Şimdi Ara

Bir varım Bir Yokum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
15.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Varım Bir Yokum: Shaco'nun Gizemli Sözleri

League of Legends'ın (LoL) en popüler şampiyonlarından biri olan Shaco, kendine özgü kişiliği ve unutulmaz sözleriyle bilinir. Gizemli geçmişi ve değişken doğası, ona oyuncular arasında ikonik bir statü kazandırmıştır.

Shaco'nun Replikleri Türkçe

Shaco'nun oyundaki replikleri, karakterinin doğasını yansıtır. Hem tekinsiz hem de eğlendirici olan sözler, oyuncuların zihinlerinde yer edinmiştir. İşte Shaco'nun en ünlü Türkçe repliklerinden bazıları:

• "Bir varım, bir yokum, hayalet gibiyim."
    • "Şaka yapmaktan asla bıkmam."
    • "Beni çok ciddiye almayın, yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız."
    • "Ben sadece eğlenmek istiyorum. Sizi de eğlendirmek istiyorum."

Shaco'nun Repliklerinin Anlamı

Shaco'nun replikleri, karakterinin karmaşık doğasını ortaya çıkarır. "Bir varım, bir yokum" sözü, görünmezlik yeteneğine ve değişken kişiliğine atıfta bulunur. "Şaka yapmaktan asla bıkmam" ifadesi, onun oyuncu ve haylaz doğasını yansıtır.

Diğer replikleri ise onun gizemli geçmişine işaret eder. "Beni çok ciddiye almayın, yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız" sözü, onun gerçek doğasının gizli olduğunu gösterir. "Ben sadece eğlenmek istiyorum. Sizi de eğlendirmek istiyorum" ifadesi ise, nihayetinde sadece eğlenmek isteyen karmaşık bir karakter olduğunu anlatır.

Sonuç olarak, Shaco'nun replikleri onun gizemli, oyuncu ve değişken doğasını yansıtır. Hem tekinsiz hem de eğlendirici olan sözleri, onu LoL dünyasının en ikonik şampiyonlarından biri haline getirmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir yokum , bir varım.

Edit: Güzel olmuş ben beğendim. Direk çeviri değil de uyarlama yapmaları hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skRillleexx_ -- 19 Temmuz 2012; 21:48:37 >
  • Alistar dışındakileri beğendim bu da hoş olmuş

Cruel moon , bring the end

Eu West: Calypsih
  • Yok.
    Bu olmamış.
    Diğerleri iyiydi de, bu...

R.I.P Darrell " Dimebag " Lance Abbott
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alistar ve shaco olmamıs

Hearthstone:Otherside#2898 Rank:Legend
  • nocturne hariç hiçbirni beğenmedim özellikle annie iğrenç yapmışlar gülüşü cok tiksindirici olmuş

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

nocturne hariç hiçbirni beğenmedim özellikle annie iğrenç yapmışlar gülüşü cok tiksindirici olmuş

amaç da o zaten.

bu arada alistar küçük emrah, nocturneda sakar bayrama dönmüş ama iyi hoştur... alistar hariç hepsi güzel.

Orijinalden alıntı: BÇS

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

nocturne hariç hiçbirni beğenmedim özellikle annie iğrenç yapmışlar gülüşü cok tiksindirici olmuş

amaç da o zaten.

amaç o mu?annieye şirin kız imajı verilmeye çalışılmış orijinalinde alien mi bu
  • shaco çok kötü değil ama alistar gerçekten hiç olmamış
    Anakart: MSI PRO B650M-B | CPU: AMD Ryzen 5 5700F | GPU: SAPPHIRE AMD RX 580 8GB | RAM: APACER Panther DDR5 16GB 6400 MHz | SSD: HP SSD FX700 1TB | PSU: MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ GOLD | Kasa: MSI MAG FORGE M100R | Monitör: GAMEPOWER BULL T10 1080P 180Hz | Koltuk: xDrive SANCAK | Klavye/Mouse: MSI Vigor GK30 Combo | Kulaklık: ASUS TUF GAMING H3 7.1 Wireless
  • mükemmel işler çıkarıyor riot games ve türkiye ekibi.. oyunu türkçe oynamak konusunda ciddi ciddi düşünmeye başlıyorum.

nasıl seslendiriliyor bilmiyorum fakat shaco sanki murat şen yahu

türkçeleştirme yapılırken neden ingiliz masallarının giriş cümlesi ''once upon a time'' kalıbından yola çıkıldığını merak etmekteyim doğrusu ne gerek vardı ?

oyunun masalsı yönleri elbette var fakat anlaşılmaz durum tabi ki shaco'nun da farkı olabilir yahut benim kaçırdığım detay.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.