusunda o numaradan gelmis gibi bir sms mi görünecek?
    x700 de oluyormu?

1. *#8999*8378# sifresini telefonunuza verin
    2. 6.Metin Mesaj secin
    3. 1.Mesaj Kaydet
    4. Bütün ayarlari oldugu gibi birakiyorsunuz.
    5. Telefon numarasi yazan yere istediginiz kisinin numarasini yaziyorsunuz.
    6. Data Yazan yere istediginiz mesaji yaziyorsunuz
    7. File seciyoruz ve istediginiz yere kaydediyorsunuz (standart Gelen kutusu)
    8 1Menü-2mesajlar-3mesajlarim-4(gelen kutusu)

*#8999*8378# yazdim ama bende 5 secenek cikti metin mesaj dyie bir sey yoktu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudKaiDo -- 14 Mart 2007; 21:38:32 >

Orjinalden alıntı: SudKaiDo

Faruk helal valla
    su kendi telefonuna istenen numaradan mesaj yollama olayi nedir biraz acabilirmisin?

mesela oraya arkadasimin numarasini yazinca benim telin gelen kutusunda o numaradan gelmis gibi bir sms mi görünecek?
    x700 de oluyormu?

1. *#8999*8378# sifresini telefonunuza verin
    2. 6.Metin Mesaj secin
    3. 1.Mesaj Kaydet
    4. Bütün ayarlari oldugu gibi birakiyorsunuz.
    5. Telefon numarasi yazan yere istediginiz kisinin numarasini yaziyorsunuz.
    6. Data Yazan yere istediginiz mesaji yaziyorsunuz
    7. File seciyoruz ve istediginiz yere kaydediyorsunuz (standart Gelen kutusu)
    8 1Menü-2mesajlar-3mesajlarim-4(gelen kutusu)

*#8999*8378# yazdim ama bende 5 secenek cikti metin mesaj dyie bir sey yoktu :(

EVET AYNEN ÖYLE

• Orjinalden alıntı: farukkk

RADYODAN KAYIT

[b]ARKADAŞLAR X 700 VE E 250 RADYOSUNDAN TELE ÇEKİM YAPABİLİRSİNİZ NASILMI.RADYOYU AÇ SESİ HOPARLÖRE DIŞA VERSONRA GERİ ARAMA EKRANINA DÖN RADYO AÇIK KALSIN SONRA TELDEN *#22671# YAZI GELECEK EKRANA O YAZIYI KAPATMAYIN ŞUANDA RADYODAN TELE ÇEKİM YAPIYOR.ÇEKİMİ SİZ DUYAMIYORSUNUZ ÇEKİMİ KAPAT *#22672# ÇEKİM KAPA BUKADAR KOLAY GELSİN

radyo dinlerken bu kodu gir sonra hiç bir tuşa basma kapatırken kodu gir yüklenen ses sesler bölümüne yüklenecek

valla kardeşim olmadı bu yaf. dediğin gibi yaptım. kodu yazınca hiç bişey olmuyo. normal arama ekranında kalıyo. hiç bi yazı felan çıkmıyo?????

• Orjinalden alıntı: demirkandemir

Orjinalden alıntı: farukkk

RADYODAN KAYIT

[b]ARKADAŞLAR X 700 VE E 250 RADYOSUNDAN TELE ÇEKİM YAPABİLİRSİNİZ NASILMI.RADYOYU AÇ SESİ HOPARLÖRE DIŞA VERSONRA GERİ ARAMA EKRANINA DÖN RADYO AÇIK KALSIN SONRA TELDEN *#22671# YAZI GELECEK EKRANA O YAZIYI KAPATMAYIN ŞUANDA RADYODAN TELE ÇEKİM YAPIYOR.ÇEKİMİ SİZ DUYAMIYORSUNUZ ÇEKİMİ KAPAT *#22672# ÇEKİM KAPA BUKADAR KOLAY GELSİN

radyo dinlerken bu kodu gir sonra hiç bir tuşa basma kapatırken kodu gir yüklenen ses sesler bölümüne yüklenecek

valla kardeşim olmadı bu yaf. dediğin gibi yaptım. kodu yazınca hiç bişey olmuyo. normal arama ekranında kalıyo. hiç bi yazı felan çıkmıyo?????

NASIL OLMAZ ARKADAŞIM TELEFONUN X 700 YADA E250 İSE KESİN OLACAKTIR DENE

• Orjinalden alıntı: demirkandemir

Orjinalden alıntı: farukkk

RADYODAN KAYIT

Küçük bir hata.. *#22671# yerine #*22671# yazın aynı şekilde kaydı durdurmak için *#22672# yerine #*22672# yazın..

• tek ben mi denemişim bunu yaf. kimse olmuyo dememiş. neyse sağol kardeşim. şimdi oluyo.

ama bi sorun daha var birader; aynen dediğin gibi bi yazı geliyo ekrana doğru kodu girdiğinde. ses kesiliyo ve yazı yine ekranda duruyo. ama kaydı bitirmek istediğimizde ekranda çıkan kodu girin yazın diyo kaydı durdurmak için. o kod da senin dediğin kod. yazıyorum o kodu hiç bişey olmuyo. zaten yazılmıyo bile. ama kırmıza kapama tuşuna basıyorum yazı gidiyo ama ses halen yok. kırmızıya bastıktan sonra kaydı durdurma kodunu girince kayıt duruyo ve radyo sesi gelmeye başlıyo. ama dsoyalarımda açtığın zaman kaydetmiş ama hiçbi ses gelmiyo. çalıyo aslında ama hiçbi ses gelmiyo???

Orjinalden alıntı: dadash25

ya bu 3250de çevrimdışı moda nası geçlio denedim denedim olmuo simi çıkarıp kodu giriorum sonra tel i açıp kapıorum sonrasında geçiş ypmam için ne yapmam lazım açılıştamı soruo???

ARKADAŞIM NOKIA TOPİĞİNE SORSAN DAHA İYİ OLURDU

Orjinalden alıntı: mxlove

yaw arkadaşlar bir şey soracıktım bluethott la aldığım şeyleri nasıl hafıza kartına direk almasını sağlarım.

TEL HAFIZAN DOLU İSE HAFIZA KARTINA KAYIT YAPAR YOKSA HAFIZA KARTINA DİREK KAYIT YAPAMAZSIN
  • dostum kodu girince kayıt yapıyor fakat aramaları kaydedemiyoruz var mı yapabileceğin bi güzellik bide e250 de bluetooth la cevrimiçi internete bağlan gibisinden bi şey var wireless sayesinde falan internete girebiliyoz mu acaba

Orjinalden alıntı: alpercema

dostum kodu girince kayıt yapıyor fakat aramaları kaydedemiyoruz var mı yapabileceğin bi güzellik bide e250 de bluetooth la cevrimiçi internete bağlan gibisinden bi şey var wireless sayesinde falan internete girebiliyoz mu acaba

imzamda opera mini yi kur internet için wireless gibi değil kontörlü
  • sevgili kardesim rus sitesinden verdigin oyunlardan baya bi indirdim esimin e-900 telefonuna yükledim fakat benim e-390 telefonuma yükleyemiyorum. yani bluetooth dan jad ve jar dosyalarını alıyorum ama *+9998*5282+ (+lar kare) seklinde girince bisey olmuyor. e-390 için baska bi numara sayı kombinasyonumu gireceğiz. bi yardım edersen çook teşekkür ederim.

Orjinalden alıntı: erencikefe

unuttum sormayı pardon birde e-390 ile msnde görüşmek mümkünmü cepdemsn den hem kendim için hem de e-900 için messenger indirdim her ikisinde de çalıştıramadım yardımlarını bekliyorum.

MSN ÇALIŞMASI LAZIM İMZAMDAKİ MSNİ KUR AYARKLARI DEDİĞİM GİBİ YAP

Orjinalden alıntı: erencikefe

sevgili kardesim rus sitesinden verdigin oyunlardan baya bi indirdim esimin e-900 telefonuna yükledim fakat benim e-390 telefonuma yükleyemiyorum. yani bluetooth dan jad ve jar dosyalarını alıyorum ama *+9998*5282+ (+lar kare) seklinde girince bisey olmuyor. e-390 için baska bi numara sayı kombinasyonumu gireceğiz. bi yardım edersen çook teşekkür ederim.

E 390 NA OYUN PROGRAM YÜKLEMESİNİ BİLKMİYORUM AMA FORUMDAKİLERİ BİR DENE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 31 Mart 2007; 13:52:54 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.