Şimdi Ara

şaka gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu nebiçim bi oyun oldu anlamıyorum her oyunun domine eden olaflar vladlar shenler merak ediyorum şimdi bu vladın blood lord skin i ve olaf ın legandry skin fena satıyordur shen zaten en çok skin i olan tanklardan

bu arada vladın ultisi ne ara değişti ne guzel kurtulmuştuk 6 7 ay yokru gene tam ölecekken poool ve sen pert :D

AMD 64 X2 4800+ 2.5GHZ -- BIOSTAR TF560-A2 NF560-A2 DDR2 -- adata 2x1 gb 800 mhz soğutuculu --
    palit gts 450 sonic 1 gb -- 320 gb hdd 16 mb --
    21.6 inch samsun 223bw
  • Vlad useles olaf useles shenide banla bi zahmet.Kasılmadan iş yapamicak karakterlere op demişsin vladı ez topda midde pert geri toplayamaz olafı 2 3 gank at topda veya jungle kendini toparlayamaz beyin free.

USE BRAİN NOW...

Best player TR, Korea,Ocean,West,East,BR,RS,TD,GP,Evren,Samanyolu,Void,Dünya,Ay

Bu üye 2006 dan beri dota oynamaktadır.
    Zed is hard to play
  • Abartmiyorum amops en az 1 yildir forumda herolarin op olmasindan sikayetci.Bu 1 yil icerisinde 3-4 defa demisimdir o op dedigin heroyla 10 oyun atip ss koy diye , bir kere yapti mi ? Hayir.Bazen karsidakinin daha iyi oynadigini kabul etmeli insan.
    Not:Vlad ult degismedi, damage , cooldown ayni.Bir ara damage ampf. azaldi(nerf bu).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 1 Nisan 2012; 16:29:21 >
  • Vlad çöp felan değil gayet iyi bi hero ama olaf bu ara cidden zorluyo soloda q yu atıyo slowlanıyosun sonra sana vura vura canını yarıya indiriyo sen dalsan ayrı bi dert hayatta kesemezsin kaçsan ayrı dert slowundan kaçamazsın olaf nerf yer gibime geliyo shende genelde banlanıyo ranked gamelerde

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• vlad spelll vamp aldımmı isterse lanesinde 3 kişi olsun rahat rahat farm yapıyor şu ulti yi değiştirip %15 hp cost u sildiler bence hata yaptılar ben geçen oynadım op bildiğin op lb yi middeeee ezdiğini kendim test ettim 6 lwl olduğun an kulan ultri 1 denede q furdummu adam baseye gidiyor undfarm oluyor şuan vladla lanede kapışacak swain yada belki fiddd anca blue olacak yoksa kimse kendisini kandırmasın belki 1-2-3-4 lwl lerde ezilebilir ondan sonra lanede ve oyunda op

AMD 64 X2 4800+ 2.5GHZ -- BIOSTAR TF560-A2 NF560-A2 DDR2 -- adata 2x1 gb 800 mhz soğutuculu --
    21.6 inch samsun 223bw
  • soraka ne akadr güjlü anladım ben artık ya solotop ta karşıma geldi adama tam vuruçam bi heal atıyor armoru zıplıyor ben vuruyorum o vuruyor o vuruyorum ben vuruyorum adamın %20 gitmiyor benim canım yarıdan düşük çok fazla ya op şart yani nerflememleri lazım.beynim yorumlamam bu kadar ben artık gina geldi böyle şeylerden.

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Daha dün brandle vladimir e nefes aldırtmadım.Mantık olarak ta bir şey yapamazdı zaten.Ultimi pool ile dodgelasa bile ezdim.Kasmasına izin vermemek kolay , kastıktan sonra koy karşıma tabiki bir şey yapamam.Mesele ilk levellar.Jungler ı da kötüyse bootsla başlayınca o Wota yı alması çok çok uzun sürüyor.Aldığında da laning faslı bitmiş oluyor zaten , yeterli damage ı olmuyor team fightta.
    Şaka gibi bir ülke
    5 yıl önce açıldı
    Şaka falan mı bu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Daha dün brandle vladimir e nefes aldırtmadım.Mantık olarak ta bir şey yapamazdı zaten.Ultimi pool ile dodgelasa bile ezdim.Kasmasına izin vermemek kolay , kastıktan sonra koy karşıma tabiki bir şey yapamam.Mesele ilk levellar.Jungler ı da kötüyse bootsla başlayınca o Wota yı alması çok çok uzun sürüyor.Aldığında da laning faslı bitmiş oluyor zaten , yeterli damage ı olmuyor team fightta.

Senin laning anlayışın 10dk felanmı hocam ya ? Wotayı geç revolverı alınca gayet sağlam susp. oluyo 1.2k bişey zaten 5dk da kasarsın.

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• eray aç formu benim op dediklerime tek tek bak tek tek ben ilk ryze op dedim tamamen değişti buyuk bi remake yedi ve şuan bi halta yaramayan champ.
    2 atma warmog op dedik warmog nerf yedi hala op atma %1 inmedikçe op
    3 lee op dedik 1687198798 kere nerf yedi hala op oda buyuk bi remake yemedikçe op adama sıçra 85168 dmg vur sonra geri sıçra ooıhhh valla ne guzel
    irelia op dedik 68878 nerf yedi dun gece 30-10 olan oyunu 1v5 yaparak aldı adam irelia yla hala op

bunun gibi yazdığım forumda konuları bul buraya koy emin ol %95 nerf yemiştir o zaman ben haksızmıyım ha diyeceksin

sen al oyna ben 100 e yakın champ ın olduğu oyunda neden hep 2-3 champla oynıyayım bana bunu açıklarmısın

bana gargasın ap ratio nun neden hayvan gibi olduğunu anlatırmısın yada shaco nun q su neden görunmezlik suresi uzatıldı yada shen e neden buff geldi neden taunt u attığın kişi veya kişiler %50 red dmg yada olaf 1 lwl de q ata ata kesmesi yada morde nin insan ustu ap rationu adam full ap kasıyor mordeyi kendine w attıyor 1 ignite +r skill yle adam kesiyor bumu oyun mantğı hele ki aldığı kişi ad carryse vay karşı takımın haline quadra veya penta olmaması içten değil tamam diyeceksin lanede ganklanması kolay millet artık uyandı adam alyor hayvan gibi ward ghost zaten insan gibi farm yapmıyor spell vamp tamam + rabadanon rylia game end 4v6 tf lar artık sence şimdi caitlyn balance mi hım ( oyun hayatım bouyunca bi klasın bi seçeneğin en kolay oynan champ ı caitlyn sağ click yap penta kill ) bunu takiben warwick neyse benim şuan elom (1257) o kadar pro değilim ama o kadarda bilgisiz değiliz

21.6 inch samsun 223bw

• quote:

Orijinalden alıntı: amops2

eray aç formu benim op dediklerime tek tek bak tek tek ben ilk ryze op dedim tamamen değişti buyuk bi remake yedi ve şuan bi halta yaramayan champ.
    3 lee op dedik 1687198798 kere nerf yedi hala op oda buyuk bi remake yemedikçe op adama sıçra 85168 dmg vur sonra geri sıçra ooıhhh valla ne guzel
    irelia op dedik 68878 nerf yedi dun gece 30-10 olan oyunu 1v5 yaparak aldı adam irelia yla hala op

bunun gibi yazdığım forumda konuları bul buraya koy emin ol %95 nerf yemiştir o zaman ben haksızmıyım ha diyeceksin

sen al oyna ben 100 e yakın champ ın olduğu oyunda neden hep 2-3 champla oynıyayım bana bunu açıklarmısın

bana gargasın ap ratio nun neden hayvan gibi olduğunu anlatırmısın yada shaco nun q su neden görunmezlik suresi uzatıldı yada shen e neden buff geldi neden taunt u attığın kişi veya kişiler %50 red dmg yada olaf 1 lwl de q ata ata kesmesi yada morde nin insan ustu ap rationu adam full ap kasıyor mordeyi kendine w attıyor 1 ignite +r skill yle adam kesiyor bumu oyun mantğı hele ki aldığı kişi ad carryse vay karşı takımın haline quadra veya penta olmaması içten değil tamam diyeceksin lanede ganklanması kolay millet artık uyandı adam alyor hayvan gibi ward ghost zaten insan gibi farm yapmıyor spell vamp tamam + rabadanon rylia game end 4v6 tf lar artık sence şimdi caitlyn balance mi hım ( oyun hayatım bouyunca bi klasın bi seçeneğin en kolay oynan champ ı caitlyn sağ click yap penta kill ) bunu takiben warwick neyse benim şuan elom (1257) o kadar pro değilim ama o kadarda bilgisiz değiliz

İlk cümleyi okudum , gerisini henüz okumadım (okuyacağım bunu yazdıktan sonra , editlerim muhtemelen , ryze eskiden tam tersine sadece düşük levellarda kullanılan ve 30 level da çok az seçilen (evet gayet 300 küsür winim vardı o aralar , çok az seçilirdi) bir heroydu.Şuan ise hala turnuvalarda banlanıyor , high elo larda banlanmadığı zaman seçiliyor.Şimdiki haline işe yaramaz , eski haline op demen baya ilginç bir şey.
    Gragas'ın ratio yüksek değil o kadar toplarsan , gelip brandle oriannayla falan karşılaştıracak olursan , onların daha düşük ama 4 skilli birden damage vuruyor.Gragas'ın damage vurması için saf ap kasması gerekiyor ve e ile vurursa eğer adamlara öldürülmesi aşırı kolay , kasmış bir ad carry 3 atıyor.Q skilli güzel vuruyor fakat maximum mesafeden vurmak aşırı zor , 350 movement speed le bile karşıdaki adam bir kaç kere gragas oynamışsa rahatça kaçabiliyor.Ultisi için oynanır mı ? Oynanır gayet tabi , severim gragası , ama op olmadığı kanısındayım.
    İrelia , lee sin vs için bir şey demeyeceğim , zamanında da dememiştim , gayet güçlü karakterler.İrelia şuan düzgün , artık nerfe gerek yok , ama lee sin hala güçlü çünkü gücü damage ından değil skillset inden geliyor , o atlaması , slowlaması , ultisi onu güçlü yapıyor , dengelemesi zor.
    Shen ve olafın olayı çok farklı.Onlar artık eve seviyesindeydi , kimse oynamıyordu artık , ayda 1 görülüyordu neredeyse , o yüzden böyle bir değişiklik yaptılar.Riot çalışanları turnuva oyuncularından veya high elo elemanlardan oluşmuyor , o yüzden değiştirdikten sonra insanlar test ediyor , beğenmezlerse bufflıyorlar veya nerflüyorlar.Nerf yiyebilirler.
    Morde olayına yine katılmıyorum , spell vamp alana kadar skillerinin harcadığı cost zaten karşıdaki adamın auto attack yapması kadar , resmen kendini öldürüyor.Şuan ki popüler denilebilecek tüm solo toplarla çok rahat ezebiliyorum.Topa 200 winli adam gidip karşısına 1k winli morde geldiğinde ve feedlendiğinde bende zorlanıyorum , ama böyle feedlenirse takımı sırtlayacabilecek tonla champion var.
    Cait e gelirsek.Şuan hiç bir ad steroid i olmayan tek ad carry(ashe i saymıyorum , stun + perma slowu var).Ne attack damage steroid i var , ne attack speed , ne başka bir şey.Tüm ad carryler ondan daha fazla vuruyor.Eşit derece kasmış bir ad carry onu rahatça alabiliyor.Caitlyn le hiç penta almadım , bir kere quadra aldım orada da deli gibi kasmıştım.Annie ile aynı dps itemları olsa onlada quadra alırdım o halde.
    Oldukça iddialıyım , senin op deyipte benim op değil dediğim herolardan biriyle karşıma çıkarsan pek bir şansın olmaz , çünkü hepsi çok rahat counterlanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 1 Nisan 2012; 17:21:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

eray aç formu benim op dediklerime tek tek bak tek tek ben ilk ryze op dedim tamamen değişti buyuk bi remake yedi ve şuan bi halta yaramayan champ.

İlk cümleyi okudum , gerisini henüz okumadım (okuyacağım bunu yazdıktan sonra , editlerim muhtemelen , ryze eskiden tam tersine sadece düşük levellarda kullanılan ve 30 level da çok az seçilen (evet gayet 300 küsür winim vardı o aralar , çok az seçilirdi) bir heroydu.Şuan ise hala turnuvalarda banlanıyor , high elo larda banlanmadığı zaman seçiliyor.Şimdiki haline işe yaramaz , eski haline op demen baya ilginç bir şey.
    Gragas'ın ratio yüksek değil o kadar toplarsan , gelip brandle oriannayla falan karşılaştıracak olursan , onların daha düşük ama 4 skilli birden damage vuruyor.Gragas'ın damage vurması için saf ap kasması gerekiyor ve e ile vurursa eğer adamlara öldürülmesi aşırı kolay , kasmış bir ad carry 3 atıyor.Q skilli güzel vuruyor fakat maximum mesafeden vurmak aşırı zor , 350 movement speed le bile karşıdaki adam bir kaç kere gragas oynamışsa rahatça kaçabiliyor.Ultisi için oynanır mı ? Oynanır gayet tabi , severim gragası , ama op olmadığı kanısındayım.
    İrelia , lee sin vs için bir şey demeyeceğim , zamanında da dememiştim , gayet güçlü karakterler.İrelia şuan düzgün , artık nerfe gerek yok , ama lee sin hala güçlü çünkü gücü damage ından değil skillset inden geliyor , o atlaması , slowlaması , ultisi onu güçlü yapıyor , dengelemesi zor.
    Shen ve olafın olayı çok farklı.Onlar artık eve seviyesindeydi , kimse oynamıyordu artık , ayda 1 görülüyordu neredeyse , o yüzden böyle bir değişiklik yaptılar.Riot çalışanları turnuva oyuncularından veya high elo elemanlardan oluşmuyor , o yüzden değiştirdikten sonra insanlar test ediyor , beğenmezlerse bufflıyorlar veya nerflüyorlar.Nerf yiyebilirler.
    Morde olayına yine katılmıyorum , spell vamp alana kadar skillerinin harcadığı cost zaten karşıdaki adamın auto attack yapması kadar , resmen kendini öldürüyor.Şuan ki popüler denilebilecek tüm solo toplarla çok rahat ezebiliyorum.Topa 200 winli adam gidip karşısına 1k winli morde geldiğinde ve feedlendiğinde bende zorlanıyorum , ama böyle feedlenirse takımı sırtlayacabilecek tonla champion var.
    Cait e gelirsek.Şuan hiç bir ad steroid i olmayan tek ad carry(ashe i saymıyorum , stun + perma slowu var).Ne attack damage steroid i var , ne attack speed , ne başka bir şey.Tüm ad carryler ondan daha fazla vuruyor.Eşit derece kasmış bir ad carry onu rahatça alabiliyor.Caitlyn le hiç penta almadım , bir kere quadra aldım orada da deli gibi kasmıştım.Annie ile aynı dps itemları olsa onlada quadra alırdım o halde.
    Oldukça iddialıyım , senin op deyipte benim op değil dediğim herolardan biriyle karşıma çıkarsan pek bir şansın olmaz , çünkü hepsi çok rahat counterlanabiliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_54594236/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54594236
    Bul demişsin diye biraz araştırma yapıyorum da , Nocturne'un ultisine nerf geldi sen bunu söyledikten sonra (ki sen ultisinden şikayetçi değildin) , onun ultisine nerf geldikten sonra pant ile tf e de geldi zaten , amaç ward la counterlayabilmekti.
    Ayrıca 12341241 skill blocklayabiliyor demişsin de , Noc'un shield sadece bir skill blockluyor.Dediğin gibi olsa op olurdu tabiki , mini olaf ulti 10 saniyede bir.

(Active): Nocturne creates a magical shield for 2 seconds which can block the next enemy spell that hits him. If an ability is blocked by the shield, his passive attack speed is doubled for 5 seconds. >> Next enemy spell diyor , every incoming enemy spell tarzı bir şey demiyor.

Ayrıca araştırırken ilgimi çekti , sadece LoL'de değil , tüm hayatında böylesin sanırım
    http://forum.donanimhaber.com/m_27571740/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 1 Nisan 2012; 17:30:32 >

• morde midde cidden op farm bile yapamıyorsun devamlı skill spamlıyor zaten spellwamp aldımı daha minionlara bile yaklaşamazsın
  • eray guzel anlatmısın eline sağlık ama sen kendine göre anlatmışsın genel değil bu cumleler diyorsun ben o gelirse bunla böyle yaparım ama öyle değil seni bileme ama ben olaf ı çok göruyodum oyunlarda en çok 2 bilemdin 3 maçta bir olaf geliyordu yada shen oda en az 3-4 maçta bir geliyordu mantıkta bu olmalı ozaman 100 champ ın ne mantığı var her oyunda olaf gelcekse o senin eve dediğin haliyle ben baya shen oynadım ha eve diyorsun bence eve şuan baya duzgun iyi bi player i öturuyor benim 1550 bi kankam vardı geçen gene seçti jungle gitti adamlar dunya kadar vision ward aldı orc aldı adam 32-4 bittirdi ha adam diyor ben ad eve oynıyanları anlamıyorum neden ad oynuyorlar diye neyse bana göre şuan oyundaki en dandik ap ryzeeeee offtank git mana build karşı taraf mr aldığında ryze 0000 0dmg den başka bir şey değil brand vlad swain gibilerinin yanında fısss neyse ben dediklerimi dedim ya morde vlad gibilere spelll vamp özellik vermesin yada nerf gelsin ap rationlarına bi morde %40 hpyle full hp si olan adama r yi bi vuruyor bi can %likleri yer değiştiriyor bi bakmısın senin %40 onun %100 ve bide ignite diğerleini vurmasına gerek yok

21.6 inch samsun 223bw

• quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Vlad useles olaf useles shenide banla bi zahmet.Kasılmadan iş yapamicak karakterlere op demişsin vladı ez topda midde pert geri toplayamaz olafı 2 3 gank at topda veya jungle kendini toparlayamaz beyin free.

USE BRAİN NOW...

Daha neler...Olaf hiç bir şey yapamasa bile true damage koyup durur.Vladsa ultisi sayesinde az çok iş yapar.

eray guzel anlatmısın eline sağlık ama sen kendine göre anlatmışsın genel değil bu cumleler diyorsun ben o gelirse bunla böyle yaparım ama öyle değil seni bileme ama ben olaf ı çok göruyodum oyunlarda en çok 2 bilemdin 3 maçta bir olaf geliyordu yada shen oda en az 3-4 maçta bir geliyordu mantıkta bu olmalı ozaman 100 champ ın ne mantığı var her oyunda olaf gelcekse o senin eve dediğin haliyle ben baya shen oynadım ha eve diyorsun bence eve şuan baya duzgun iyi bi player i öturuyor benim 1550 bi kankam vardı geçen gene seçti jungle gitti adamlar dunya kadar vision ward aldı orc aldı adam 32-4 bittirdi ha adam diyor ben ad eve oynıyanları anlamıyorum neden ad oynuyorlar diye neyse bana göre şuan oyundaki en dandik ap ryzeeeee offtank git mana build karşı taraf mr aldığında ryze 0000 0dmg den başka bir şey değil brand vlad swain gibilerinin yanında fısss neyse ben dediklerimi dedim ya morde vlad gibilere spelll vamp özellik vermesin yada nerf gelsin ap rationlarına bi morde %40 hpyle full hp si olan adama r yi bi vuruyor bi can %likleri yer değiştiriyor bi bakmısın senin %40 onun %100 ve bide ignite diğerleini vurmasına gerek yok

Açıkçası toplamda 30 ranked game falan oynadım 2 yılda , ilk ikisi dışında hiç birinde 1200 lerde olmadı elom , o yüzden neler yaşadığını bilmiyorum , ilk maçlarda şanslıydım.1700-2500 elo arası streamleri çok fazla izlerim ve ben onlara göre konuşuyorum , çünkü oynamayı bilen onlar.2500 elo adamların çoğu sağlam oynuyor ama 1800 eloların yarısı gayet normal seviyede oynuyorlar , öyle çok über yanları yok.Bütün bu saydığım elolarda ryze en çok seçilen karakterlerden ve morde neredeyse hiç seçilmiyor son nerften beri.Dota ve Hondada 100 hero var ama turnuvalarda hepsi seçilmiyor.Takıma uyum sağlayabilen herolar seçilir çünkü genelde.
    Ve hala cevap vermediğin bir şey var , abicim o op olduğunu düşünüdüğün herolardan herhangi biriyle bir 10-20 oyun atsana ? Cidden yani oyuna yeni başladığım zamanlar bunu ne zaman yapsam aslında o kadar güçlü olmadıklarını öğrenir , tüm zayıf noktalarını kavrardım.Ciddi diyorum , morde seni lane de ezebiliyorsa senden iyi oynuyor demektir bu.Single game değil sonuçta bu , sürekli karşına farklı rakipler geliyor , karşıya dandik bir ryze gelir , bir sonraki oyunda çok iyi oynayan bir vladimir gelir.Bu vlad op ryze up mi demek ?
    Evelyn'in son yediği nerfte resmi forumda Riot açıklama yaptı , oyundan kaldıracaktık ama oyundan hero eksilsin istemedik o yüzden oynanmayacak hale getirdik diye.Eve bana göre şuan oyunda gereğinden güçsüz olan tek karakter.Onun dışında ufak tefek farklılıklar olacaktır tabi , kimse bu tarz oyunlarda tüm karakterleri tam anlamıyla dengeleyemez.
    Ryze'ın tekrar üstüne basmak istiyorum , son bir kaç aydır oynanılan tüm turnuvalarda ryze ya ban ya pick olarak vardı.

• karşıdaki 1-2 el feedleniyor sonra sizi kesince op oluyor
    x gets feed and x op
    ben oyunda op bir champion göremiyorum
    ve not
    oynamayı bilmiyorsunuz oynamayı öğrenin
    ingilizcesi l2p
    oyunda karşınızdakilerin her el yazdığı bir şey
  • Şu an OP denilecek bir hero yok bence. Ha belki fiora oda az birşey. Eğer siz adama hayvan gibi farm verdiyseniz, daha sonra sağda solda adamı feedlemedim adam hayvan gibi vuruyor vs derseniz oda sizin suçunuz. Adamı harasslamaya calısacaksın ki hayvan gibi farmlayıp seni ezmesin.

ben şuan soloda olaf ve shen vs atacak adam göremiyorum millet kalmış op yok vs diyor :D

21.6 inch samsun 223bw
  • Belki den anladığını cidden merak ediyorum.
  • Vladla olaf kesinlikle useless bence . 2 gange bakar oyundan düşmesi . Renekton aldım daha 1 2 gün önce. Topta ne vlad ne olaf o op dediklerinden eser kalmıyor . Vladın ultisine buff gelmesi iyi oldu . En azından ulti ile 3 5 bir şey vuruyor. Yoksa bence tfde pek görevi yok. Tank desen değil offtank desen değil ap carry desen yanından geçemez ad hiç değil .Bence vladimire sağlam bir remake atılmalı ki oyuna kazandırılsın . Ben arada vladimiri alırım topta rahat edeceksem . Ondada adamı rahat rahat outfarm bırakırım ama vladda işin püf noktası ayrı . O kadar iyi oynaman lazımki oyundan düşmemek için ben o oynayışımla başka champlerde 1vs5 girmem ama girersem 3 ünü 4 ünü alırım . Vladimiri bitiren E'yi mahvetmeleri oldu . Stacklemek artık pek önemli olmuyor . Eski E skilli ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var . Olaf desende oynarken rakibi outfarm bırakmak kolay ama 2 gange ipe götürülür .
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.