Şimdi Ara

şaka gibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amops2

eray aç formu benim op dediklerime tek tek bak tek tek ben ilk ryze op dedim tamamen değişti buyuk bi remake yedi ve şuan bi halta yaramayan champ.
    2 atma warmog op dedik warmog nerf yedi hala op atma %1 inmedikçe op
    3 lee op dedik 1687198798 kere nerf yedi hala op oda buyuk bi remake yemedikçe op adama sıçra 85168 dmg vur sonra geri sıçra ooıhhh valla ne guzel
    irelia op dedik 68878 nerf yedi dun gece 30-10 olan oyunu 1v5 yaparak aldı adam irelia yla hala op

bunun gibi yazdığım forumda konuları bul buraya koy emin ol %95 nerf yemiştir o zaman ben haksızmıyım ha diyeceksin

sen al oyna ben 100 e yakın champ ın olduğu oyunda neden hep 2-3 champla oynıyayım bana bunu açıklarmısın

bana gargasın ap ratio nun neden hayvan gibi olduğunu anlatırmısın yada shaco nun q su neden görunmezlik suresi uzatıldı yada shen e neden buff geldi neden taunt u attığın kişi veya kişiler %50 red dmg yada olaf 1 lwl de q ata ata kesmesi yada morde nin insan ustu ap rationu adam full ap kasıyor mordeyi kendine w attıyor 1 ignite +r skill yle adam kesiyor bumu oyun mantğı hele ki aldığı kişi ad carryse vay karşı takımın haline quadra veya penta olmaması içten değil tamam diyeceksin lanede ganklanması kolay millet artık uyandı adam alyor hayvan gibi ward ghost zaten insan gibi farm yapmıyor spell vamp tamam + rabadanon rylia game end 4v6 tf lar artık sence şimdi caitlyn balance mi hım ( oyun hayatım bouyunca bi klasın bi seçeneğin en kolay oynan champ ı caitlyn sağ click yap penta kill ) bunu takiben warwick neyse benim şuan elom (1257) o kadar pro değilim ama o kadarda bilgisiz değiliz

ryze bir halta yaramayan champ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

eray aç formu benim op dediklerime tek tek bak tek tek ben ilk ryze op dedim tamamen değişti buyuk bi remake yedi ve şuan bi halta yaramayan champ.
    3 lee op dedik 1687198798 kere nerf yedi hala op oda buyuk bi remake yemedikçe op adama sıçra 85168 dmg vur sonra geri sıçra ooıhhh valla ne guzel
    irelia op dedik 68878 nerf yedi dun gece 30-10 olan oyunu 1v5 yaparak aldı adam irelia yla hala op

bunun gibi yazdığım forumda konuları bul buraya koy emin ol %95 nerf yemiştir o zaman ben haksızmıyım ha diyeceksin

sen al oyna ben 100 e yakın champ ın olduğu oyunda neden hep 2-3 champla oynıyayım bana bunu açıklarmısın

bana gargasın ap ratio nun neden hayvan gibi olduğunu anlatırmısın yada shaco nun q su neden görunmezlik suresi uzatıldı yada shen e neden buff geldi neden taunt u attığın kişi veya kişiler %50 red dmg yada olaf 1 lwl de q ata ata kesmesi yada morde nin insan ustu ap rationu adam full ap kasıyor mordeyi kendine w attıyor 1 ignite +r skill yle adam kesiyor bumu oyun mantğı hele ki aldığı kişi ad carryse vay karşı takımın haline quadra veya penta olmaması içten değil tamam diyeceksin lanede ganklanması kolay millet artık uyandı adam alyor hayvan gibi ward ghost zaten insan gibi farm yapmıyor spell vamp tamam + rabadanon rylia game end 4v6 tf lar artık sence şimdi caitlyn balance mi hım ( oyun hayatım bouyunca bi klasın bi seçeneğin en kolay oynan champ ı caitlyn sağ click yap penta kill ) bunu takiben warwick neyse benim şuan elom (1257) o kadar pro değilim ama o kadarda bilgisiz değiliz

ryze bir halta yaramayan champ??

Abooo bu yazıyı anca gördüm . Ne ettin be hacı . Ryze bir halta yaramaz mı diyorsun sen ? Ryze midde çoğu championu rahat ezer . Ve mid late gamede çoğu ap carryden daha sağlam olup rakibi cc manyağı yapabilir.

• Ryze ın bir halta yaramadığını neye dayanarak söyledin açıklarmısın merak ettim gerçekten amaç trollemek değil nasıl bir bakış açısıyla bakıyosun da bir halta yaramaz diyorsun?
  • bende buna tutuluyorum. sanırsın adamın rakibi 50 kere vlad olmuş 70 kere olaf olmuş da bişeyler söylüyor. rakibin vlad'i kötü kullanma ihtimali yok dimi yani adam 6300'e kıyıp vlad aldıysa kesin ocelote falandır dimi ? Arkadaşım bırakın şu işleri eğer bi champ'e iyi kötü diyeceksen kendinle kıyaslama mümkünse. Brand aldım geçen oyun ezdim lulu aldım olaf'ın gözünün yaşına bakmadım. tebrik mi edelim ne yapalım skilleri ve oynanış biçimi üzerinden yorumlama yapacaksın bana neden bi oyunda ezdiğin champ'i anlatıyorsun

olaf'ı bilmem ama vlad'ın tüm skilleri çok kullanışlı pasifi zaten diğer ap carry'lerin arasından öne geçmesine neden oluyor. Gang yeme olasılığı çok düşük. Chanelling skillerinden etkilenmiyor. Wota'dan sonra felaket bi sustain'e sahip oluyor. Diğer carryler gibi hp de kasmıyorsun wotadan sonra rabadon rush yapsan deli gibi damage vurursun. ultiyi doğru yere atmaya çalışırken cc'yle kitleyip kolayca da alabilirler. Diyeceğim şu ki vlad çok dengeli bi champ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Vladla olaf kesinlikle useless bence . 2 gange bakar oyundan düşmesi . Renekton aldım daha 1 2 gün önce. Topta ne vlad ne olaf o op dediklerinden eser kalmıyor . Vladın ultisine buff gelmesi iyi oldu . En azından ulti ile 3 5 bir şey vuruyor. Yoksa bence tfde pek görevi yok. Tank desen değil offtank desen değil ap carry desen yanından geçemez ad hiç değil .Bence vladimire sağlam bir remake atılmalı ki oyuna kazandırılsın . Ben arada vladimiri alırım topta rahat edeceksem . Ondada adamı rahat rahat outfarm bırakırım ama vladda işin püf noktası ayrı . O kadar iyi oynaman lazımki oyundan düşmemek için ben o oynayışımla başka champlerde 1vs5 girmem ama girersem 3 ünü 4 ünü alırım . Vladimiri bitiren E'yi mahvetmeleri oldu . Stacklemek artık pek önemli olmuyor . Eski E skilli ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var . Olaf desende oynarken rakibi outfarm bırakmak kolay ama 2 gange ipe götürülür .

Olaf useless değil,vlad konusunda haklısın yav.

• Hala lol e dota gozuyle bakanlar var, bu oyunu dotadan ayıran en buyuk ozellık dotadakı gıbı her heronun dengesı degıl. sen gıdıp ad carry ile mage ranged hero kıyaslıyorsan orda sana dur derım. o kıyaslamayı anca dotada yaparsın. burada classlara gore kıyaslama yapacaksın gıdıpte olaf la baska bı heroyu kıyaslarken class yani hero tarzını dusuneceksın. hero tanıtımlarındakı classlar bosa yazmıyor. mageranged, ad carry, support ranged, mage ranged gıbı... bunlar arası kıyas yapıyorsan eger lol mantıgını anlamıs degılsın.

Ha bu sıkıntıları bende yasamadım mı? elbette yasadık herkesın bı alısma surecı vardır illaki, ılk lol e basladıgım zamanlarda cok dert olmustu gercekten, dıyordum ya bu hero nıye bu kadar abartı, ama sonra bu class mantıgını kafana guzelce oturtunca anlıyorsunkı aslında lol de hero vs hero dengesı degıl, secilen takım vs dusman takım dengesı vardır. Bu da bana gore lol u dotadan ayıran en buyuk ozellık ve oyunun goruntulerı ne kadar anime yada cızgı fılmımsı olsa bıle bu nedenle tutuluyor. Dersen ki ben bireyselliğe önem verıyorum o zaman kusura bakma hocam gıdeceksın baska oyun oynayacaksın.

NOT: Elbette herkesın dusuncesıne saygılıyım ama bunlar kendı dusuncelerım, bu arada Dota ya camur attıgım falan yok yıllarımızı verdık, ama lol ile arasında da bariz farklar var, üstte anlatmaya calıstıgım bana gore en buyuk fark bu nedenle her iki oyunda kendı tarzlarında en iyisi.. Burada lol/dota tartısması yaratmak ıstemıyorum ki gerek yok cunku benım gozumde ikiside apayrı oyun ve ikisinide cok severek oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 3 Nisan 2012; 15:44:31 >

• Olaf kesinlikle useless degil... 3vs1, 2vs1 (çok rahat) alabilecek bir karakter...

nerf yemesin en sevdigim 3 hero arasinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

karşıdaki 1-2 el feedleniyor sonra sizi kesince op oluyor
    x gets feed and x op
    ben oyunda op bir champion göremiyorum
    ve not
    oynamayı bilmiyorsunuz oynamayı öğrenin
    ingilizcesi l2p
    oyunda karşınızdakilerin her el yazdığı bir şey

Op bi champ yoksa bu nerfler neye ?

Orijinalden alıntı: NDS

Olaf kesinlikle useless degil... 3vs1, 2vs1 (çok rahat) alabilecek bir karakter...

nerf yemesin en sevdigim 3 hero arasinda

eşit şartlar altında 2vs1 çok rahat alabilecek bir karakter yoktur diyorum başka birşey demiyorum

&#128150; SFF Mini Kasa &#128150;

AMD 7600x / RTX 3070 / ASRock B650E ITX / Kingston 2x16G 6000MHz / ZS A4 V2 Kasa / Lian-Li SP750

Samsung C24RG54FQU / Sennheiser Game Zero / Razer Deathadder X Hyperspeed / Logitech G910 Orion

Steam / Discord ID: crashbone / Instagram
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtcnr

quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

karşıdaki 1-2 el feedleniyor sonra sizi kesince op oluyor
    x gets feed and x op
    ben oyunda op bir champion göremiyorum
    ve not
    oynamayı bilmiyorsunuz oynamayı öğrenin
    ingilizcesi l2p
    oyunda karşınızdakilerin her el yazdığı bir şey

Op bi champ yoksa bu nerfler neye ?

onlar resmi forumda sürekli ağlayanları susturmak için yapılan işlemler yoksa nerf buff hiçbir şeyi etkilemiyor 5 damage arttırılıyor skillerde 5 mana cost düşürülüyor ne kadar yüksek bir oran o 5 mana olmasa biz ne yaparız değil mi
    not: 10 oyun oldu gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berber Conan -- 3 Nisan 2012; 17:13:21 >

Vladla olaf kesinlikle useless bence . 2 gange bakar oyundan düşmesi . Renekton aldım daha 1 2 gün önce. Topta ne vlad ne olaf o op dediklerinden eser kalmıyor . Vladın ultisine buff gelmesi iyi oldu . En azından ulti ile 3 5 bir şey vuruyor. Yoksa bence tfde pek görevi yok. Tank desen değil offtank desen değil ap carry desen yanından geçemez ad hiç değil .Bence vladimire sağlam bir remake atılmalı ki oyuna kazandırılsın . Ben arada vladimiri alırım topta rahat edeceksem . Ondada adamı rahat rahat outfarm bırakırım ama vladda işin püf noktası ayrı . O kadar iyi oynaman lazımki oyundan düşmemek için ben o oynayışımla başka champlerde 1vs5 girmem ama girersem 3 ünü 4 ünü alırım . Vladimiri bitiren E'yi mahvetmeleri oldu . Stacklemek artık pek önemli olmuyor . Eski E skilli ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var . Olaf desende oynarken rakibi outfarm bırakmak kolay ama 2 gange ipe götürülür .

Arkadaşım sen gank olayını yanlış anlamışsın gank atınca kesin ölecek diye birşey yok. Olaf, renekton gibi offtank herolara gank atınca öldürememe ihtimalin var hatta kendin bile ölebilirsin. Örneğin ben ganklere karşı heal alıyorum canımın az olmasına aldanan junglerları hep kesiyorum. Yani olafa useless diyorsan ya sonra bufftan sonra hiç oyuna girmedin ya da oyunu bilmiyorsun.

• Adam ısrarla kendisinin bir yıldan uzun süredir bu oyunda beceriksiz olduğunu anlamayı reddediyor.

Orijinalden alıntı: PhTx3

Adam ısrarla kendisinin bir yıldan uzun süredir bu oyunda beceriksiz olduğunu anlamayı reddediyor.

+1

şuan bi halta yaramayan champ sonrasını okumadım

• quote:

vlad useless, olaf useless madem böyle hiçbir rankedda kasan olaf veya vlad görmedin, ya da hepsi karşısındaki adamın hatasından mı ? useless hero diye birşey yok benim açımdan her heronun oyunda farklı bir rolü ve opsiyonu vardır

• harbi anlamıyorum burdaki arkadaşlar eski ryze aç ulti flashla atla quadra penta giderken şuanki hali rakip takımın banshee almasıyla verdiği dmg 0000000000000 nerdeyse bi brand bi morgana bi zigg yanında 0000000000000 kalıyor kendi kendinizi kandırmayın demin aldım mid e gittim morgana ezdi resmen kalkıp konuşuyorsunuz burda yazanların belki %90 1 yıldır ryze almamıştır işleri guçleri boş boş konuşmak
    offtank giden bi ap carry veridği hasar az karşı taraf az mr aldığında senin mid ap carry den eser kalmıyor 1 tane snareyle oyun bitiyorsa vay haline oyunun lux 2 kişiye snare ye sokuyor morgana taaa baseden snare attıyor zaten
    şuan oyunda 10 ap carry saysan en kötusu kesinlikle ryze dir duşun brand la gir aralarına ulti w bile vursan takıma inanılmaz yarıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 3 Nisan 2012; 17:52:11 >

AMD 64 X2 4800+ 2.5GHZ -- BIOSTAR TF560-A2 NF560-A2 DDR2 -- adata 2x1 gb 800 mhz soğutuculu --
    palit gts 450 sonic 1 gb -- 320 gb hdd 16 mb --
    21.6 inch samsun 223bw
  • senin mantığınla bakarsak cassioda kötü bir hero.ryzenin sırrı skill spamlaması.

harbi anlamıyorum burdaki arkadaşlar eski ryze aç ulti flashla atla quadra penta giderken şuanki hali rakip takımın banshee almasıyla verdiği dmg 0000000000000 nerdeyse bi brand bi morgana bi zigg yanında 0000000000000 kalıyor kendi kendinizi kandırmayın demin aldım mid e gittim morgana ezdi resmen kalkıp konuşuyorsunuz burda yazanların belki %90 1 yıldır ryze almamıştır işleri guçleri boş boş konuşmak
    offtank giden bi ap carry veridği hasar az karşı taraf az mr aldığında senin mid ap carry den eser kalmıyor 1 tane snareyle oyun bitiyorsa vay haline oyunun lux 2 kişiye snare ye sokuyor morgana taaa baseden snare attıyor zaten
    şuan oyunda 10 ap carry saysan en kötusu kesinlikle ryze dir duşun brand la gir aralarına ulti w bile vursan takıma inanılmaz yarıyorsun

Void Staff?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.