A

Binbaşı
24 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 107 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Ekran kartı için tavsiye edebileceğiniz macun varmi

arkadaşlar full limitsiz 24 mbit vdsl kulanılıyorum 8 yıllık kulandığım internet genel sorun olmadıkça sorun olmazdı

29 ağustosta burda uploadlar 2 katına çıktı 24 mb download 3 yerinede 6 mb uload oldu o günden beri inetrnetim 5 dk da bir kopuyor 100 kere 444 0 375 arıza kaydı bıraktım
2 kere il tt net mudurluluğune gittim sorunum çözülmüyor ne gelen var ne giden

nereye başvurmam lazım ne yapmam lazım
gamezaion private server gördümde 45 cap 6.2 ymış oynıyan arkadaşlar varmı nasıl idare edermi oyun bulamadım şaka gibi

en son lost ark ru oynadım bildiğin kore p2w oyun çöp

gamezaion da olan varsa nasıl sw yeterli oyuncu varmı vs vs değermi indirmeye
deyla asmoda yeni başladık türk guild i varmı yada oynıyan türk arkadaşlar
şuan en aktif kalabalık server hangisi bilgisi olan cevaplıyabilirmi lütfen teşekkurler şimdiden
5 6 arkadaş başlamayı düşünüyoruz daha önce wow oynamadık

öncelikle ne yapmamız mantıklı son paketi almadan başlamak istiyoruz malum 320 tl ye geliyor 6 kişi birden bu parayı vermek sıkıntı

bizde battle chest diye bi paket gördük bu mantıklımı bizi çok sıkıntıya sokarmı bu paketi en sıkıntısız uygun nerden alabiliriz

bide addon tarzı şeylerden bahsediliyor hangi programı nerden indirip addon nerden bulabiliriz bi kaç rehber ve tavsiye lazım
iyi günler arkadaşlar

internet kafe sahibiyim kafemde 35 mb vdsl kulanıyorum

sorun şu 10 gün önce bulunduğumuz sokağa doğalgazı kazısı yapıldı ve döşendi

10 gündür kafemdeki internette kopma oluyor bazen aralıksız 3 saat bazen 4 durmadan dsl ışığı sönüp tekrar dan yanıyor 2 dk ile 4 dk arasında kopup gidip geliyor %99 kazdıkları yerde ya kablo ezilmesi yada hafif kopukluk var özellikle akşam 19:00 ile 24:00 arasında bu kopmalar had safaya çıkıyor

10 gündür yaptıklarım en az 100 kere 4440375 arıza kaydı yaptırdım 3 defa il müdürlülüğüne gittim en son gittiğimde beni telekom şebeke ye gönderdiler bu sıcakta ordan oraya gittim yapılan hiçbişey yok arızam giderilmedi 10 gündür iş yerini çalıştıramıyorum ve sayısız müşteri kaybettim ben artık yapmak istemediklerinin inancındayım

dunyalar kadar zarardayım min 20 30 bin tl para geçtim kaybettiğim müşterileri nasıl kzanacam onuda bilmiyorum

ben bu konuda hangi kuruma bunları şikayet edebilirim lütfen çıldırmak üzereyim bide 9 gün tatil olayı var

internet kafede internet yok
Evet vf oynayan varsa hangi swde ve nick ile beraber yazarsa iletişim kurup beraber oynayalım
iyi günler arkadaşlar
16 m e kadar akk siz akn siz internet kulanıyorum
modemim 4 5 yıllık yeni modem almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz bi modem varmı şimdiden teşekkurler

arkadaşlar 1 haftadır saliselik kopmalar oluyor bu yuzden durmadan oyunlardan duşuyorum ping de çok duzensiz son 1 haftadır böyle

bide cat 6 kablo döşemeyi duşunuyorum rj45 uçları nasıl olacak a ucu 12345678 renk b ucu 12345678
2 ucta aynımı olacak
Hakkında
Forum İmzası:

AMD 64 X2 4800+ 2.5GHZ -- BIOSTAR TF560-A2 NF560-A2 DDR2 -- adata 2x1 gb 800 mhz soğutuculu --
palit gts 450 sonic 1 gb -- 320 gb hdd 16 mb --
21.6 inch samsun 223bw
Forum İkinci El İmzası:
alışveriş yaptıklarım & referanslarım: FATALIST, ISIRGAN, CİHANDEDE, RECEP38, SCORPION07 EMREANIL, zafer666, scorionum, erdeMmM206, yorkasef, hakanizm1, KOND, hOOk_BoY, baykarizmaizmir, erenun, DiabloXT, naten, ozden, ercucav, visor
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.990
İkinci El Bölümü Mesajları: 114
Konularının görüntülenme sayısı: 6.359 (Bu ay: 200)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.